ahojte, potrebovala by som poradit alebo skor pomoct svojej sestre, ma priatela ktory je rom,(bolo tazke sa s tym zmierit ale museli sme sa ked sme ju chceli este niekedy vidiet, nedala si vobec poradit, isla hlavou proti muru) ☹
maju spolu uz tri deti, vsetko malicke.sestra je stale na rodicovskej dovolenke. ma s nim velke problemy, povazuje ju za sluzku uz tam nie je ziadna laska, ponizuje ju, chce aby sa vzdy prisposobovala k nemu k jeho zivotnemu stylu. nedavno jej vykrical ze ju uz nenavidi. sestra je zufala .je lahko jej povedat aby od neho odisla ale kam s troma malymi detmi a s materskou?! k rodicom nemoze ist.
vie mi niekto poradit ako jej pomoct??? mozno aj nejake krizove centrum.
dakujem
@petula68 a preco nemoze naspät k rodicom? no skus vygooglilt, kde je v jej okoli nejake krizove centrum alebo jej pomoz najst nejaky podnajom, nech od neho ide prec.
a pravdepodobne najst pracu, deti dat do jasli/skolky alebo k opatrovatelke a zacat sa starat o rodinu, ktoru si zalozila...
boze vy ste tu mudre podaktore.ona sa slusne pyta a vy tu hrdinky najvacsie nechcem byt zla ale tiez nijdy neviete co sa vam stane. no myslim ze jedine tie krizove centra.treba si to obehat.vela stastia jej prajem
@petula68 Ta Aliancia - mam skusenosti, taka zakladna konzultacia ako postupovat v pohode aj po telefone, je tam mila pani, nikam nemusi cestovat na stretnutie
@petra7777 Ty mas fakt vyjadrovanie 14-rocnej vulgarnej teenagerky, nehnevaj sa...dufam, ze ty pre zmenu nemas radsej deti ziadne
@fidka79 Myslim, ze by sa sa mala ukludnit, evidentne sa dnes potrebujes niekde vyzurit....Ozaj to prehanas. Mudrujes tu jedine ty, ja som poskytla info, co potrebovala. Neznasam vulgarne zenske
@fidka79 Vyborne, skoncila si? nelutuj, nepomoz, vsak to neni povinne....vynadala si jej, tak si daj za dnes ciarku
@petra7777 Vies co, ty mi absolutne nestojis za dalsie komentare, takze nech sa pusta niekto iny....
@robin_claire som zvedavá, koľko sa ich do mňa pustí, či nebudete len vy dve s @dollynkaa 😀
@petra7777 Pozri, ty si na tejto stranke z jedineho dovodu - provokovat a rypat, takze viem, ze tajne dufas, ze co najviac. Nech sa ti dari...
@robin_claire príspevok 18:39.....čo si "naťahaná", že ani nevieš čo a kedy píšeš? Počastovala si tým @fidka79
@petra7777 Prepac, ale zjavne si si poplietla mena, ja presne viem, co pisem...ale nevadi......toto nie je podstatne....