Ahojte. Modrý koník sledujem už dlhšie tak som si prisla pre radu aj ja.
Môj manžel ma rodičov ktory sa rozviedli keď bol veľmi malinký. Ostal s mamou ktorá mu veľmi ubližovala čo psychicky alebo fyzicky.
Zakázala nám sa stretávať s jeho starými rodičmi.
Kade chodi tam na nás nadava či ohľadom toho že nám niečo dala , že sme háklivý na svoje deti a podobne.
Veľmi by sme chceli s ňou prerušiť kontakt ale môj manžel sa cez to všetko nevie aj po 25r preniesť a má pred strašný strach.
Ja som dostala za úlohu ho z toho všetkého dostať a pomôcť mu aby to všetko s ňou skončil ale ako baby ? Aj viem že pokail sa budeme takto rodinkovat tak môj manžel nikdy nebude mať kľud stále sa bude trápiť minulosťou.
Veľmi vám ďakujem .
Ty mozes pomahat ako chces,ale v prvom rade musi chciet on...moja rada je,uplne sa s nou prestat stretavat,odstrihnut sa od nej a ako spomina kočka vyssie, stretnut sa so starymi rodicmi...
@kkikii možno tu nájdeš návod ako na to https://www.modrykonik.sk/group/11429/
Tiež si myslím, že stretnutie so starými rodičmi mu otvorí oči a zodpovie mnohé nezodpovedané veci.
Ale musí najskôr on chcieť niečo zmeniť, niečo s tým urobiť, inak to nemá zmysel 😉
@kkikii Ahoj, podľa mňa pomoc potrebuje tvoja svokra a nie tvoj manžel. O živote tvojej svokry nevieme nič a vopred ju súdiť, je nespravodlivé. Fyzický a psychický teror je široký pojem. A sú jedinci, ktorí si po takomto týraní nevytvoria, nedokážu vytvoriť normálnu rodinu. Tvojmu mužovi sa to podarilo. Druhá vec, čo si dokážem predstaviť si je, že zostať s malinkým dieťaťom sama je podľa pre každú ženu šok! A ozaj vtedy, kde boli tí starý rodičia? Ako sa zaujímali o vnuka? Zaujímali sa?Ste háklivý na deti? Čo to znamená? Aká minulosť ho trápi? Vždy má každá minca dve strany, ale útek je rýchlejšie riešenie určite.
@kkikii tak preruš s nou kontakty ty a deti, manžel ak chce nech sa s nou kontaktuje, možno mu docvakne, že vlastne ju ani nepotrebuje a sám obmedzí kontakt s nou, prípadne mu skús vybaviť psychologa, ak je ochotný k nemu ísť
@kkikii v prvom rade navsteva jeho starých rodičov, oni mu môžu najviac otvoriť oči