Baby chcela by som sa Vas opytat mojej známej ktorá má priatela a aj syna a pred pár mesiacmi chcela kolegovi ktorý má klub kde učí rôzne tance atd pomôcť a zasponzorovat aspoň niečím tak mu o tom povedala a on ze nie atd ze aj keď sú kolegovia tak ju ma radšej ako len kolegynu tak nech to pekne nepokazi a pretoze aj ked ma síce priatela ktorého miluje ako mi povedala ale tak ked sa náhodou pochytia tak začne po nej kričať atd udrieť ju v živote neudrel ale tak o to teraz nejde ide o to ze ta známa sa mi zdôverila ze teraz nevie vlastne čo má robiť a má strach z toho ze ju ten jej kolega bude teraz brat inak pretoze mu dala bozk na lice ale len ako z kamarátstva a ja ze no ved je to milé podľa mňa a ona ze ano ale bojí sa toho ze spravila niečo zlé koli tomu a ze všetko pokazila myslela tým co jej napísal ze nech nepokazí to pekne tak poraďte mi ako jej mam pomôcť alebo poradiť ze vsetko je ok dakujem
@zuzanka.zuzu proste tu ide o to ze známa ma v praci kolegu ktorý jej povedal ze ju ma radšej ako len kolegynu a ze ona mu dala bozk na lice a teraz sa bojí toho ze koli tomu ze mu dala ten bozk sa bude k nej správať odmerane
@85jasmina85 nehas čo ťa nepáli. Tvoja kamarátka to určite dokáže s tým kolegom odkomunikovať... akurát jej porad, že kolegovia sa nebozkavaju, ani na tvár. Takéto správanie nemá čo na pracovisku hľadať. Do práce sa chodí robiť a nie hľadať si kamarátov.
@85jasmina85 ty si tá kolegyňa? Alebo čo?
Preco jej chces pomahat? Co je nesvojpravna? Ved ta do toho nic.
@pribinak nie boze chráň ja nou chvala Bohu niesom
@85jasmina85 nech sa chova normalne ako doteraz. Akoby mu tu pusu na lice nikdy nedala. A bude sa aj on.
Ty a tvoja znama mate asi 15 rokov, vsak?
body, čiarky... super vec 😉 viem, že je to mimo témy ale ja som nedokázala dočítať do konca, mne to nedáva zmysel, snáď poradí iná