Ako jej vyhovieť?

24. mar 2023

Ahojte, už dlhšie mi manželka dáva najavo, že ju vôbec nepriťahujem a nikdy som ju ani nepriťahoval. Zobrala si ma len preto, lebo som "dobrý človek" (ja by som sa takto nekategorizoval :D ). Jasne je to vidieť aj na našom intímnom živote. Takmer spolu nespíme. A keď už spolu spíme, tak nie je s mojim výkonom spokojná. Prosím Vás, má niekto podobnú situáciu? Ako ste ju riešili? Ďakujem za každý postreh, radu.

sissy27
24. mar 2023

rozviesť sa s ňou, nech má priestor nájsť si takého, čo jej bude vyhovovať.
Tu nie je čo naprávať - zobrala si ťa z čistej vypočítavosti, to nie je o tom, že vyprchala zamilovanosť a chémia, pribudli kilá a vrásky, zovšedneli ste si atď. Nikdy si ju nepriťahoval, tým je hádam povedané všetko...

zorkahorka
24. mar 2023

To ti povedala, ze si ta vzala preto alebo dedukujes? Spytal si sa jej, co sa deje?

januska12323
24. mar 2023

Ona ťa nechce, ak ju máš rád a vydržíš bez vzťahu tak si ju nechaj ako spolubývajúcu. Keď chceš zažiť normálny vzťah tak hľadaj ďalej.

katarinka89
24. mar 2023

Treba sa s ňou otvorené porozprávať ako budete fungovať ďalej, t.j. navrhni riešenia, bud rozvod alebo nápravu a treba vylúčiť 3tiu osobu....ani ty si zrejme neskúsil lásku od milujúceho človeka, tak sa silou mocou nebran rozvodu. Človek ktorý ťa ľúbi- to aj cítiš.

mon2523
24. mar 2023

Tak ja to stale hovorim, ze komunikacia je vo vztahoch uplne najdolezitejsia. Asi by ste sa mali porozpravat, inak to nevidim. Takto sa predsa v manzelstve fungovat neda, ja si to teda predstavit nedokazem. Sex je dolezity, toto by ma asi zabilo🙂 A tvoja situacia este viac.

dianka555
24. mar 2023

Ako dlho ste spolu? Ak pred manželstvom ste mali sex. Skúsenosti má s chlapmi keď jej nevyhovujes. Tu nie je problém sex, ale to že ťa nemá rada a nie je tam žiadna príťažlivosť ani v sexe ani láska. Keď ťa nemá rada na čo si ťa brala, kvôli tomu že si dobrý a vieš zarobiť peniaze, asi tak to bude. Ty by si chcel deti?

pribinak
24. mar 2023

Aký zmysel ma takýto vzťah? Žiadny.
Rozved sa a nech si ide za šťastím, aj ty nájdeš takú čo tá bude ľúbiť

luccija
24. mar 2023

Keď si ju nikdy ani nepritahoval tak sa vydala z rozumu?tam nebude fungovať chémia a budete spolu len tak, lebo si dobrý... aká je ona si odpovedz sám.Hlavne sa nedoprosuj a tráv čas po svojom možno sa spamätá

dianka555
24. mar 2023

Ešte má napadlo ty jej chces vyhovieť? Chces aby sme ti poradili a ona sa ako snaží ti vyhovieť? Či len tvoja výplata jej vyhovuje?

autor
24. mar 2023

@zorkahorka áno, povedala mi to.

autor
24. mar 2023

@dianka555 ťaháme to už 11 rok. Máme spolu 3 deti, preto nad odchodom neuvažujem... Pred manželstvom sme čo to skúšali, ale bolo to iba také príležitostné. Myslel som, že to je tým, že sex až po manželstve.

autor
24. mar 2023

@dianka555 No mňa zaujíma, či riešil niekto niečo podobné aj ten pohľad z druhej strany. Áno, ja to chcem opraviť, vyhovieť jej, ale zaroveň chcem mať pravidelný sex. Výplata vyhovuje, nežijeme v extra luxuse, ale život je "zabezpečený".

dianka555
24. mar 2023

@autor tak ostan keď chces , tvoj život. Ako jej vyhovieť neviem, vedela aký si. Neuraz sa, deti sú tvoje? Staraj sa o deti aj rodinu. Môže byť že niekoho má ale len chlapa z krčmy, takého pijana. Aspoň chodí do roboty? Môže byť inteligentná aj dobrá matka aj pekná žena. Ale povedzme si na výber nemá moc, ešte som nevidel niekde článok že by si prachac, milionár zobral ženu s tromi deťmi. Môže sa stať že si nájde aj slobodného milenca ale dokedy s ňou bude?

dianka555
24. mar 2023

Čo sa týka sexu, musíš vedieť čo ja jej páči a čo preferuje. Opytaj sa jej aký by chcela sex. Alebo druhá možnosť, zlá možnosť zaplatiť jej Gigola raz za mesiac ale z jej výplaty aj tvojej. Nech ju poriadne okefuje a budeš mať kľud. On si zarobí, žena bude uspokojená a určite ti odporučí ženu na sex.

zorkahorka
24. mar 2023

Nemam odvahu ti radit, najma ak su tam tri deti. Ty musis vediet, ako to citis? Ak mas odvahu odist a riesit tri deti na striedacku, urob to. Ak chces ostat aj napruek zivota bez lasky s nou len kvoli detom, lebo to povazujes za rozumné, urob to. Nikto nema pravo ta sudit.
Najma si s nou sadni a porozpravajte sa. Nie je voci tebe fer, co urobila. Otazne je, ci je lepsie, ak tym budes trpiet iba ty alebo tri deti?

adka176
24. mar 2023

Poznám taký podobný prípad ako ste vy ... tiež tri deti a spolu sú už viac ako 18 rokov... žiadny sex už dlhé roky.....sú spolu len ako spolubývajúci...vyhovuje im to takto....aj jej aj jemu...ak to tebe vyhovuje a manželka sa nesťažuje nie je čo riešiť....

gabika0825
24. mar 2023

A naco si s takou ženou? Fungujúci vztah nikdy nebudete mat lebo ju nepritahujes a fyzická príťažlivosť je veľmi dôležitá, aj keď veľa ľudí tvrdí že nie ale potom vznikáju takéto veci vo vzťahu a po x rokoch zistite že vlastne ten vztah nefunguje. Ja by som nedokázala mat vztah s človekom ktorý ma vyzorovo nepriťahuje… to že si dobrý človek je super, ale ona je sebecka. Najdi si takú s ktorou to bude fungovať po všetkých stránkach. A inak, pred svadbou ste spolu normálne spavali? Alebo sa to zmenilo až po svadbe?

zorkahorka
24. mar 2023

A keby ste znizili pocet dni so sexovanim a pomahali si pornom?

toskanka
24. mar 2023

Ak ste nikdy nemali dobrý sex a nejde len o ochladnutie, tak sa s pravidelným a dobrým sexom môžeš asi rozlúčiť 🤷. Tvoja žena buď celkovo nemá rada sex, alebo sa nedokaze pri tebe vzrušiť.