Ako najlepšie pomotať mužovi hlavu a odkopnúť ho?tak ako to spravil on mne pred rokom..
@hederamonstera práveže ho nechcem späť, len mu to vrátiť 😀
Možno o takú radu nestojíš ale to že sa mu "pomstíš" ti nijako nepomôže ani ťa to neobohatí. Zabudni na neho a užívaj si život
preco chces urobit to, co urobil on? Nijako Ti to nepomoze a zbytocne minas energiu na zle, radsej by si ju mala vyuzit na nieco dobre.
@dskjhfdlkdjhl neviem, mám takú chuť 😀😀
@diusqa761 trošku pomôže 😀
vsak ale nejako ho chces pomotat, takze aby sa na teba zameral....a to neviem ci sa ti podari, ked ta uz raz odkopol.
@hederamonstera on má akože neodkopol priamo, len skôr akoby zdúchol 😂a sem tam sa pripomenie
Načo chceš strácať svoj čas a míňať svojou energiou pre niekoho, kto zato nestojí? Najlepšia pomsta bude to, ak skutočne vo svojom vnútri ho dokážeš mať na háku. Posli ho do teplých krajín, nech ta neotravuje a ži svoj život. Nech ta raz uvidí skutočne šťastnú po boku niekoho iného.
Takto uskodis opäť len sebe
Kašli na to. Ešte aby si neskončila 2x odkopnuta.
Energiu a čas venuj niečomu peknému a užitočnemu
@maximilie no mám taký stav že ho mám na háku a potom mám taký stav vrátiť mu to..
@pribinak už sa nenechám 😁
zariaď si pekný a spokojný život bez neho. Ak mu na tebe záležalo, bude žiarliť a bude akože vytrestaný. Ak mu nezáležalo, aspoň s ním nebudeš strácať drahocenný čas.
a mnohé odkopnuté baby si takto myslia, ako chlapa namotajú a potom odkopnú a nakoniec sa samé namotajú ešte raz. takže fakt pozor na to ;)
@spadnutaslivka dpc..nestras 😂🙄
@spadnutaslivka
Aj tak sa dá 🤔
@beata_k má, má..
Tak, keď si nepomotala vtedy, nepomotaš teraz.
Ak teda za tebou výlučne nelezie
@sono2 nelezie kurník😒
@beata_k Ale ma to tak svete, aby si nemyslel že som z neho namäkko a že ma to serie..😀
neviem, koľko máš rokov, ale rozmýšľaš ako 14 ročná pubertiačka. Dospelá žena si je vedomá, že ak keď ju muž opustil, niečím ju ten vzťah obohatil, aj keď len tým, že vie, že s takýmto mužom už nikdy a ide ďalej.
Co mas 15? 🙄🤦
napis do bravicka 😂 najlepsie urobis ak sa spmatas a budes normlane zit a najdes si vztah vsetko sotatne ukazuje ze si stale namotana
Radšej sa snaž zmieriť s tým, že už spolu nie ste a ani už nebudete, lebo evidentne ta to stále štve. Inak by si nevymýšľala podobne hlúposti.
Ja by som sa takto neponizovala. Kašli na neho
chlapi prežívajú vzťahy inak a ženy inak. nedonútiš ho plakať do vankúša, ak sa ti podarí rozísť sa s ním. Pouč sa z vášho vzťahu, zanalizuj si, čo bolo dobré, čo nebolo dobré, čo by si do budúcna od muža chcela a čo naopak nechcela a choď ďalej
a myslis, ze ho ziskas spat, ked ta uz odkopol?