Ako pomôcť známej?

85jasmina85
12. dec 2021

Baby chcela by som sa Vas opytat mojej známej ktorá má priatela a aj syna a pred pár mesiacmi chcela kolegovi ktorý má klub kde učí rôzne tance atd pomôcť a zasponzorovat aspoň niečím tak mu o tom povedala a on ze nie atd ze aj keď sú kolegovia tak ju ma radšej ako len kolegynu tak nech to pekne nepokazi a pretoze aj ked ma síce priatela ktorého miluje ako mi povedala ale tak ked sa náhodou pochytia tak začne po nej kričať atd udrieť ju v živote neudrel ale tak o to teraz nejde ide o to ze ta známa sa mi zdôverila ze teraz nevie vlastne čo má robiť a má strach z toho ze ju ten jej kolega bude teraz brat inak pretoze mu dala bozk na lice ale len ako z kamarátstva a ja ze no ved je to milé podľa mňa a ona ze ano ale bojí sa toho ze spravila niečo zlé koli tomu a ze všetko pokazila myslela tým co jej napísal ze nech nepokazí to pekne tak poraďte mi ako jej mam pomôcť alebo poradiť ze vsetko je ok dakujem

zuzanka.zuzu
12. dec 2021

body, čiarky... super vec 😉 viem, že je to mimo témy ale ja som nedokázala dočítať do konca, mne to nedáva zmysel, snáď poradí iná

85jasmina85
autor
12. dec 2021

@zuzanka.zuzu proste tu ide o to ze známa ma v praci kolegu ktorý jej povedal ze ju ma radšej ako len kolegynu a ze ona mu dala bozk na lice a teraz sa bojí toho ze koli tomu ze mu dala ten bozk sa bude k nej správať odmerane

sona96
12. dec 2021

@85jasmina85 nehas čo ťa nepáli. Tvoja kamarátka to určite dokáže s tým kolegom odkomunikovať... akurát jej porad, že kolegovia sa nebozkavaju, ani na tvár. Takéto správanie nemá čo na pracovisku hľadať. Do práce sa chodí robiť a nie hľadať si kamarátov.

pribinak
12. dec 2021

@85jasmina85 ty si tá kolegyňa? Alebo čo?

stanulienkat
12. dec 2021

Preco jej chces pomahat? Co je nesvojpravna? Ved ta do toho nic.

85jasmina85
autor
12. dec 2021

@pribinak nie boze chráň ja nou chvala Bohu niesom

moonlight1210
12. dec 2021

@85jasmina85 nech sa chova normalne ako doteraz. Akoby mu tu pusu na lice nikdy nedala. A bude sa aj on.

oli18
12. dec 2021

Ty a tvoja znama mate asi 15 rokov, vsak?