Ide o 70 ročnú ženu. Ma dospelé deti, dve žijú s ňou a obe momentálne sú odkázané na pomoc druhých. Syn dúfam ze len dočasne(mal nehodu, operovany chrbat), dcéra je postihnutá a potrebuje pomoc doživotne. TÁ jej chce pomôcť variť, prať, šiť, ale jej mama jej to nechce dovoliť. Ako jej dohovoriť, aby prijala pomoc od dcéry a tak sa trochu odbremenila? Jej dcéra aj napriek postihnutím myslím je schopná sa to naučiť. Neodsudzujte prosím.
@nafka0483 áno.
a ty si kto Eli alebo jej alter ego ?
@loginexistuje ved hej. Chýbala mi skupina hackovanie.
🤦♀️
To je čo za pacientku, tá Eli? 😂 😂 😂
Pýtala som sa ako dohovoriť 70rocnej žene, aby dovolila dcére pomáhať. Nie to kto som a ci je to pacientka
@heleninamama
Eli ved tam zijes tak chod umy riady povysavaj ved ty mas myslim psychiatricku chorobu na ID a tam je praca priamo terapiou proste cinmi ju presvedcis aby to doverovala
umy riad uvar caj kavu potom mozes ranajky pripravit atd
..Eli je autorka statusu,len má ešte druhé JA,ktoré nikoho neposlúcha🤷
😄 šak ja dcére stále hovorím, že nech nečaká na príkazy ale nech zdvihne rit a poupratuje a napríklad umyje riad. Tak urob aj ty 😄
@tosomja ja chcem aj sama ale odozenie ma.
@miskakyska a v čom neposlucha?
Mať tvoje starosti, tak nepomáhaj, oddychuj, chod von, na prechádzku a ona nech si poradí sama, keď je tak zvyknutá. Starých ľudí neprevychovaš. Keď raz nechce, neznervoznuj ju.
Je to Eli a jej brat, ktory je po nehode?