Cítim sa blbo ale prosím vás, ako naznačiť jemne otcovi, že ho "nechceme" na chate, na ktorej bude priateľ oslavovať? Na chate budeme my s deťmi a priateľovi kolegovia s rodinami. Nechcem aby tam bol môj otec, nakoľko je príliš výrečný ale tak, že viacmenej na každej akcii lezie ľuďom na nervy. Môjho otca milujem, ale neviem, ako si s týmto poradiť.
@mirka3169 no predsa asertivne. Oči ďakujem že nám chces pomôcť, veľmi si tvoju ponuku vážim, ale pomoc nepotrebujeme. Bude nás tam dosť, takže tá nepotrebujeme.
@martina1201 och veru asetivitu ovládam ale neviem použiť 🤣🤣mne ho je potom strašne ľúto keď mu takto poviem
Ach presne viem ako sa cítiš. Tiež mám podobného ocina, mám ho rada ale ísť s ním niekam, tak sa hanbím bohužiaľ.
@mirka3169 ja nehovorím že sa nebudeš cítiť blbo. Ale proste možno to vezme lepšie než si mysliš.
@martina1201 och to by bolo skvelé. Budem to musieť nejako tak vymyslieť
@aandrea9 poviem ti ze ju uplne chapem, ja mam taku kolegynu ze ked som sla niekam do spolocnosti s nou hanbila som sa za nu ako pes, buehehehehe a buehahahaha a kktiny take vedela tresknut ze som sa obcas stavala neviditelnou, a pritom to vzdy myslela dobre, no len... nejak nema spolocensky cit.
@mirka3169 ja ta chapem. Moj ocino je velmi vyrecny a velmi spolocensky typ, hovori vela, nepusti k slovu a rad rozprava vtipy 🙄🙈 tiez vie vyrobit trapasy a liezt tym ludom na nervy 😉
Kedysi mi to vadilo velmi, teraz si hovorim ze nech je aky je, hlavne ze ho mam a je zdravy 🙂
Ono nakoniec sa mi aj par krat stalo, ze sme mali oslavu, moj ocino “perlil” ako vzdy a kamos mi hovori, ze akeho super ocina mam, ze jeho len sedi doma a je nespolocensky 🤷🏻♀️
Mozno to skus uhrat ze nejdu ani priatelovi rodicia, tak by nebolo vhodne aby on isiel, nech sa neurazia. Povedz ze toto je len pre kolegov a pre rodinu bude zvlast.
@mirka3169 tak alebo prestaneš cítiť ľútosť, ktorú nechápem, prečo cítiš, veď ho nevylučuješ zo svojej svadby, to aj ostatní tam budú mať rodičov? Alebo to už necháš tak a pretrpíš. Nabudúce nespomínaj pred ním, že na nejakú chatu idete a vyriešené
Tak predpokladám, že chata je jeho. Nabudúce si zajednajte svoju a je po probléme.
@mirka3169 no práveže netuším,iba som ta chcela podporiť že to poznam 🤷môj zvykne tarat čo všetko dokáže, čo všetko vie, ľudia sú z neho otrávení, aj my keď ideme na návštevu k rodičom, tak môj muž je z neho na nervy...po necelej hodine povie poďme domov...všetko chce vedieť, vypytuje sa úplne somariny, nedaj Boh že by som vzala moju kamošku, tak proste chce vedieť všetko🤦🤦od čísla topánok, po to akú má školu, čo robia rodičia a také somariny...niekedy je ok, ale niekedy preháňa...a keď moja mama telefonuje stojí jej za chrbtom a chce všetko počuť, všetko vedieť🤦osamote neexistuje že by sme sa rozprávali, všetko chce počuť, vedieť, a všade s ňou chodit.ja obdivujem mamu že to s.nim vydržala
Ja som citala taku radu, co s takymito hostami na svadbach - musi tam vraj byt niekto, kto bude na neho "davat pozor", cize robit mu spolocnost a rozpravat sa prevazne s nim a tak... nemozete ho vyuzit na babysitting vasich deti?
@mirka3169 koho je to chata?
A to sa sám pozval?