Ako mám upokojiť babku?

7. mar 2022

Ahojte, babka je 3x očkovana proti korone, ešte aj proti chrípke a chytila koronu.
Starala som sa o ňu, mala som respirator pri nej aj ona a chytila som to aj ja.
Babka je teraz nešťastná,že za všetko môže, a že sa na ňu budem hnevať, a že je strašný človek...
Fakt ma to skrz ňu mrzí,lebo tak nemôže za to, ona urobila maximum,ale evidentne to nejako zlyhalo.
Ako jej mám prosím Vás vysvetliť,že za to nemôže?
Stále plače :(

evuska32
7. mar 2022

Treba ju len uchlacholit , objať ....sú aj horšie veci ako korona...napríklad kiahne dospeláci tiež ťažšie znášajú aj s teplotami a tiež sa o deti staráme aj keď sú choré....

janewithane
7. mar 2022

Nevysvetluj, prijmi jej emócie, daj jej podporu, že si s nou, spolu to zvládnete

h2
7. mar 2022

Povedz babke, že presne tak isto, ako Ty od nej, to mohla chytiť ona od Teba a opýtaj sa, či by sa za to na Teba hnevala. Kovid preletel celý svet, milióny ľudí už ho mali. Keby sa každý hneval na toho, od koho sa nakazil, je pohnevaný celý svet.

mimimoje
7. mar 2022

Covid môže spôsobiť aj psychické ťažkosti, takže možno by som skúsila jej dať minimálne magnézium na upokojenie, prípadne zavolať jej dr a povedať jej o tom.

diamond007
7. mar 2022

Dva respiratori a chytila si to? Kedy konečne to teda zahodíme všade ? 🤦😑😒

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luba41
7. mar 2022

povedz jej, že korona je už bežné ochorenie..že ho dostanú všetci, aj viackrát..že už sa nan neumiera..lebo atd..nalad ju nejako optimisticky..a mali ste jej dávno zrušit televízor☹ a respiratory zahodte ked ste s nou - ved už len ten pohlad na človeka s ním nahána obavy☹