ahojte baby.moja naj.kamarátka má 3mesiace priatela kt.je vraj velmi pobožny a jeho rodičia mu pov. že ked domov donesie nejaku ženu tak len buducu manželku a pannu!ona mala pred ním 5r vztah ale skončil lebo ju byv.psychicky tyral a nemala to lahke nemožem sa na nu pozerat a chcela by som jej pomoct .teraz ked je konečne štasná jej priatelovi vadí že mala pred ním 4 frajerov .ona má 26r a on 35r.on panic nieje tak nechápem čo rieši asi sa bojí reakcie rodičov chodí s nou von teraz idu na dovolenku .najprv pov.že by si s nou vedelpred.aj mat deti ale dne s už má iny názor.jeho kamaráti mu pov.aby si na nu dávala pozor lebo ju nepozná a nemá tolko skusenosti z dievčatami.povedal že ju má rad a chce s nou byt ale bojim sa aby nedostala dalšiu ranu pod pás .neviem ako by som jej pomohla kedže on je z ineho sveta.ona začala koly nemu aj chodit do kostola a bola by pre neho spravila čokolvek.bola by som rada keby aj nejaky chlap mal na toto dobrý názor a poradil mi.priatelia si maju pomáhat nato su.ja mám všetko ona nemá nič .chcem aby konečne bola štastná a mala pokoj a kludne spávala.dakuej za každu radu
@janka115 tak ak je zalubena tak jej mozes hovorit co chces... Osobne si myslim ze toto bude fungovat iba ak obaja budu robit kompromisy,nielen ona. Ja by som nemohla byt s veriacim a silne veriacim uz vobec nie. 35 rocny chlap by nemal byt tak zavisly na nazore rodicov a kamaratov. A aka silna viera ak uz nie je panic? A Teda s nou ani nespi? a na dovolenke budu mat 2 izby? Ak nie tak to beriem ako alibismus alebo pokrytectvo a nie silnu vieru.
@janka115 osobne si myslim, ze ty s tym nic nemas. je to jej zivot, jej rozhodnutie a jej nazor. Su spolu len tri mesiace a uz spravila tolko ustupkov a on ma tolko podmienok... no ja neviem. ja by som teda kvoli chlapovi nezacala chodit do kostola, nesnazila by som sa byt tou, ktoru on chce a predstavuje si. Bud ju ma rad taku aka je aj so vsetkym alebo nie. Nehovorim, ze ustupky vo vztahu nie je treba robit, ale menit podstatu cloveka, to si nemyslim, ze je dobre. To nema dlhe trvanie. Pretvarovat sa dokazes kolko? rok, dva? a potom co? zisti, ze ma stale doma len tu zenu, ktoru nechcel? Ak je on z ineho sveta, tak by si mal hladat aj partnerku z ineho sveta. Nerobi to podla mna dobrotu, ked sa to takto "krizi". Osobne si myslim, ze je to z jej strany len zamilovanost a mozno by sa zislo, aby si zlozila tie ruzove okuliare a pozrela sa na vec realne a po troch mesiacoch ten "vazny" vztah ukoncila.
@janka115 nechaj to na nu. Ak by si jej aj "pomohla", obrati sa to proti tebe. Pomoc je namieste jedine vtedy, ak to o nu poziada. Trva to len tri mesiace, je este zaslepena, zalubena... casom to snad uvidi aj sama. A ked nie, tak je to jej cesta, jej volba, za ktoru si ponesie zodpovednost...
z toho nebude nic dobre. 35-rocny chlap sa kvoli zene nezmeni, ani nezacne robit ustupky.
a čo rieši chlapec?
on panic nie je tiež...takže?
ako kto zistí, koľko mal dievčat?
a to,že sú katolíci, do toho ohromne pasuje 😅 😝
keď už chcú pannu, mali si rodičia toho svojho tiež strážiť, alebo mu kúpiť pás cudnosti 😅
to sú nejak divní veriaci
ony žijú podľa pätoro? a chcú niekoho, kto žije podľa desatoro Božích prikázaní? 😀
to dievča kde našlo takých podivínov?
čo dnes ešte tridsiatnikovi dávajú kázanie o nevestu? 😀 😀 😅
hádam nie v skanzene 😅 😝
Kamaratka sa volá janka 115 pravda?!
A ak by to aj malo byť pravdou, treba utekaaaaat!
Toto nema s vierou a pokorou nič spoločné je to náboženské pokrytectvo.
A ak by dal aspon náznakom zapravdu materi a nie tebe, JETOCHUJ, ktorý si nezaslúži ane sekundu Tvojho(kamoškinho) času.! !!
Mna by zaujimalo ako ti jeho rodicia chcu zistit ci je panna.... Sa jej budu vsetci aj so synom pozerat medzi nohy, alebo budu pytat potvrdenie od lekara? Ked ten chlap ma 35r a nevie sa sam rozhodovat asi nebude normalny, skor by som ho odporucala do nejakej zoznamky v telke typu Mama ozen ma aby sme sa na tom vsetci pobavili. A kamaratka je mu tiez podobna, ked sa prisposobuje retardovi. Asi sa k sebe hodia, tak rada pre nu - ist na plastiku a dat si urobit nanovo panensku blanu.
@linda20111 😀 😀 😀
že retardovaná 😀
fakt umrem 😀
Troska mi to pripomina lovenie do sekty... bez srandy... takze radsej over, ci ide len o oficialnu cirkev alebo o nejaku skupinu, ktora sa tak tvari, ale v skutocnosti cez randenie lovi novych clenov.
Pre mňa jednoducho DEBILKO akože 35 ročný chlap a nemá svoj názor? Ach jaj...
chalpec nafixovany na mamku, treba utekat a po dasie, kamaratka tiez neni anjel, do 20 - 21r. stihla 4 frajerov? zda sa, ze sa chce prisat na hocikoho
Ahoj, myslím, že obidvaja sú dosť dospelí na to, aby vedeli posúdiť ich vzťah. Som veriaca a nemám pocit, žeby viera bránila "normálnemu" úsudku a tiež aj správaniu, ak je niečo "mimo", tak to je vec povahy a nie viery. Ona nebráni človeku žiť a mať normálny vzťah...problém bude asi niekde inde alebo v niečom inom ale to musia vedieť oni.....veci potrebujú čas. Držím im palce!
Ak chces pocut nazor muza:
1.-on ma 35,je asi vlastnik OP a teda asi aj svojpravny na to aby si vedel povedat a hlavne presadit svoj nazor.
2.-ona je takisto dospela zena a aj ked sa zeny nerozmyslaju racionalne,ale emocionalne neznamena aby kvoli nemu chodila do kostola-tam chodia ti co su veriaci,kedze nieje,tak je to od nej vlastne pokrytectvo-je to uplne smiesne tam ist a nebyt veriaci (ani ja nechodim do kostola,znamena to ze som horsi clovek ako ostatni ? 😨 😠 )
Ak sa raz muz rozhodne pre zenu svojho zivota,ta sa nou ma stat a nikto mu do toho nema co kecat-ani vlastni rodicia !
Moze im byt vdacny,moze k nim chovat uctu,ale musi si uvedomit ze toto je clovek s ktorym chce zit zivot.
Ked je sralo a v 35 mu rodicia diktuju s kym sa moze stretavat a s kym nie,tak od takeho ,,chlapa,, radsej rychlo prec,lebo ak pride k situacii svokrovci / nevesta prinajlepsom zaujme ,,neutralny,, postoj aby si nepohneval maminku,ocinka a zaroven ani manzelku.
Na to je dobre spojenie-ani ryba ani rak.
Muz nemusi byt niaky Rambo,ale ako chlap ma mat SVOJ NAZOR a hlavne si ma za nim stat.
Ako sa vravi-slovo robi chlapa.
Tolko len moj nazor ako muza.
Kamaráti si majú pomáhať. To máš pravdu, pokiaľ ide o vypočutie a byť človekom na mieste. Ale pomáhať dvojici, ktorý snáď vedia čo chcú a čo nie, nemá miesto tretí. Načo pomáhať tam, kde to majú mať jasné oni. Ak sa budeš starať do ich vzťahu, staneš sa dôvodom ich spoločných hádok alebo rozchodu. A na vine nebude ani ona, ani on, ale ty. To chceš? Ešte chcem podotknúť, že on nie je panic a to je v poriadku a ona už nie je panna a to je akože problém? To si 35 ročný chlap myslí, že ešte nájde 26 pannu? Tak nech si zájde na ZŠ a už tam mu zamrzne úsmev, keď zistí, že už nie je medzi pannami. Rovnako tiež divné, že sa bojí 35 ročný chlap názoru rodičov a super chlap, ktorý dá neskutočne na svojich kamarátov. To nie je chlap, to slaboch. Kamarátke radím nech si nájde niekoho lepšieho.
26 rocna by mala byt panna? OMG!!!! niektori ludia su asi z inej planety...a ti rodicia ako na to dojdu,ze ona neni panna? vsak sa da panenstvo aj zrekonstruovat chirurgicky... 😉
@janka115 mam jednu nemenovanu rodinnu prislusnicku, ktora sa koli jednemu chlapovi stala katolicka ( v 25-ke sa dala pokrstit) lebo bol talian zarity katolik
- koli druhemu sa zacala venovat islamu, kupila koran a studovala, lebo bol muslim
- koli tretiemu sa dala na budhismuz (s nim ma aj dieta)
Uz ma 45 rokov a nic jej to nepomohlo....uplne sialenstvo....je slobodna mamicka
Oni dvaja si nebudu rozumiet spolu, lebo nie su nastelovani na rovnakej "vlne"......
Takto sa zalubeny chlap nesprava...uplne suhlasim s @comatsu Zial, ako jej to vysvetlit, to sa ma nepytaj....to je tazke. 🤐
@zuzkat1 ako ja viem,ze take su,ale mne to uz v tom veku nepride uplne normalne,nase mamky mali v tom veku uz aspon jedno mimino...a ne sa modlit v kostole..mam taku tetu, a skoncilo veru ako stara panna...sposobene prislnou katolickou vychovou, podla mna trosku nevhodne smerovanou proti vztahu s muzom,asi sa toho tak bala potom,ze s nikym nic vaznejsie nemala...
ale viem,ze zeny,najma moslimky,aby sa nedialo halo v rodine neskor si davaju tieto panenstva rekonstruovat, tak je tam na do vazny dovod...tradicie casto nepustia a lepsie takto...
inaksie chlapec mi pride ako dobry pokrytec - on moze vsetko ale zena ktoru povedie pred oltar musi doniest este aj potvrdenie od gynekologa - ad1 - bud chlapec ma az prilis jasno co chce alebo lepsie povedane nechce s tvojou kamaratkou - nechce sa s nou zenit ani nijako sa legalne viazat s vyhovorkou na mamicku a na dodrzovanie cudnosti az do manzelstva
ad2 - chlapec je pekne nezrely aj napriek svojmu veku - pokial chce to co hovori tak si hlada zenu v ramci kostola a pripadnych katolickych institucii a skupin - je ich dost takych kde drzia dievcata a zeny v tom ze az do svadobnej noci nist a bude spokojny aj chlapec aj matka aj zenska s ktorou sa nakoniec ozeni 🙄 - co nemoze chciet je ze on bude vodu kazat a vino slopat 🙄 🙄 🙄 - byt tvojou kamaratkou tak ho poslem kade lahsie - takyto hejhou katolik sa bude casom len zhorsovat a ona bude musiet len ustupovat a ustupovat a aj tak nebude nikdy spokojny. ruky prec pokial je cas
nestaraj sa,je to ich vec..a ak si ty tá kamarátka,tak ak chlap chce,tak s tebou bude a nebude sa vyhovárať na rodičov,35ročný isto nie...