Ako ho získať?

romana03401
23. júl 2014

Ahojte, mam taky vztahovy problem...nastupila som do prace a od prveho dna sme si s kolegom sadli...viete ake to je ked niekoho vidite a poviete si ze fiha a ked si podate ruku elektrika preskoci. Od prveho dna sme boli denno-denne v kontakte a rozumeli sme si asi po vsetkych strankach. Zacal casto chodit na moje pracovisko,viac ako je obvykle.Vzdy sme flirtovali a bolo to fakt prijemne.Az raz sa to prelomilo a bavili sme sa o zvadzani a pevnej voli a on povedal ze ho nezlomim.Tak sme sa stavili.Obom nam bolo jasne,ze je to len nejaka zamienka a samozrejme vyhladaval situacie aby sme boli sami. Stalo sa, ze naozaj sme zacali hru "hrat" a dva krat sme sa takto stretli a bolo to uzastne,prvy krat "odolal" a druhy krat nie,ale nedotiahli sme to 🙂. Obaja sme sli domov s roztrasenymi nohami a potom mi pisal ze ake to bolo atd. Boli sme teda nadalej v kontakte,len mal dovolenku on,potom ja a ubehli asi dva tyzdne. A vtedy ako keby utalo. Stale vravel ze by sme nemali,ale bolo to skor drazdive. Mal raz prist ale nestihol a ja som sa spytala ci hrame a on ze asi nie ze nic nepovedal. Odvtedy sa zmenil,ochladol,neozve sa,len pracovne,ale ked sme spolu osobne,vidim usmieva sa na mna,nemoze odthnut pohlad,ma taky zasneny pohlad ale to je vsetko. On je silne veriaci a vravi ze to nie je spravne/obaja mame nevysporiadane vztahy/a este mi je nepriamo nadriadeny ale ved sme sa nesli brat ani nic podobne. Chcela by som radu,ako ho "zviest" alebo neviem ako to spravne nazvat,proste ziskat ho spat...

maria1989
23. júl 2014

@romana03401 😀 😀 😀

slobodnabaculka
23. júl 2014

@romana03401 Tak ti povím moja. Láska jede cez žaludek. Jááá bych mu napékla nejaký žganec, koláč trebárs. Len tak ledabolo bych mu ho prinésla na stúl do pracovne s porádnym výstrihem samozrejme to ti nemusím vyprávet. Povedzela by jsem mu, nech okoštuje. Keď mu bude šmakuvat a bude se okúňat, co ješče vitáhneš, tak mu povec, že chystáš romantickú večeru doma pre tebe a pre neho a ostatné uvidzí tam. Nemusá to bit rezne, alebo srovna švedske stoly, naješ se aj inokedy potajme, když budeš sama. Nachystaj neco decentné, ozdob to bylináma, prihoď nejaká afrodizijaka, huby a podobne. A tam ho klofni, večer pri svícach, nehám to na tvoj šarm. A už žádne hry, rovno na vec, trebárs aj na stole, když pojete maso a odnesete nádobí.

sue
23. júl 2014

@romana03401 verím, že máš 14 rokov a nudíš sa, ak nie a len sa nudíš, je mi ťa ľúto...prajem viac rozumu a viac lásky a viac sebaúcty 🙂

romana03401
autor
23. júl 2014

Dakujem za vsetky normalne odpovede,a hlavne k teme.

romana03401
autor
23. júl 2014

@sue dakujem podobne,mam 30

adulik23
23. júl 2014

@romana03401 ... rozplples ho, nedotiahnes to do konca a este sa cudujes ... 😀

eeffka
23. júl 2014

@romana03401 no len este tlac na pilu a poletis v skusobnej lehote 😎 , kkso nemas sebauctu? nechce ta, tak sa zrovnaj a klud.

prasiatko30
23. júl 2014

Dneska je to tu plne duchaplnych tem 😀 😀

simca06022011
23. júl 2014

@romana03401 no mas 30 ale pri zvadzani chlapa vyvadzas ako 18tka.. nehnevaj sa 🙂)) ze ci hrame? 🙂))

llenkapettko
23. júl 2014

no podľa všetkého má výčitky svedomia, nakoľko má vzťah. láka ho to, ale chce odolať. na tvojom miesto by som do toho nevŕtala, jasne ti dal najavo, že nemá záujem pokračovať. ak máte byť spolu, osud to už zariadi za vás

pipilady
23. júl 2014

Nechce ťa. Ak by to bolo ináč, tak aj jeho správanie by bolo iné. Buď si uvedomil, že prekročil hranice, tak cuká alebo to bola nejaká stávka? .....
A že sa usmieva, keď ťa vidí? No čo ti na to povedať.... aj môj pôrodník sa na každej vizite potmehúdsky usmieval a oči mu iskrili (mala som sekciu), no pánboh vie, čo som po narkóze predvádzala.... 😝

Súhlasím s dievčatami vyššie.... maj sebaúctu a daj si odstup a uvidíš, čo to spraví 🙂

terezka1947
23. júl 2014

@romana03401

presny navod na zvadzanie nepriamo nadriadeneho sefa je v casopise BRAVO c.11...rocnik 1991 😉

romana03401
autor
23. júl 2014

@llenkapettko dakujem asi mas pravdu
Viem ze vyvadzam nikdy som s muzmi nemala problem ale tento ma fakt pritahuje . .. ked to takto spatne citam fakt je to zvlastne ale je to vytrhnute z kontextu,inak sme obaja normalni a vzdelani ludia 😆

danjelca
23. júl 2014

Ochladni aj ty..no nie naoko...utni si ho v hlave..ked pociti ze to nie je hra a ze to myslis vazne a koniec bud prestane hrat svoju hru alebo utne to tiez uplne.ak da to stane vies ze by to bola len flhodoba natahovacka.

majka99999
23. júl 2014

@romana03401 ak mas 30, tak sa tak spravaj. hlavne vysporiadaj svoj nevysporiadany vztah a potom sa poobzeraj po niekom, kto v praci nebude predstavovat problem. najlepsie mimo prace. 🤐

kofoluska
23. júl 2014

@romana03401 Okrem toho, co tu uz odznelo, pises, ze je to Tvoj nepriamy nadriadeny. Aby to nebolo tak, ze mu niekto klepol po prstoch draha. Alebo si myslis, ze vase flirtovanie na pracovisku si nikto nevsimol? 🙂)))

aliza
23. júl 2014

@romana03401 obaja mate nevysporiadane vztahy, to znamena, ze ste obaja vo vztahu?...on je silne veriaci, takze nevera zrejme nehrozi a to je dovod, preco sa stiahol. Uz to prenho prestala byt hra a zrazu sa ma rozhodnut, ktory vztah chce a obycajne stiahol usi a chvost a nechal to tak, nema zrejme odvahu ukoncit sucasny vztah. Takze, na zvadzanie by som sa na tvojom mieste vykaslala, mas predsa svoju hrdost a ak ta on naozaj chce, vysporiada si najprv svoj vztah. Ak to neurobi, nestojis mu zrejme za to. to, ze ho dostanes do postele, ti nic neda, akurat kopec vycitiek a pocitov viny. nechaj to tak, prestan ho zvadzat a ber ho ako kolegu. On by mal bojovat o teba, nie ty jeho nahanat a uhanat 😉.

janinah
23. júl 2014

myslím,že slušný veriaci 30tnik nebude mať vážny záujem o ženu,ktorá sa správa tak ako ty /pubertálna stávka,že ho zvedieš?trochu trápne.../

romana03401
autor
23. júl 2014

To asi neklepol nemal kto zrejme to az tak nebolo komunikovali sme len ked sme boli sami.Ale mate pravdu asi,to by som sa ponizovala keby som ho uhanala...😕

romana03401
autor
23. júl 2014

Nie sme vo vztahu v podstate,ja sa rozchdzam a on je cerstvo rozideny ale velmi sklamany.Ale v podstate sme to neriesili lebo islo o nezavazny flirt ktory,ako som si mylne myslela,vyhovuje nam obom.Len asi mi na nom viac zalezi ako som myslela 😒

melany_s
23. júl 2014

čo znamená "obaja mame nevysporiadane vztahy"?

melany_s
23. júl 2014

aha, už vidím

simca06022011
23. júl 2014

@romana03401 tak ked zalezi tak vzdrz 🙂 A navrhni mu casom ci nejdete na kavu a pod... ked ste single :P zacali ste ale dost trapne, to sa podla mna chvilu aj tak budete citit :P

lyzzy
23. júl 2014

Ak má zakladateľka témy naozaj 30 rokov tak sa potvrdzuje to,čo si ja myslím už dávno....že dnešní 30-nici sú totálne vypatlani.viac nemám čo k tejto téme dodať.

romana03401
autor
23. júl 2014

Neda sa brat vsetko vazne...bola to fajn zabava podla mna len keby to vo mne nezanechalo stopy bolo by lepsie ☺ Preco by msli byt tridsiatnici vypatlani,nechapem.Mame narocne a vycerpavajuce pozicie,tak preco sa neodreagovat...ved nie kazdy vztah musi byt vazny,ja mam toho plne zuby a chcela som si uzit.Len nemam na to asi dost chladnu hlavu,chlapi su ini... zrejme...

maria1989
23. júl 2014

@romana03401 vypatlané je to, že ti povedal, že ťa nezlomí 😉

romana03401
autor
23. júl 2014

@maria1989 no ze ja jeho nezlomim ☺ mali sme dlhy rozhovor o pevnej voli atd a on povedal ze ho nikto a nic nezlomi.Tak vravim jasne,keby ta zena zvadzala budes drzat a nepohnes sa.A on ano,samozrejme,skus a uvidis...a dalej to poznate...stavili sme sa

bombonka
23. júl 2014

už by mohla začať škola,lebo týmto deťom tu drbe čím ďalej tým viac 😀

ajdika
23. júl 2014

@romana03401 prepáč, ale nato, že máš takú náročnú a vyčerpávajúcu pozíciu - čiže si asi vyššie - Tvoja gramatika je dosť mizerná.... hlavne sa nauč používať čiarky. A prepáč, myslím, že vymyslená téma...preto moja reakcia.

romana03401
autor
23. júl 2014

@ajdika pisem cez smartphone asi preto...gramatika je v poriadku,ciarky beriem.Som na MK uz dost dlho,samozrejme pod inym nickom a je smutne,ze sa tu nedostava to,o co zeny a maniny ziadaju.A teda o radu.Kazda tu len kritizuje a rozmysla,ci je tema vymyslena alebo nie.Uplne sa straca podstata.Ja som spoznala cloveka,ktory sa mi paci.Uznavam,nestandartne sme zacali,ale no a co.Paci sa mi a stratila som hlavu.Nezaujimaju ma nazory zakomplexovanych bab ...chcela som pocut len nazor inych zien,ako by sa zachovali.Dakujem za odpoved normalnym ludom