Moj zivot dostava teraz najvacsiu ranu aku som doteraz zazil.sme spolu 6 rokov a posledne mesiace to slo riadne dole vodou.prislo to do stadia rozlucenia,preyoze ma prestala akoze lubit.mam velky podiel na tejto situacii ale chcel som vsetko napravit a poprosil som ju ovelke odpustenie,co sa u nej stratilo ucinkom prosil som ju pre nasho 4 rocneho syna.ako mam ijst dalej?strasne ma to trapi a bude to moja moja zivotna prehra ked sa to nebude z jej strany dat riesit.
tak sa spamataj, mate spolu syna, ziadna zena neopusti muza, ked ma tak male dieta, musel si jej ublizit. Ty vies cim, my nie. Vypocuj si ju, vypocuj si jej nazor, vycitky, bolest. ak ju mas rad. A snaz sa zmenit to, co jej na tebe vadi, lebo ziadna zena nechce aby jej dieta trpelo a nemalo otca. Bud chlap a postav sa k tomu ako chlap. Ona od teba chce len oporu, spolupatricnost a doveru. toto jej daj.
@nestastny13 mysli na vasho syna, on ta potrebuje, si jeho otec. Ineho otca mat uz nebude, potrebuje vidiet v tebe vzor, potrebuje s tebou rast. Zena, co ti dala dieta ma byt pre teba bohyna, lebo zrod cloveka je strasne narocny a bolestivy. Obetovala ti 9 mesiacov zivota, kedy trpela, aby stvorila vase dieta, zasluzi si tvoju pokoru a lasku, preco si jej ju nedal? Preco si ju sklamal a ublizil jej? Ona ti dala najvacsi dar. Tak ju obijm a popros o odpustenie a uz ju nenechaj odist.
Miriam 11 dakujem za tvoje povzbudenie budem skusat,snazit sa o jej pozornost,vsetko chce cas len aby toho casu nebolo potom strasne vela.proste dufam ze z toho vztahu sa fakt nestane ruina.zalezi mi na nej a malom neskutocne.uz ani nespavam a tlacim do seba tabletky co ma zaludok boli na nich myslim a rozmyslam ako to vsetko bude.
Prečo Ťa prestala ľúbiť?
Odsudzili ste sa?
Pomáhal si jej v domácnosti? Pomáhal si jej so synom? Bol si jej oporou? Mohla sa Ti vyžalovať?
Odskočili ste si na vínko? Na kávu?
Má Vám kto povarovať synčeka?
Vzťah je veľmi , veľmi ťažká práca pre oboch partnerov. Určite netlač na pílu.Ak vieš, čo to spôsobilo, poraď sa s niekým, kto trošku viac vidí do Vašej situácie. Pretože ani jedna z nás to nevie. Každá Ti poradí podľa seba.
Takže vravím za seba a môjho muža.
Ak by som od neho odišla, asi by som ho trošku chcela vytrestať. Nikdy som nepomýšľala na rozvod. Aj ja som mala obdobia, kedy som ho prestala "ľúbiť". Ale v skutočnosti neprestala. Len som si to myslela. Aj som mu to povedala. Iba sme sa odsudzili. Iba sme sa akosi sami zabudli vo svojich životoch a síce sme boli spolu ale zároveň neboli.
Možno vchádzate do krízového siedmeho roku.
A vzťah dvoch ľudí sa kvalitatívne mení.
Takže ak napíšeš viac, možno sa Ti ozve aj viac ľudí.
Vcera som sa s nou vypraval a jednoznacne uz chcela aby som odysiel , ze si zariadi zivot podla seba.Co robit len sa odstahovat a striedat si maleho ako vec.Tym padom som prehral na plnej ciare a moj zivot musi nabrat iny smer.Vravel som jej ze budem o nu stale bojovat,nebudem tlacit na pilu ale pomaly po malych krocikoch sa snazit znovu dat vsetko do poriadku.Hadam nikdy nie je neskoro,alebo never say never.Dakujem za prispevky a rady ktore mi urcite pomohly do buducnosti.
@nestastny13 musel si ju poriadne napáliť keď sa to takto skončilo.... No neviem, ja vačšinou za sebou pálim mosty, ale samozrejme nie každý .....