Ako opäť dôverovať partnerovi?

lejica99
2. feb 2020

Ahojte, ak máte skúsenosť, poraďte mi ako opäť začať veriť partnerovi... Stali sa rôzne veci a moja dôvera k nemu je nulová... Aj keď sme ostali spolu, stále pochybujem a nedoverujem... Ako opäť začať verit?

k1k1na
2. feb 2020

@lejica99 no to sa asi zlepsi len casom ked ta opat presvedci ze mu verit mozes.. neviem co konkretne urobil od toho asi bude zalezat ako dlho to bude trvat ale je prirodzene ze to nejde hned

lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
23lenka
2. feb 2020

Ťažko radiť v tomto... Nepoznáme tvojho partnera. A ani co spravil... Podviedol ťa? Oklamal nejak? Ublížil? Vieš že dôvera sa buduje... A keď je v nej štrbina, môže trvať dlho.. Každý to inak berieme.. A samozrejme aj moc záleží kto co spraví

martina1201
2. feb 2020

@lejica99 na tom aby si znovu našla dôveru musí pracovať partner. Ty len tak dôveru nenadobudnes.

katty2012
2. feb 2020

@lejica99 mozno mozes zacat tym, ze zistis co nachadzal a dostaval u kolegyne, a co postradal u teba. potom bude mozno fajn zacat tento deficit postupne doplnat....

katarinka89
2. feb 2020

@lejica99 oj pohybujes sa na velmi tenkom lade. Pokial ti bude sluzit pamät, tak nikdy nato nezabudnes a vzdy ta pichne pri srdci. Okaslala by som ho - ✊

k1k1na
3. feb 2020

@lejica99 to je o to horsie ze sa s nou stretava denne predpokladam... myslim ze to chce len cas ak si rozhodnuta s nim ostat ale ja osobne by som hladala stastie inde som toho nazoru ze kto uz raz ma taky umysel ...

nika3136
3. feb 2020

@lejica99
Uprimne? Clovek sa nikdy nezmeni. Po skusenostiach uz nezacinam opatovne verit nikomu, bohuzial. Prezila som to, ked sme sa "preniesli" cez neprijemny zazitok a rozchod, myslela som si, ze si vsetko zacne vazit, opak bol pravdou. Par rokov a bolo vsetko spat v plnej krase.

pininka1
3. feb 2020

Ako sa hovorí, odpustis ale nezabudneš. Ani ja už žiaľ úplne neverím,ale nesledujem, nepripomínal ani nič podobné. Tiež išlo o kolegyňu. Občas.pozriem, ale komunikácia už žiadna, to bola moja podmienka ako ísť ďalej. Len človek už to má vždy v hlave, chce to čas. Ak sa s t nevies vyrovnať a máš mu to vyhadzovať pri každej hádke, radšej choďte od seba.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabrielaaaa
3. feb 2020

Pozri môj ex má klamal vo všetkom čo šlo aj keď bol v bordeli 😟pokojne somnou spaval ďalej a keď som sa to po3 mesiacoch dozvedela od tipka čo tam snom bol koniec viac mi nebolo treba ibaže myy sme maly o to horšie 🤔že som nemala kde ísť tak sme bývali v jednej domácnosti stým že ja som varila prala neskôr už som nerobila ani to starala sa nič sme spolu už nemali klamal pri všetkom a vždy čo sme sa pohádali keď chcel šancu nie ja som mala na pamäti to ze Boh vie čo ešte spravil o čom ja už neviem nie dosť žiadna šanca vždy som mu to vyhodila na oči že bol v bordeli nech sa stará ťa K...a sktorou bol takže nie bude to len horšie pre teba

fiafia
3. feb 2020

@lejica99 odpustit sa da ale nie zabudnut. Ja by som to nedokazala a je jedno ci realny alebo internetovy vztah. Uz by som to mala vzdy pred ocami. Pipla by sprava, zazvonil mobil, meskal z prace a uz by mi chodilo kadeco po rozume... okrem toho cim dalej sa presviedcam o tom, ze sa to neoplati. Povie si odpistila raz, odpusti znova. Neviem co je toto za doba, kam sa clovek pozrie sama nevera

elenora71
3. feb 2020

@lejica99 Ahoj Prežila som to trvalo to strašne dlhho skoro 10 rokov. Konečne som si myslela, že je všetko Ok a máme to tu znovu. Nikdy mu už nebudem veriť. Spraví to zase a zase, ako bez chrbtovej kosti. Mne sa už ten môj chlap hnusi a aj ja sama sebe, lebo som sprosta a naivná. Verila som mu a .........

blondtana
3. feb 2020

@lejica99 Môj si tiež začal s kolegyňou, zistila som to okamžite, do týždňa sme išli od seba. O 3 mesiace sa s prosíkom vrátil, dala som mu šancu, ale bolo to ťažké, pre oboch, ja som ho stále kontrolovala a on sa cítil pod tlakom, samozrejme, že prišlo aj ku konfliktom, odcudzeniu, dokonca sme sa zas rozišli, ale zas ma uprosil. Musel si ale uvedomiť, že nie ja som tá zlá, ale že on zradil, ublížil. Keď si to uvedomil, tak začal robiť všetko preto, aby ma presvedčil, že sa mu dá veriť a je to stále lepšie, už sú to 3 roky a stále som na pochybách, keď ho vidím v posteli s telefónom v ruke, alebo je v robote, ale stále sa snaží, aby bolo všetko transparentné a aj jeho vzťah ku mne je láskyplnejší, ako kedykoľvek predtým, tak aj stratená dôvera sa obnovuje, aj láska sa vrátila. Nikdy to už asi nebude také ako predtým, ale nie je to horšie, len iné, chce to proste čas a nikdy sa nedá povedať, aký dlhý čas 😉

elenora71
4. feb 2020

@blondtana Ja som sa pri ňom naučila, keď zoberie mobil do ruky zoberiem ho aj ja a ver, že ho to žerie 100 krát viac. Skús ho trochu prinútiť žiariť ,daj mu pocítiť aké to je. Tá dôvera keď je už raz nakusnutá tak je to veľmi ale veľmi ťažké. To viem zo svojej skusenosti. Niektoré ženy tvrdia ,že by v živote nepozreli mužovi do mobilu.Nie je to tak každá jedna by to spravila a spravil by to aj každý muž ,keď má podozrenie .

blondtana
4. feb 2020

@elenora71 Je to tak, vždy som to každej žene tvrdila, že keď bude mať dôvod, tak pozrie partnerovi do telefónu a veľa mojich známych sa o tom presvedčilo na vlastnej koži. Ale ja teraz nemám moc dôvod pochybovať, neblokuje si ho, nehesluje, položí ho predo mňa, keď mu príde správa, tak povie, aby som pozrela kto píše, prípadne odpísala a ja mám veru viac svoj telefón v ruke, už len kvôli MK, ale žiaľ on ma pozná, že som príliš čestný a morálny človek, vie že o mne nikdy nebude musieť pochybovať. Ja dúfam, že sa na tej situácii s kolegyňou poučil a že si za tie 3 posledné roky uvedomil, čo je v živote a vzťahu dôležitejšie 😉

elenora71
4. feb 2020

@blondtana Áno aj môj manžel si je 100 % istý .Vždy mu hovorím pravdu aj keď si ideme sadnúť raz do mesiaca s kamoškami na kávu. Aj keby ma prišiel skontrolovať o pól noci tak ma najde s babami. To je na tom najhoršie že on mi môže veriť ale ja jemu nie . A je si istý, že mu neklamem a ja robím chybu a veľkú, lebo má doma dobré zabehnuty servis na ktorý sa môže spoľahnúť. Si myslí keď nemam kam ísť, že ho neopustim.

elenora71
4. feb 2020

@blondtana Aj muž je tetaz frajer položí telefón pred mňa, ale ona vie že ho nemá kontaktovať keď je doma.A našla som mu v mobile keď som.v sobotu ráno odišla do práce, že jej poslsl hneď ráno 3 sms .Sms boli zmazane, ale jemu sa to ešte zobrazí medzi hovormi. A to mu nenapadlo Keby sa to týkalo práce tak to tam nechá a nezmaže to .A keď to spravil raz spraví to zas a znova. Pokiaľ si bude istý, že mu to bude opustené .

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamulik10
5. feb 2020

@lejica99 základ vzťahu DOVERA.

elenora71
5. feb 2020

@miriam11 No na také niečo sa nedá zabudnúť. Sú dní kedy sa mi to vynorí v hlave a nedá mi to spať. Asi by som potrebovala dáky otras mozgu aby som zabudla. Najhoršie že to spraví tak milovaná osoba ,ktorej by som zniesla aj modré z neba.

katarinka89
5. feb 2020

Nastrbena dovera je to najhoraie- co vo vztahu moze byt......✊

elenora71
6. feb 2020

@katarinka89 Svätá pravda.!Potom už partnerovi neveríš ,aj keď možno hovorí pravdu .

nairia
7. feb 2020

ak ta sklamal, on by mal byt ten, ktory sa ma snazit obnovit tvoju doveru v neho... ja som to neustala, i ked som tomu dala sancu, nezvladla som to a po necelom roku od "prevalenia" som to ukoncila... nemalo to zmysel, nejedavala som, bola som v strese stale a smirovala som, s kym si pise, citila som sa ako psychopat... teraz, ked tak nad tym spatne rozmyslam, tak on ani sa moc nesnazil nieco zmenit... okrem toho, ze si premazaval spravy... teraz, s odstupom casu sa sama sebe cudujem, ze som to tolko znasala a ako som vobec mohla tomu davat sancu... holt, my zeny niektore asi potrebujeme riadne tie rany vypalit, aby nam doslo, ze uz sa nechceme dalej trapit...