Ako mu to vysvetliť?

23. mar 2023

obraciam sa na vas, lebo som uz zufala. A pekne vas prosim aby ste nereagovali arogantne ako to mate niektore v oblube. Ide o to, že priatel ma svoju pravdu v tom, že ak mne niečo vadí na tom, čo on robí, tak s tým mam prestat, ze to nikto nerobi a vyslovene citujem,,nebudes sa uz takto chovat”. Ale ak jemu nieco vadí, tak som ochotná to s ním riešiť po dobrom, pripadne vysvetliť si čo by chcel vedieť, a takto to vzdy funguje BEZ HÁDOK. Ja sa ho nikdy ani nič nemôžem slušne opýtat, vôbec ziadny náznak arogancie, ale on vzdy vybuchne, strašne mi lúbi nadávať a ako je on z toho neštasťný, že som sa ho na to vôbec opýtala. Aby som vás hodila do obrazu. Cez víkend sme boli v reštaurácii a bola tam jeho kamarátka (ajorv som sa ho to nepýtala, až doma som sa ho to opýtala), všetko v pohode ja niesom žiarlivy typ, pozdravili sa aj my dve, pokecali na pár sekúnd a vrátila sa naspäť ku stolu pravdepodobne za priateľom. No a doma som sa ho opýtala úplne normálne, že kto to bol, a on z ničoho nič, nech mu dám pokoj, a zas nadávky, že mi jeb* a podobne a že mňa do toho nič.. tak asi keď sme vo vzťhau tak by som snáď mohla mať právo vedieť, kto pozdravil môjho partnera. A takto to býva u väčšiny vecí, nie len o ženách, aby ste si nemysleli, že to má súvis so žiarlením. On to po xy rozprávaniach nedokáže pochopiť, že mňa to jednoducho trápi, milujem ho vo všetkom, pomôže so všetkým, ale keď sa ho na niečo chcem opýtať tak vždy takto reaguje, a keď mu to aj poviem, že prečo ja takto nereagujem, keď sa ma on na niečo opýta a zaujíma sa, tak vtedy mu zázračne blikne v hlave a uspravedlňuje sa za to. Ja sa ho každou hádkou bojím opýtať sa aj, čo bolo v práci aby zas nebola bezvýznamná hádka😣

deti95060810
23. mar 2023

a to ozaj ľúbiš tohto bezpotu ? a prečo prosím ťa?
myslíš že on sa ozaj rokmi zmení? NIKDY.
a ešte viac budeš trpieť keď budete mať deti...
doporučujem si poriadne rozmyslieť tento vzťah... za mňa 0 bodov.

thereisabear
23. mar 2023

Takto podľa teba má vyzerať vzťah? Do konca života chceš riešiť hádky, báť sa niečo povedať...? Je jediný na svete? Sama si odpovedz.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
23. mar 2023

Neviem ako mozes lubit chlapa, ktory ta ponizuje a pravidelne vyvolava hadky o nicom, chlapa, s ktorym sa neda diskutovat, ktory ta ma v podstate za bezvyznamu nulu, ktora nema pravo na nazor a otazky

ckocka
23. mar 2023

To máš zaujímavú predstavu o láske.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
23. mar 2023

Utekaaaaaajjjj

gejb
23. mar 2023

Takže mate vzťah, kde sa ho bojíš cokolvek opytat. Dokonca ti vulgárne nadáva. Len by ma naozaj zaujímalo, čo na ňom miluješ? A aj sa niekedy rozpravate alebo rozprava len on a ty si radsej ticho?

h2
23. mar 2023

Ako mu to vysvetliť? Napríklad takto: "Odchádzam od teba, nechcem sa tebou už ďalej byť. Zbohom."

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
23. mar 2023

Ty asi mas nejaky komplex, ak si odkazana lubit takehoto chlapa. Asi si neveris, ze by ta mohol lubit aj iny, normalny chlap.

nataly420
23. mar 2023

Ako mu vysvetlit ? Nastaviť mu zrkadlo ale pochybujem že na to máš .. no skus ak Nie pre tvoje dobre radšej utekaaaaaj

nafka0483
23. mar 2023

@deti95060810 Myslis despotu? Alebo bez-potu? 😁 prepac, roztomily preklep.
A suhlasim s tvojim komentarom.

koniarova
23. mar 2023

No mňa jebne z teba, že nevidíš, s akým blbom chodíš.

januska12323
23. mar 2023

Ty mu nič nevysvetľuj a utekaj kade ľahšie.

petamich
23. mar 2023

aby som sa chlapa bala spytat ako bolo v praci 😵‍💫 a ked ti toto nestaci, tak ja uz neviem, zeny prosim vas, kde na takychto primitivov chodite?

danieli
23. mar 2023

Len sa ho na nic nepytaj, tisko sed, usmievaj sa a pln kazde jeho zelanie idealne to, ktore si mu z oci vycitala, bud stale mila usmievava a usluzna, upravena a reprezentativna….tot asi keho predstava o partnerke, nuz a este raz si prosim precitaj otazku, ktoru si nam tu polozila, ty sa nic nesmies opytat partnera, aby nevybuchol? Takto laska nevyzera, ani priatel ani partner…nevazi si na tebe ani 1 centimeter stvorcovy…

viestta
23. mar 2023

@petamich zena bz znalosti vlastnej ceny a bez stipky sebeucty aj toto cudo povazuje za zivotnu vyhru. Inac si neviem predstavit, kto by to cudo oprel co i len hrdzavu kolobezku

petamich
23. mar 2023

@viestta ja to uprimne nechapem, viem, ze ked je clovek sam, tak je tazko, zazila som si to ale naozaj radsej sama ako s takymto idiotom a taky by mal byt potom otec mojich deti? co ich nauci? aky vzorec by im dal? ze je okej spravat sa k matke ako k handre, hulakat po nej a nadavat za "dobry den ako bolo v praci?" no nic asi idem muza pohladkat, ze aky je na mna dobry

viestta
23. mar 2023

@petamich moja skusenost je taka, ze toto si za zivotneho partnera vyberu zeny, ktore ani doma nemali ziaden kompletny a normalny muzsky vzor. Ich mama s takym debilom zila, ich babka zila s podobnym, ich sestra ma podobneho, ich brat je rovnaky, nazdavaju sa, ze toto spravanie je u chlapa normalne. Mozno obcas takym zenam docvakne, ze nieco v poriadku nie je, ale aj tak s debilom ostanu. Lebo tlak okolia, lebo strach so samoty, lebo ekonomicka zavislost, lebo deti, lebo on je inac dobry a starostlivy len ma "malu chybu"... Najhorsie je ked same seba presvedcia, ze takeho zmrda miluju.

bennn
23. mar 2023

Poviem ti to takto. Nie je koniec sveta byť slobodný/á. Stále máš nekonečne možností všade kam sa pohneš keď si slobodný... Keby si zadaný, tak ľutuješ v tej chvíli, že sa ti naskytla príležitosť, situácia a nemôžeš ju využiť. Akože v principe ti to nevadí, ale keď si slobodný, takú situáciu proste môžeš využiť.

ysseba
23. mar 2023

Chlap by mi povedal, že som jebnutá len raz. A už by som s nim nebola. Ja ťa vážne nechápem ako môžeš byť s niekým kto ťa uráža a koho sa nemôžeš ani obyčajné "ako bolo v práci"

dilino
23. mar 2023

Daj mu zbohom a netyraj sa toto nie je vôbec vzťah ako sa mu bojiš niečo povedať.Ked sa ho pýtaš ako bolo v práci vybuchne ved to je normala vec je to obyčajný kkt prepáč ale take niečo nemate deti neviaže vás spolu nič utekaj odstup s kratšej cesty aby si neskôr neľutovala.Celý život taky bude never nikdy sa to nezmeni.Ja som od môjho muža nikdy nepočula žiadnu vulgarnu nádavku ako ON nadava tebe skonči to prosím ťa v rámci zdravého rozumu pri takom prídeš o rozum ON ťa psychický týra môže prisť veľka hádka môže ťa aj zbiť.Nie je to vhodný a milujuci partner pre teba tak sa nesprava človek ktorý niekoho miluje.Ešte si určite niekoho najdeš ako toto individum prepáč ináč ho nazvať nemôžem.Chceš celý život žiť s pocitom že sa mu bojíš čokoľvek povedať aby nebola veľka hádka.Chceš takemu to chlapovi dať deti neblazni ved to je psychický týran odid a nič nevysvetľuj nema to vyznam ver mi.Zachraň si život toto je len odvar toho čo by robil.Si si ista že si ťa chce vziať ani keby mal diamantového čvirika by som ho nechcela ani za milion eur.Je to týran a despota.Láska je žiť v pohode pomôcť jeden druhemu podporovať sa návzajom veriť si a byť slušný k tomu druhemu.A nie čo TY máš to nie je ani vzťah ani láska.Neboj sama neostaneš určite si niekoho nájdeš ktoremu sa nebudeš bať opýtať aký deň mal v práci.Rozid sa s nim.

veselo_neveselo
23. mar 2023

Nijako nevysvetlis. S takym chlapom nezostavat. Preco? Lebo toto sa bude len a len zhorsovat. Lepsie to uz nikdy nebude. A uz teraz si z neho na prasky, a to si zamilovana, na ruzovom oblaciku. Co tak bude po 20 rokoch, hm?

Len raz by ma nazval jebnutou a uz by som s nim nebola. So mnou tak nikto hovorit nebude, s takymi ludmi sa nestretavam, uz toboz neudrziavam vztahy.
Aj ty si mozes vybrat, ci sa nechas takto oslovovat, ponizovat.

vorkola
23. mar 2023

Odid co najskor, pokym si neotehotnela, nema to buducnost,Chces, aby tvoje dieta ,zilo v takomto toxickom stave?

ibajaanikiny
23. mar 2023

Zacni sa ucit chodit doma po “spickach”,aby casom tvojmu panovi tvorstva nevadilo aj to,ako chodis,alebo dychas…co ine ti napisat?je to somar,aby som nemala doma “klud” a premyslala v hlave,co a kedy a ako sa ho opytat,aby sa milostivy nenasral a nevyvolal hadku?! Migaj od neho a ak to nemas v plane,tak trp…ine to nebude.

reanda
23. mar 2023

ma nejaky blok, strach z kritiky, vidi ju aj tam, kde nie je a hned sa potrebuje branit utokom.. je to automaticka reakcia.. ak by to chcel zmenit, musel by si priznat, ze ma problem a chciet to riesit.. napr. terapiou..
ak odmieta priznat, ze ma problem a problem vidi v tebe, nijako mu nic nevysvetlis, lebo on to vzdy zoberie, ze z neho robis debila a zo seba mudru.. taky vztah jedine skoncit
a inak neviem, nakolko ho 'milujes' a preco mas chut mu nieco vysvetlovat a robit mu psychologa a nenajdes si radsej normalneho partnera, ktoreho nemusis najprv liecit, aby sa s nim dalo zit.. si potrebujes nieco dokazat? zasluzit? alebo preco si si takehoto vybrala?

lucimichi
24. mar 2023

A ty si dobrovoľne s takým k.o.k.o.t.o.m ? Daj mu prečítať túto diskusiu aby vedel, že je chuj a žiadna normálna žena by s ním nebola. Ty nemáš žiadne sebavedomie! ODÍĎ OD TOHO IDIOTA !!!

zorkahorka
25. mar 2023

Ty brdo! Lubis velmi slepo. Takto by som nedovolila muzovi sa ku mne spravat. Je to hulvat!!!
Do paroma, baba! Maj sa trochu rada a najdi si muza, ktory ti nebude nadavat a bude si ta vážiť!

katka700
25. mar 2023

Každý občas vybuchne alebo má horšie dni. Ale rozčuľovať sa kôli každej maličkosti normálne nie je. Komunikácia je základom fungujúceho vzťahu. Teda nemôžes mať vzťah s človekom ktorý aj tú najobycajnejsiu otázku berie ako začiatok hádky .
Navrhni mu nech ide do kláštora a zloží sľub mlčanlivosti a bude mať pokoj od hlúpych otázok 😂
A ty si nájdi partnera ktorého sa nebudeš báť opýtať či treba kúpiť chlieb 😂