Mam pocit, ze vsetci naokolo su v pohode len mne vecne nieco nesedi a nad niecim spekulujem, vsetci spokojni s tym ako su, kde su, zadani, nezadani, praca, len ja mam ustavicne pocit, ze cosi riesim cosi mi chyba....soom z toho uz nestastna a neviem ako s tym bojovat :(
@marca12 ja to beriem ako obdobie predsa nic netrva vecne len kazdy na mna tak posobi ze ide do prace, cvicit, venovat sa tomu co ho bavi, film kamosi a proste zivot malina len ja vecne v sebe cosi riesim cosi ma stve...
To sa ti len zdá každý v sebe niečo rieši
Tiež si typ, ktorý si myslí, že u susedov je tráva zelensia🙂možno by si sa čudovala koľki večer plaču do vankúša.Skus porozmýšľať z čoho si nešťastná ...
No ťažko. Čo je pre niekoho brnkačka, pre iného neprekonateľné a naopak...
vypnúť koňa, vypnúť FB, vypnúť instagram... ži.... budeš prekvapená aký je život super 🙂
nie su
@luccija to je najhorsie ze ja mam pocit ze len mne je na figu a vsade je vsetko dokonale alebo to aspon tak zvladaju len ja neviem co so sebou robit....
@zuzanka.zuzu som velke dievca viem ze nic z toho nie je 100% realita 🙂
Niekedy do života musí prísť niečo zlé, aby si si uvedomila, že je šťastím už len ráno vstať a že tu životnú pohodu máš, len si ju neuvedomuješ. Pohodu robia maličkosti života. Začni napr tým, že urobíš niečo pre seba, svoju rodinu, priateľov. Nesústreďuj energiu na druhých viac ako treba a nerozoberaj ako kto žije pretože druhí veci sa vidia ružovo ale realita môže byť niekde úplne inde.
Autorka,
nikto to nema dokonale a kazdy si niecim prechadza, ale to co je dolezite v zivote, je postoj veci, ktory davame a ako sa s problemami vysporiadavame.
Zivot nikdy nebude bezproblemovy, ruzovy a jednoduchy, sem tam su take chvile - dni, mozno aj tyzdne, ze nas nic dakosi netrapi, ale vacsinou ano.
Odporucam ti ist cestou, ako prijat aj problemy, a ako vediet im celit a nedovolit, aby ti obsadili cele tvoje myslenie, tvoj zivot. Problemy su na riesenie, nie na zbytocne trapenie sa 😉
Potom je nacase zmenit postoj k zivotu. Kazdy ma problemy,dolezite je ako sa k nim postavime. Obcas sa mi stavalo,ze sa utapam v sebe a nechcem sa pohnut dalej. Ale naucila som sa pracovat na sebe a nepoddavat sa. Ine je,ak riesis zdravotny problem a ine bezne problemy. Ale kazdopadne nie je na skodu vediet sa na problem pozriet z pozitivnej stranky. Lahke je utapat sa v ziali,tazsie uz je bojovat
@zmrzlinka2021
@marca12 vzdy mi napadne ze situacie nie su ani dobre ani zle, oni jednoducho su a to, ake su im pridavame my, nasim nazorom a postojom, len ja mam v povahe ze nemam rada zmeny preto ked sa udeju to tazie prezivam...
Ale na jednej strane je dobre, ze aspon vies v com je problem, ze nemas rada zmeny a tazsie ich prezivas. Tak mozno by nebolo na skodu povedat si, ze ak nejaka zmena pride, ci uz dobra alebo zla asi je potrebna 🙂
Buď vďačná za to, čo už v živote máš, teš sa z maličkostí a nezamestnávaj svoju myseľ negatívnymi myšlienkami na to, čo by si ešte chcela a nemáš, pretože takto spokojná nikdy nebudeš.
sú ľudia, ktorí svoje pocity dávajú viacej najavo a takí, čo sa na vonok tvária, že je všetko v najlepšom poriadku a iní si myslia, že sú OK, lenže každý máme nejaké tie svoje starosti, radosti ;_ň
Kazdy v sebe riesime otazky,len to nebudeme predsa vesat hocikomu na nos. Urcite nie si jedina,len svojmu vnutru nettrba podriadovat cely zivot. Neutapat sa v myslienkach,ale uzivat si pritomnost.