Ahojte "dievcata" dosť často tu čítam otom aké problémy máte s partnerom alebo manželom v sexe hlavne keď Vás odmieta a nechce sa mu .Čo ale v prípade,že žena je ta čo nema záujem o milovanie ??? Mali sme dosť ťažké obdobie ale to uz skončilo...teda aspoň dúfam ale ona vôbec neprejavuje zaujem o milovanie so mnou.Skoro vždy musim ja iniciovať milovanie lebo sama od seba lebo ona sa ktomu vôbec nema.
Snazim sa jej pomáhať s detmi,pomozem aj s domacimi prácami .Uz som jej to vysvetlil a aj povedal,že by som bol rád keby sme sa milovali častejšie ale žiadna zmena nenastala.Chodí do prace a aj ja a vstáva skoro rano ale aj večer sa jej nechce.Ja uz neviem ako jej to mam povedať ,že po nej túžim a vôbec neriesim jej váhu( vôbec nieje tučna ) .Existuje vôbec spôsob ako sa da riešiť tento problém ????
Skus pristupit k sexualnemu aktu inak...nerob to co bezne robis, ked jej navrhujes sex predpokladam ze mas nejaky zauzivany sposob...zmen ho...prekvap ju...ak sa jej dotykas, zmen miesta dotyku alebo sa jej nedotykaj vobec a pouzi verbalne prejavy chticu...povedz jej co by si s nou vsetko robil...ono "vratit motyle v bruchu" je dost komplikovane ak nie nemozne a chce to zmenit spravanie, mozno zmenit aj zovnajsok...pre zenu je sex aj o psychickom nastaveni a vzruseni pred samotnym stykom...treba ju navnadit a to sposobom aky od Teba nepozna...predpokladam ze mas fantaziu...skus s nou len flirtovat ako s cudzou zenou...
Ked budes na nu tlacit tym viac sa jej sex zhnusi...
Ja mam opacny problem a tiez neviem ako to zmenit. je sice medzi nami vekovy rozdiel a samozrejme chapem ze kazdy to ma inak s tou chutou.. a tiez viem ze clovek je aj unaveny z prace.. ale ja od mrchy do mrchy cakam.. a tiez ma to takto nebavi, som aktivnejsia .... baby co mam robit... pradielka a podobne su odskusane uz.. a dodam len ze onedlho mame svadbu.. nechcem ani vidiet ako to bude potom
🙏😇
@bezzivota skus jej nieco navrhnut inak ako doteraz urob nieco pre nu, aj ked viem ze co "druhy den prekvapovat" len aby ste sa pomilovali je tiez blbe.. to by malo ist same od seba.. skus sa s nou porozpravat a vziat ju na veceru.. mozno z nej vytiahnes viac preco je taka uzavreta
@martinka1441 o kolko je od teba starsi? ak to nie je tajne
Ja už neviem čo mám zmenit alebo robit......vobec na ňu netlacim aby sme sa milovali...hoci je to zložité lebo spávať vedľa niekoho kto vás nesmierne vzrušuje a nemoct sa jej dotýkať aby si nemyslela,že sa chcem zase milovat je dost ťažké.Už som sa vzdal aj navrhov na milovanie,lebo ju tlačiť do niečoho čo samanechce nebudem.Každý deň jej vravím aká je krasna ako jej pristanu šaty a ako pekne vonia a zjej strany absolutne nic neprichadza.....takze ako ešte môžem zmeniť veci ktoré robím ?
@bezzivota neviem ako žijete,čo všetko máte za,sebou..môžem napísať len vlastnú skúsenosť s mojim ex.
Tiež sme mali komplikovaný vzťah,rozišli sme sa, vrátili k sebe,chodili na terapiu.On sex chcel,ja nie.Všetko skúšal,romantiku,darčeky, "nezáujem", všetko
Jednoducho keď ti druhý prestane voňať,netúžis po ňom,obtazuju ta dotyky..tak je proste koniec.Môžeš sa zmieriť tým že to bude takto, alebo sa rozviesť.
@zenaajmama veru mas pravdu, ale je tazke pre muza si pripustit ze niekedy ani pri akejkolvek snahe nevie dosiahnut sex. zaujem od zeny.su pary kde chemia" funguje aj 30rokov a su pary kde je po par rokoch prec a uz sa nepritahuju.
@uprimnazienka pan bezzivota sa evidentne snazi, aj to dobre mysli, nuz ale potrebovali by sme aj manzelkin nazor pocut😀
@bezzivota podľa toho, ako opisuješ jej reakcie na tvoje ústretové a milé repliky smerom k nej, by som povedala, že tá kríza, ktorú spomínaš u nej buď ešte nepominula, alebo zanechala hlboké stopy. Či je to možné zvrátiť, ti tu nikto nepovie. Nekupuj jej retiazky, ani wellness. To nepomôže. Hovor s ňou. Doslova a do písmena polož srdce na dlaň. A nie s vidinou sexu, ale iba s úprimným záujmom o to, čo sa v nej deje. Možno sa ti otvorí a povie, čo cíti a prečo je to tak, ako je. Z vlastnej skúsenosti viem, že niektoré veci žena len veľmi ťažko prenesie. Retiazky by ma v takom prípade vôbec nezaujímali. Skôr by som to považovala len za lacný pokus o zblíženie.
@martinka1441 nevydavaj sa.. ozaj vazne. Bud sa nauc s tym zit alebo sa nevydavaj..nezmeni sa to. Maximalne zhorsi ak sa este ma co...
hmm neviem zober si aj toto - ,,Chodí do práce. Snazim sa jej pomáhať s detmi,pomozem aj s domacimi prácami.,, Veď sú to rovnako aj tvoje deti a domácnosť tak by si sa mal podieľať rovnako, nie len snažiť pomáhať.
V prvom rade by som sa sá seba pýtal, či nebude problém v tom, že chceš sex večer po robote, keď je unavená. Aký feedback dostávaš povedzme cez víkend ráno, či poobede? Tiež ťa odmieta?
Druhý problém môže byť ten, že si taký cukríček romantický (retiazka a tak), ale to ženy väčšinou nechcú. Ony chcú chlapa, z ktorého majú rešpekt. Jeden príklad z mojej postele. Mal som na to chuť, tak sa pýtam ženy - nejdeme to robiť? A ona že nie, nemám na to chuť. Tak si vravím, no dobre, trošku nervózny samozrejme. Potom keď sme sa o tom o dve hodiny bavili, tak mi hovorí: Veď si mi mal povedať, že ideme a išla by som. Proste v rozpore so všetkým tým metoo bullshitom mi žena povie, že som proste mal zaveliť a išla by. Alebo pri sexe... poviem: "Otoč sa, ideme do zadku". A ona niee, niee, ja chcem ďalej takto. Ja. "Nič také, otáčaj sa". Otočí sa, urobím svoju mágiu a potom má ešte intenzívnejší orgazmus ako by mala keby som pokračoval. Vieš, žena chce čo najlepší genetický materiál pre svoje deti. A čo bol dobrý genetický materiál pred 100 tisíc rokmi, keď sa vytvárali naše gény? Ten, čo jej z lúčnych kvietkov urobil retiazku alebo ten, sebavedomí bojovník, čo sa nebál ani mamuta, ani ženy?
No a tretia vec:
Robíš to vôbec dobre? Máva tvoja žena orgazmus? Robíš jej to niekedy ústami? Vieš, treba jej v tej hlavičke budovať pozitívne asociácie na sexovanie.
@marseillefan toto by som dala čítať, tým chlapcom v tých obtiahnutých rifloch po členky, ako povinnú literatúru.
no asi si jej ublizil.zena -okrem prostitutok bez lasky sex nechce mat