Ako pomôcť sestre?

petula68
25. jan 2015

ahojte, potrebovala by som poradit alebo skor pomoct svojej sestre, ma priatela ktory je rom,(bolo tazke sa s tym zmierit ale museli sme sa ked sme ju chceli este niekedy vidiet, nedala si vobec poradit, isla hlavou proti muru) ☹
maju spolu uz tri deti, vsetko malicke.sestra je stale na rodicovskej dovolenke. ma s nim velke problemy, povazuje ju za sluzku uz tam nie je ziadna laska, ponizuje ju, chce aby sa vzdy prisposobovala k nemu k jeho zivotnemu stylu. nedavno jej vykrical ze ju uz nenavidi. sestra je zufala .je lahko jej povedat aby od neho odisla ale kam s troma malymi detmi a s materskou?! k rodicom nemoze ist.
vie mi niekto poradit ako jej pomoct??? mozno aj nejake krizove centrum.
dakujem

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubelko
25. jan 2015

@petula68 a preco nemoze naspät k rodicom? no skus vygooglilt, kde je v jej okoli nejake krizove centrum alebo jej pomoz najst nejaky podnajom, nech od neho ide prec.
a pravdepodobne najst pracu, deti dat do jasli/skolky alebo k opatrovatelke a zacat sa starat o rodinu, ktoru si zalozila...

robin_claire
25. jan 2015

@fidka79 To si jej pomohla...

@petula68 Tiez inak nepises, preco nemoze ist k rodicom Z tychto odporucam Alianciu zlen Slovenska.

http://www.centrumnadej.sk/uploads/images/Galle...

dollynkaa
25. jan 2015

boze vy ste tu mudre podaktore.ona sa slusne pyta a vy tu hrdinky najvacsie nechcem byt zla ale tiez nijdy neviete co sa vam stane. no myslim ze jedine tie krizove centra.treba si to obehat.vela stastia jej prajem

dollynkaa
25. jan 2015

@fidka79 strasna slepica nehnevaj sa.chcela poradit naco zbytocne mudrujes nemas doma co robit? 😠

petra7777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robin_claire
25. jan 2015

@petula68 Ta Aliancia - mam skusenosti, taka zakladna konzultacia ako postupovat v pohode aj po telefone, je tam mila pani, nikam nemusi cestovat na stretnutie

robin_claire
25. jan 2015

@petra7777 Ty mas fakt vyjadrovanie 14-rocnej vulgarnej teenagerky, nehnevaj sa...dufam, ze ty pre zmenu nemas radsej deti ziadne

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dollynkaa
25. jan 2015

@fidka79 ty si pekne mimo dievca.nevidim ze by pisala Poskladajte sa jej na byvanie!!tak sa nauc citat.a nebud hned takto zla a negativna voci druhym ludom.samozrejme ma 3deti s ciganom to je otras ale tak stava sa..neznamena ze teraz tu budem vypusovat blbosti.

robin_claire
25. jan 2015

@fidka79 Myslim, ze by sa sa mala ukludnit, evidentne sa dnes potrebujes niekde vyzurit....Ozaj to prehanas. Mudrujes tu jedine ty, ja som poskytla info, co potrebovala. Neznasam vulgarne zenske

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robin_claire
25. jan 2015

@fidka79 Vyborne, skoncila si? nelutuj, nepomoz, vsak to neni povinne....vynadala si jej, tak si daj za dnes ciarku

dollynkaa
25. jan 2015

@fidka79 nelutuj ale sa nevyjadruj ked nevies slusne komunikovat na danu temu

petra7777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dollynkaa
25. jan 2015

@petra7777 rasistka 😀

robin_claire
25. jan 2015

@petra7777 Vies co, ty mi absolutne nestojis za dalsie komentare, takze nech sa pusta niekto iny....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra7777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robin_claire
25. jan 2015

@fidka79 @petra7777 Ja som slovo slepica nepouzila ani raz, neviem, kde ste to vzali...To by som Vam totiz obom este velmi lichotila....

petra7777
25. jan 2015

@robin_claire som zvedavá, koľko sa ich do mňa pustí, či nebudete len vy dve s @dollynkaa 😀

robin_claire
25. jan 2015

@petra7777 Pozri, ty si na tejto stranke z jedineho dovodu - provokovat a rypat, takze viem, ze tajne dufas, ze co najviac. Nech sa ti dari...

dollynkaa
25. jan 2015

@petra7777 toto mas pravdu.ale ta tema nepatri sem. odchadzam lebi to tu k nicomu nevedie 😀

petra7777
25. jan 2015

@robin_claire príspevok 18:39.....čo si "naťahaná", že ani nevieš čo a kedy píšeš? Počastovala si tým @fidka79

robin_claire
25. jan 2015

@petra7777 Prepac, ale zjavne si si poplietla mena, ja presne viem, co pisem...ale nevadi......toto nie je podstatne....