Ako najlepšie pomotať mužovi hlavu?

8. okt 2021

Ako najlepšie pomotať mužovi hlavu a odkopnúť ho?tak ako to spravil on mne pred rokom..

hederamonstera
8. okt 2021

a myslis, ze ho ziskas spat, ked ta uz odkopol?

autor
8. okt 2021

@hederamonstera práveže ho nechcem späť, len mu to vrátiť 😀

diusqa761
8. okt 2021

Možno o takú radu nestojíš ale to že sa mu "pomstíš" ti nijako nepomôže ani ťa to neobohatí. Zabudni na neho a užívaj si život

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

preco chces urobit to, co urobil on? Nijako Ti to nepomoze a zbytocne minas energiu na zle, radsej by si ju mala vyuzit na nieco dobre.

autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl neviem, mám takú chuť 😀😀

autor
8. okt 2021

@diusqa761 trošku pomôže 😀

hederamonstera
8. okt 2021

vsak ale nejako ho chces pomotat, takze aby sa na teba zameral....a to neviem ci sa ti podari, ked ta uz raz odkopol.

autor
8. okt 2021

@hederamonstera on má akože neodkopol priamo, len skôr akoby zdúchol 😂a sem tam sa pripomenie

maximilie
8. okt 2021

Načo chceš strácať svoj čas a míňať svojou energiou pre niekoho, kto zato nestojí? Najlepšia pomsta bude to, ak skutočne vo svojom vnútri ho dokážeš mať na háku. Posli ho do teplých krajín, nech ta neotravuje a ži svoj život. Nech ta raz uvidí skutočne šťastnú po boku niekoho iného.
Takto uskodis opäť len sebe

pribinak
8. okt 2021

Kašli na to. Ešte aby si neskončila 2x odkopnuta.

Energiu a čas venuj niečomu peknému a užitočnemu

autor
8. okt 2021

@maximilie no mám taký stav že ho mám na háku a potom mám taký stav vrátiť mu to..

autor
8. okt 2021

@pribinak už sa nenechám 😁

spadnutaslivka
8. okt 2021

zariaď si pekný a spokojný život bez neho. Ak mu na tebe záležalo, bude žiarliť a bude akože vytrestaný. Ak mu nezáležalo, aspoň s ním nebudeš strácať drahocenný čas.

spadnutaslivka
8. okt 2021

a mnohé odkopnuté baby si takto myslia, ako chlapa namotajú a potom odkopnú a nakoniec sa samé namotajú ešte raz. takže fakt pozor na to ;)

autor
8. okt 2021

@spadnutaslivka dpc..nestras 😂🙄

autor
8. okt 2021

@spadnutaslivka
Aj tak sa dá 🤔

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. okt 2021

@beata_k má, má..

sono2
8. okt 2021

Tak, keď si nepomotala vtedy, nepomotaš teraz.
Ak teda za tebou výlučne nelezie

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. okt 2021

@sono2 nelezie kurník😒

autor
8. okt 2021

@beata_k Ale ma to tak svete, aby si nemyslel že som z neho namäkko a že ma to serie..😀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
8. okt 2021

neviem, koľko máš rokov, ale rozmýšľaš ako 14 ročná pubertiačka. Dospelá žena si je vedomá, že ak keď ju muž opustil, niečím ju ten vzťah obohatil, aj keď len tým, že vie, že s takýmto mužom už nikdy a ide ďalej.

sisa_s
8. okt 2021

Co mas 15? 🙄🤦

loginexistuje
8. okt 2021

napis do bravicka 😂 najlepsie urobis ak sa spmatas a budes normlane zit a najdes si vztah vsetko sotatne ukazuje ze si stale namotana

fleur1111
8. okt 2021

Radšej sa snaž zmieriť s tým, že už spolu nie ste a ani už nebudete, lebo evidentne ta to stále štve. Inak by si nevymýšľala podobne hlúposti.

mmoni89
8. okt 2021

Ja by som sa takto neponizovala. Kašli na neho

spadnutaslivka
8. okt 2021

chlapi prežívajú vzťahy inak a ženy inak. nedonútiš ho plakať do vankúša, ak sa ti podarí rozísť sa s ním. Pouč sa z vášho vzťahu, zanalizuj si, čo bolo dobré, čo nebolo dobré, čo by si do budúcna od muža chcela a čo naopak nechcela a choď ďalej

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz