Ako na manžela?

7. jan 2021

Máme krízu s manželom. On ráno vstane a hajde na počítač hrať sa hodinu, dve. Potom varím ja alebo varí on. Keď sa najeme, zase hodina hrania na počítači. Keď mu poviem aby vybral z umývačky, tak vraj až keď dohrá. Musím mu to aj desať krát pripomenúť až potom ide a ešte po mne nakrici, že som netrpezliva.
Empatia nula bodov. Príklad keď som mu povedala, že mi dopadla zle preventívna u gynekológa tak mal blbu poznámku, že určite to nebude vážne, že nebude mať také šťastie aby som zomrela. To je jeho humor. Keď som rodila bez epi a v tých bolestiach mu hovorím prečo
tak musím trpieť, povedal, že som nemala sexovať a čítal ďalej časopis.
Keď som mu pekne povedala, že mi chýba objatie, pusa od neho, tak povedal, že už nemáme 15. On už také somariny nepotrebuje. A mám ho objať alebo bozkat prvá, on mi nebráni. Porozprávať sa s ním veľmi nedá, vždy zvýši hlas a povie mi, že zase vyčítam alebo kazem ako farár. Prosím, tie ktoré si chcete len kopnúť, nereagujte. .. Ja už neviem ako na neho.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
annamarin
7. jan 2021

😂😂😂😂

zuzanka.zuzu
7. jan 2021

1. aj zarobí peniaze či načo si ho doma chováš?
2. mne by tiež liezlo na nervy, keby ma muž komandoval kedy mám vybrať umývačku 😀
3. keby povedal, že nemá také šťastie, že zomriem, tak by som mu normálne prijeb*la, asi by to nečakal 😀
4. zobrala si si empatické hovado, gratulujem

janeninka
7. jan 2021

A vycitas a kazes ako farar?

spadnutaslivka
7. jan 2021

neporadíme moc, lebo nevieme, koľko ste spolu, či máte deti, akú má prácu.... chyba je tá, že sú tzv. závislácke hry, ktoré "nemôžeš len tak vypnúť/stopnúť", lebo ich hráš online s inými ľuďmi a ak skončíš predčasne, tak ti dávajú ban a si označený za nedôveryhodného, lebo im to pokazí celé hodiny hrania :/ toto som rovno mojim deckám zakázala hrať, lebo to úplne vytvára nátlak na pocit viny a ja im rozhodne nedovolím, aby mi doma rozkazovali, kedy môžu alebo nemôžu vypnúť PC hru. takže je dosť možné, že on také niečo hrá a preto ti tak odvrkáva a nie je ochotný to hocikedy vypnúť. a intímnosti asi nepotrebuje práve preto, lebo mozog získava endorfíny z napätia pri hre :/ a neviem, koľko má rokov, ale možno sa popri tom znižuje ozaj na úroveň svojich pubertálnych spoluhráčov :/

spadnutaslivka
7. jan 2021

ale to hrá 3 hodiny denne? 2 doobeda a 1 poobede? a potom čo robí?

annamarin
7. jan 2021

Sucitim s tebou. Môj bývalý bol podobný. Pomohlo vždy len keď som ho ignorovala (nezili sme spolu - bal sa ze ma strati), tak preukazal trocha snahy. Inak si skôr myslím, ze sa nezmení. Vždy bol taky, však?

laamapola
7. jan 2021

keby sa takto niekto ku mne choval, tak ho už nechovám :D
Ale teraz vážne, asi si treba uvedomiť či bol taký aj pred tým, možno si len neváži to čo má a už ťa berie len ako samozrejmosť

hopsadobrandejsa
7. jan 2021

Ja sa ospravedlnujem, ale toto sa neda citat a pritom sa nezasmiat......sorry 😀

Akoze voci zene toto nie su vhodne komenty, ale tvoj muz vyzera, ze by bol dobry partak......asi s nim musi byt sranda 😅

Sak si utahuj aj ty z neho, nech je sranda. U nas tato ked povie "mamka daj mi pusu" tak mu mama odpovie "....a musi to byt?" 😀

karelova
7. jan 2021

Fuuuuha..... Mojmu občas 'vycitam', ze nie je empatik, ale ten tvoj je jedno bezcitne hovado, ktorý by ti mal ruky, nohy bozkávať, ze si s nim.... Takýto človek by si zaslúžil ostať sám a ty si zasluzis niekoho lepšieho.... Dufam, ze moju spravu neberies ako kopanec, lebo to tak nemyslím.... Je mi to úprimne ľúto, co máš doma a ja by som ho veľmi rýchlo vykopla, aby 'mal to šťastie' a bol bez teba a ty by si mala skutočné, že si sa takého blba zbavila.

karelova
7. jan 2021

A toto podľa mňa kríza nie je.... Tvoj muž je proste blb. Neverím, že predtým bol iný.... Podľa mňa sa nezmení. Ale keď už s ním teda chceš ostať, tak skús pragmatický otvorený rozhovor bez emócií. Keď nepomôže, tak mu dopraj aspoň dočasne život bez teba, či sa spamätá. Keď nie, nestojí proste za to...

jajka71
8. jan 2021

Skus mu odpovedať v štýle aký ppzic taky vráť. Kúp si nejakú hru, sadni si k nej v momente, keď bude potrebovať niečo o žehliť, oprat, niečo nebude vedieť nájsť. A potom mu povedz s kľudom Angličana, že pôjdeš to spraviť, keď dohras 🙂 ja tak sa môjho pýtam ci aj v minecrafte sa deje to co treba so 6r predcasniatkam, po 3r u svokry bez deti a 3r u svokry s deťmi som vycvicena. Už neskúša. PC hra ale vie, že existujú aj iné činnosti..... A radšej ich urobí, zažil pár dní za 6r s deťmi sám resp. S mamou a vie ze to nieje dovolenka..... A vraj sa mu nechce počúvať ako mu vraciam jeho hlášky....

babydesire
8. jan 2021

Moja kamoska ma takeho,uz du spolu cca 15rokov..nechapem niekedy ...ale jej zivot,jej rozhodnutie

babydesire
8. jan 2021

Inak to stym porodom mi pripomenulo moj druhy porod ..ja "preco nieco tak krasne,musi tak bolie?!!uz nechcem deti..." Muz: pockaj pustim nahravanie a povedz to este raz.." (srandoval,,) a ja "uz nic" 😀 a chcel ma zobrat do nasej oblubenej pizzerie na oblubenu pizzu kedze som sa do porodnice moc nehrnula aj ked bolo jasne ze rodim

miadi
8. jan 2021

Ty Musis 10x pripomenut aby vybral z myčky? To Ta bavi? Nemozes to vybrat ty? Ved to vybrat trva kratsie ako 10x to opakovat chlapovi. Dalej Neviem naco si sa ho pytala preco musis tak trpiet, Ja som mala 37h porod z toho 35h bolestivych kontrakcii bez epi a toto ma vobec nenapadlo sa pytat chlapa sak kontrakcie logicky bolia a chlap nema ani šajnu ake to je nie to este preco., ale ano je neempaticky a mà blby humor. Tak mu to vrat. Povedz mu nech ide vybrat mycku a on povie ze az ked dohra ty si nanho sadni bozkavaj ho objimaj ho povedz mu nech sa pohra s tebou a uvidis ako rychlo pobeži vyložit tu myčku.

lindusss2016
8. jan 2021

Ale ved on ti to uplne jasne povedal - obijmi ho prva, daj mu pusu alebo este lepsie bozkavaj sa s nim a ano presne tak, ako ked ste mali 15, neverim, ze nezmakne. Zo vztahu sa postupnr vytraca intimita a to z partnerov urobi chladne bytosti. Pouzi svoju zensku silu, svoju najmocnejsiu zbran, bud ore neho sexi a neodolatelna a zacne ti zobkat z ruky

mirkava
8. jan 2021

Moj muz ma podobny humor aj mi moc neponaha a ani nevarí, ale ak by mi povedal, ze by nemal tolko stastia aby som zomrela, asi by som sa rozrevala..... mozno toto by s nim pohlo

katkati
8. jan 2021

@hopsadobrandejsa Humor je super vec, ale aj ten by mal byť odtiaľ - potiaľ. 😄

tosomja
8. jan 2021

Nakopala by som ho do vajec a keby jajkal, povedala by som mu, ze jooj, som myslela, ze pocas hrania pc ta nic neboli.
Neper mu, nevar mu, neustli postel.
Necakaj od neho pusu, objatie, venuj sa sebe...s takym k....by som nebola, sorry, ale nevazis si samu seba, ak si s nim nevies radu sama. Uz by bol byvaly, ked nie zosnuly 😄

maryon1
8. jan 2021

Obaja ste doma? Ste zamestnaní? nenapísala si nič bližšie - môžme len hádať - ste obaja na home office? teraz počas kovidu majú problém viaceré manželské páry, ktoré neboli zvyknuté tráviť toľko času doma - i s deťmi, že zžiť sa. zrazu obmedzené možnosti pohybu, človek bol zvyknutý chodiť kam chce, robiť čo chce, možno predtým tvoj muž chodil do práce ráno, prišiel večer, a domácnosť bola na tebe - a ty si vtedy ani neriešila, že ti nepomôže, nevyloží tú blbú myčku, alebo sa nepritúli, lebo na to jednoducho nebol čas. No a že je "vtipálek" - niektorí ľudia majú zvláštny zmysel pre humor, ale ten mal asi aj pred svadbou, či?

marcellka32
8. jan 2021

Ty s ním žiješ a nechce sa ti grcat? Málokedy sa takto vyjadrujem, ale inak nemôžem...osobne by som bola hoci aj v kláštore s deťmi, ale bez psychického teroru, je smutné, že ženy ktoré sú psychicky týrané to nevidia

marcellka32
8. jan 2021

Je to vymyslené? Rodila si a on si čítal časopis, že nemala si sexovať? Nebude mať šťastie, aby si zomrela???wtf?
Si prečítaj po sebe čo si napísala...ja sa čudujem, že dokážeš s ním vôbec existovať, variť mu, spať s ním, bože..
Ľudia (a aj manžel) si vždy dovolia k tebe toľko, koľko dovolíš....takže zrejme si pri týchto humorných scénach ticho

arianna25
8. jan 2021

Vravi ze nema 15, ale hry hraje jak 12 rocny. Ved on je jak decko a ma svoj svet. To nie je muz toto. Prepac ked som hnusna. Alergia ma chyta.
Totiz vsetci mame chyby, ale ked je niekto ignorant a sebec tak nech ide do rici.

katkati
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karelova
8. jan 2021

@marcellka32 tiež sa mi nechce veriť, že toto je realita a že by si to nejaká žena nechala....
Môj ma tiež chyby, ale keď čítam aké indivíduá majú niektoré ženy, neskutočne si vážim, čo mám doma....

karpina
8. jan 2021

Ak ho miluješ a chceš s ním ostať, tak ani 1000 rád ti neporadí. To platí aj pre všetky zanedbávané, manipulované, bité, podvádzané a týrané ženy. Ked ho budeš mať plné zuby a budeš to chcieť ukončiť, tak to ukončíš aj sama, bez rád iných.