Ako odbiť dotieravého človeka?

mata8h
27. apr 2020

Ahojte ,
Prosim o radu, ako by ste ju riesili ?
Manželovho kamaráta zena, mi neustále vypisuje.
Pozname ju len kratko, ale manžel ju nosil casto s autom do práce cca 2 hod. denne. Kedze manžel ma pracu v rovnakom meste ako ona, tak ho raz poprosila či by ju zviezol, no odvtedy ju veze kazdy den.
Neskor mu vypisovala rôzne spravy , posielala fotky s kolegynou a da sa povedat, ze s manželom flirtovala a ja som bola len 2 mesiac po porode. Manzel mi spravy aj fotku ukazal nahodou, tak som na neho okamzite vyletela, ze co to ma znamenať .
On sa bránil tym, ze to ona je taka a takto komunikuje, tak som jej napisala slušnú spravu, ze sa mi sposob jej komunikácie nepaci a ze ju natolko nepoznam aby si taketo veci mohla dovoľovať .
Odvtedy som si od nej dala úplný odstup.
Vobec ju nevyhľadávam, ale ona ma neustále bombarduje správami a vzdy sa s nami chce stretnut a kamarátiť.
Neviem akym spôsobom jej mam naznačiť, ze nemam zaujem. Jej manzel je úplný pohodak a nerada by som rozbijala jeho priateľstvo s mojim mužom .
Jeho zena mi vsak neskutocne prekáža. Venuje sa jasnovidectvu a je neskutocne vtierava. Vzdy si vyhľada nejaky dôvod aby mohla zavolat mojmu mužovi alebo mne, pripadne ho pozýva na obed ku nim a atd.
Ako by ste prosim riesili takuto situaciu ?

jaass
27. apr 2020

@mata8h vyhýbaj sa jej a tvoj manzel ak sa da tiez nech sa vyhyba, ak ona sa venuje jasnovedectvu urob hrubu ciaru a dovi dopo. Nic dobre necakaj od nej, len davaj pozor, aby ti nezviedla muza. take zeny v tom vedia chodit.....zial.

savoya
27. apr 2020

@mata8h
Takej by som sa vyhybala oblukom.A este ked k tomu vesti a venuje sa jasnovidectvu.Taki ludia su nebezbecni.Urcite si vykladala karty na seba a tvojho manzela.Asi tam videla lasku a tak ho neustale otravuje.Uplne s nou pretrhni kontakt a tvoj manzel tiez.

syslik81
27. apr 2020

posli jej lestidlo na sklo s odkazom,ze asi ma vestecku gulu spinavu ked jej neukazala aze je vtierava a ty nemas zaujem o jej prioatelstvo :D .. alebo spravy ignoruj pripdne odpis ano nie nemam cas .,, snad pochopi a nalepi sa na niekoho ineho

sunny8
27. apr 2020

Nenaznačujej jej to ale povedz jej to priamo .. taký človek nechápe naznacovanie

27dianka
27. apr 2020

Strániť sa nepomôže, to treba priamo na rovinu povedať, že nemáš záujem aby ťa kontaktovala, inak to nepochopí, už som si to neraz zažila 😉

timing
27. apr 2020

V prvom rade by som to prediskutovala s manzelom ako si to on prestavuje. Ci mu to vadi, ci potrebuje takeho kamarata so zenou. Ak zdiela manzel rovnaky nazor na nich ako ty tak je to super. Poradim iba ignorovat. A to obaja kazde spravy/pozvania na obed. Neragovat na ziadne fotky co posiela (to by som zaskolila manzela nech nechvali resp. odpovedat az o niekolko dni. veeeeelmi stroho, odmerane) Mne by doslo ze mate iny program, cas venujete niekomu inehu/rodine. A nie je tam zaujem. Tak ma to prestane bavit a najdem si inu obet. Nevzdala by som sa len tak, ale takeho cloveka by som si do vztahu nepustila.
Tazsie to bude ak manzelovi ta zena neprekaza a bojujes sama.

deti95060810
27. apr 2020

zamknúť a neotvárať...telefon nedvíhať... 🙄😨

gabika0825
27. apr 2020

@mata8h Ja by som sa inak kludne na tvojom mieste porozprávala s jej mužom.. poprípade nech sa porozpráva tvoj manžel s ním a nech mu povie aj o tych správach čo mu ona posiela. Ak aj on je takého názoru, ako si písala že on vravel sám že TAKTO komunikuje ona, tak asi mu to tiež prekáza a nemal by byť problém že by zašiel za jej mužom a povedal mu v rámci kamaratstva že čo sa stalo a ako by sa to malo vyriešiť. Jej muž podla mňa o nicom nevie si myslím. Skúste ist na to takto... nech si ju skrotí. Ak by nepomohlo, tak bohužial s takými ľudmi sa prestať stýkať lebo to bude ešte horšie... veľa šťastia prajem a držím palce

mata8h
autor
28. apr 2020

Dakujem za Pekne za Vase nazory !

lentilka23
21. mar 2023

Presne ako hovori gabika0825, povedz jej muzovi ze otravuje tvojho muza, a teba to vadi.. A jej povedz, ze nemas o jej " kamaratstvo" zaujem. Taketo veci sa riesia priamo!
Neboj sa povedat svoj nazor nahlas, lebo ta zozerie, takyto typ cloveka je nebezpecny.