Ako mu veriť?

karina123
25. mar 2013

ahojte baby...mam opäť problém..s priatelom sme spolu štyri roky...každý rok chodí z roboty na lyžovačku..aj tento rok ide...ale je tu problém...ked bol pred dvoma rokmi tak tam bola aj nejaká majiteľova neter a ked prišiel domov našla som mu v mobile sms ako si s nou písal, že ju lubi...vysvetlenie:chcel si dokázať či ešte dokáže namotať nejakú 16tku...mali sme vtedy dcerku tak som zostala s nim...
aa teraz ide na týžden na tu lyžovačku a ide tam aj ta slečna...neviem čo robiť...vôbec mu neverim...mam také myšlienky, že tam niečo s nou porieši...len mi nepíšte, že sa mam s nim rozísť, lebo to nieje také lahkéé...diky

aristka
25. mar 2013

a prečo nejdeš s ním 🙂

juliana77
25. mar 2013

@karina123 pred dvoma rokmi mala 16, tak teraz bude mať 18. Tak tento rok ti možno vysvetlí, ked jej bude písať že ju ľubi, že chcel skúsiť či si vie namotať 18 tku. Takže v pohode, máte dieťa, zostaň s ním.

magic08
25. mar 2013

@karina123 suhlasim, preco nejdes aj ty, evidentne mozu ist rodinny prialusnici, ak moze ist neter

karina123
autor
25. mar 2013

@magic08 @aristka ja vôbec nelyžujem, nemam kde nechať dceru a finančne si to ani nemôžme dovoliť..jemu to z roboty preplatia...

sisaha
25. mar 2013

@karina123 to by som ako argument nebrala. dieta vezmi so sebou a tu jednu postel si zaplat...a ked priatel povie, ze nic s nou nechce mat, tak ta tam s radostou uvita..

mamavera
25. mar 2013

no keby som si požičala, tak pôjdem a aj s dcérkou

magic08
25. mar 2013

@karina123 tak potom, zmojho pohladu, kebyze mne toto moj muz urobi, ta lyzovacka z pred dvoch rokov bola jeho posledna, bez rodiny. bud vsetci alebo nikto. a nech si dokazuje doma aky je frajer

bubelko
25. mar 2013

@karina123 suhlasim so @sisaha. zober dcerku, priplatte si postel a chodte 🙂 lyzovat vobec nemusis 🙂

aristka
25. mar 2013

@karina123 tak to potrebuje hlavne kľud,poveďz ako ho veľmi ľúbiš,nerob žiadne scény a že čakáš revanš zato ,že si nemohla ísť,ten revanš si neodpusti aj ty máš právo na nejaké odškodnenie,že si neišla... 😀

katy1979
25. mar 2013

@karina123 lyzovat nemusis a dceru zoberies so sebou. Len troska zaujimavy pristup ma tvoj drahy. Jemu to preplatia z roboty tak ide ale rodina ma trcat doma lebo si to nemozete dovolit. Ja som bud blba alebo naivna ale kebyze nemozeme ist vsetci tak nejdem nikam.

lalanika
25. mar 2013

skuste sa o tom porozpravat.Ci mozes ist aj ty ze by si sa chcela trochu odreagovat od stereotypu.ak nie potom uvidis ci mu budu potom chodit SMS

slady
25. mar 2013

presne, u nas tiez funguje bud vsetci alebo nikto a k tomu nam netreba ani taku motivaciu ako mas ty.

zuzkalujza
25. mar 2013

Podľa mňa nejde o to či sa na tej lyžovačke niečo stane, alebo nie ale o to, že žiješ vo vzťahu bez dôvery a to je zlé. Dôvera je dôležitejšia ako čokoľvek, bez nej to nikdy nebude ono. Lebo stále bude stáť v ceste za šťastím, stále tam to čo ak... bude a potom si človek aj veľa domýšľa. Buď spravíte za všetkým hrubú čiaru a začnete odznova s pravidlami ktoré budú vyhovovať obom, alebo nemáte šancu na harmonický vzťah. Prepáč ale je to tak. Teda to je môj názor.

haslerka27
25. mar 2013

asi som cudna,ale keby moj muz namotaval 16tku myslela by som si ze je pedak- ved to je dieta pre Boha a dokazovat si ze dokazem namotat dieta je trosku pedofilne aj ked dnesne 16 tky vyzeraju akoby vynosili 3 deti a maju skusenosti ako 3x rozvedeny clovek.ja neviem,asi som prilis hrda,ale moj zaludok by nieco take nestravil.tento rok by som to neriesila,lebo by som s nim uz nebola.toto by bolo pre mna dost lahke

alenie_
25. mar 2013

Choď aj Ty, prípadne sa predstav mladej ak bude príležitosť. Všetko s úsmevom na tvári.

emakiki
25. mar 2013

@karina123 podľa mňa bola chyba, že si ho tam pustila prvý krát...ja by som mojho teda nepustila a myslím, že by ani nešiel... buď spolu, alebo nikto... príležitosť totiž robí zlodeja...a je to svätá pravda... a teraz by som ho už vôbec nepustila...a odôvodnila som to tým, že keď nevie koho má lúbiť, nepôjde nikde...

trish31
25. mar 2013

No tak pokial jemu nie je blbe a neuctive,ze ide na lyzovacku s osobou,s ktorou si za Tvojim chrbtom vypisoval taketo veci a este ani nemal tolko ucty to vymazat aby si to nenasla,tak tam uz asi toho vela nenariesis....

karina123
autor
25. mar 2013

baby dakujem vam za nazor...beriem a akceptujem každý jeden

ale nieje to vôbec také lahke... s nim sa mi naozaj neda ist...aa od neho odísť tiež sa neda..nemam ku komu ist..rodičia nežijú na svk, majú svoje problémy a starosti...potom ako sa narodila mala taksa zmenil..nikam nechodi, je s nami..malej aj mne sa venuje...ja viem, že ma lubi..ja jeho tiež...tiež nie som nejaká svätica a to čo mi on toleruje to by mi iný nie..som naozaj zufala

emakiki
25. mar 2013

@karina123 a čo také ti toleruje? a ak ťa naozaj lúbi, nepôjde nikam... povedz mu, že ťa to trápi a bojíš sa...

juliana77
25. mar 2013

@karina123 nie som svätica je čo?? aj on ti našiel SMS, že niekoho ľubiš?
tak čo riešiš, nech ide na lyžovačku, ty nebuď týždeň svätica a budete si tolerovať navzájom.

Ja som hotová, ako niektoré ženy dokážu uvažovať.

digysa
25. mar 2013

@karina123 Ako daleko je lyzovacka??? Tak ho aspon chod prekvapit....chod len na par dni......

Stale sa iba vyhovaras..........Nic sa ti neda....... Kua, tak co sa pytas rady? Pripadas mi skutocne neschopna ujat sa situacie.... Ja by som aspon ciastocne nieco podnikla......

Jedine, co ti zostava sa doma modlit, ze tento krat si nebude nic dokazovat..... Tu su vsetky rady marne.

A CO TI TOLERUJE? Aby sme boli v obraze.....lebo uz sa to zacina zvrtat, ze Ty si tiez rada nieco dokazujes...alebo....

jarka0812
25. mar 2013

@karina123 ja nevidím dôvod na zúfalstvo. Ak je doma všetko v poriadku, ja by som to neriešila. Jasné, že by ma štvali predstavy, že tam spolu niečo budú mať... Ale ak by mi na ňom záležalo a z jeho strany by nešlo o nič zaväzujúce, bola by som ochotná tolerovať prípadnú neveru. Neverím, že by sa mladá tak namotala, že by z toho bolo niečo viac. Čo by z toho mala? Je tvoj priateľ pri peniazoch, majetkoch? No inak pred odchodom by som sa ho spýtala, či vie, že by ma to ranilo a či vôbec vie čo chce a kde sú jeho priority... A možno to riešiš úplne zbytočne, lebo za dva roky sa mohlo veľa zmeniť a aj mohol oľutovať takú blbosť....

cerez
25. mar 2013

@karina123 Ako mu máš veriť? Tak to je veľmi ťažké, keď robí veci, ktoré narúšajú dôveru. Ak si niekto potrebuje dokazovať, že má ešte na 16 tku, tak mi to príde ako nezrelé a je mu úplne jedno, že má teba a dcérku. Je len na ňom či stojí za to tá týždňová šťabajzňa alebo pevný vzťah s tebou a dcérkou.

katka1981
25. mar 2013

Mozno som divna, ale podla mna take lyzovacky su za jednym ucelom. Zamestnancov vzdy spoja, len nie kazdemu sa paci, ako...

kikaba44
26. mar 2013

V obci sa rozšírilo, že starú babku niekto znásilnil na poli.
Prišli za ňou reportéri a pýtajú sa:
"Tak povedzte babka, čo bolo najstrašnejšie na tom znásilnení ?"
" Ta znace, najstrašnejše na tom znasilneni bulo, kedz me zvalili na žem, dzvihli nohy a jak mi potym furt padala tota hlina z čižmoch do oči."

jabadaba
26. mar 2013

hmmmm, fajny model rodinky..... kolkoze ma priatel rockov? Na firemnej lyzovacke by som nic take nevidela, ale ze tam bali pan otecko sestnastky, tak nad tym zostava rozum stat. Toto su mi dnes pary a rodicia! Moje nervy!

jabadaba
26. mar 2013

@digysa 😀 ako spravodlivo si sa nasrdila.
Ja by som neradila prepadovku na lyzovacke, je to pod uroven a ludsku dostojnost. Ked ma priatela takeho chudaka, ze vyuzije kazdu prilezitost si smeknut pomimo, tak holt, zbytocne byt za stihacku. Skratka je to ....ehm asi sa dlho hladali tito dvaja!

irriss
26. mar 2013

@karina123
Co Ti toleruje??..uvidme v jakych polohach se kompenzuje Vase tolerovani..
jestli je to "sex za sex" - t.j, pro neho:16tka a pro Tebe: Vas soused....tak si nestezuj 😉
ale jestli je to to, ze on Tobe toleruje neumyte nadobi a ty mu za to tolerujes "suky suk"..tak to nebude vporadku. 😅

simca06022011
26. mar 2013

Mate spolu dieta, preco by ste nemohli ist spolu nechapem. Vie ze ide kazdy rok na lyzovacku ma nasetrit aby ste mohli ist vsetci. Ked nelyzujes s malou si oddychnes a poprechadzas a pod. 🙂) a o dovere vo vztahu ani nehovorim, ja som si toto doma vydupala hned na zaciatku, nie som policajny pes, kontrolovat nikoho nebudem.. a nemam teda ani strach ho niekam pustit sameho (a aj chodi sam, lebo niekedy si potrebujem od neho oddychnut ).. vie, ze keby som raz prisla na to ze ma nieco s inou uz by som mu neodpustila, nezostali by mu ani trenky a odstahovala by som sa s malou minimalne niekde, kde sa ide iba lietadlom (lebo on do neho nesadne 🙂)

aristka
26. mar 2013

@karina123 ty si môj človek,preto ti píšem,že to nerieš,aj môj muž chodil do tatier,bezo mňa a neriešila som to ,keď bude chcieť niečo vyviesť nebude na to potrebovať lyžovačku,spraví to hocikedy,na revanš si ,keď sa vráti si daj kozmetiku alebo choď ,keď len do cukrárne a keď pôjde preč mu poveďz nech si to užije vo všetkej počestnosti,bez akýchkoľvek narážok a že na neho čakáte a tešíte sa na jeho príchod,to sú slová pre chlapské ego 😀