Ako flirtovať?

lenkula215
30. sep 2021

Poraďte prosim ako dať chlapovi najavo záujem? Ako flirtovať ? O čom sa snim rozprávať ? Stretávame sa len v práci 🙂 Myslite že úsmevy a zmurkanie je oka?
Hlavne poraďte o čom snim hovoriť. Keď ho vidím nič má nenapadá som z neho naozaj mimo 😅 vyžaruje strašnú energiu úplný sexsymbol 😊 veľmi má sexuálne priťahuje. Nechcem snim teraz chodievať na rande a plánovať budúcnosť 😅 skôr sa pobaviť. Nehľadám niečo vážne ale ani jednorazovky.. no tento chlap má naozaj priťahuje 🙂) a neviem ako naňho a už vobec neviem ako flirtovať 🙈

martinkatinka
30. sep 2021

Ak je zenaty, tak nijako 😉

0silvia0
30. sep 2021

@lenkula215 myslím, že úsmev je ok, ale žmurkanie je vrcholný trapas...

haley7897
30. sep 2021

Počkaj a teda keď s ním nechceš ani chodiť a plánovať budúcnosť ani nechceš "jednorazovku" aký záujem "o čo" mu chceš dat najavo?

acrobaleno
30. sep 2021

Napadlo mi ako ho osloviť. "If I could rearrange the alphabet, I’d put ‘U’ and ‘I’ together." 😂😂

jana_eyre_2
30. sep 2021

Nikdy som nevedela flirtovať, napriek tomu som nemala núdzu o mužov a nie som ani nejaká kráska.. mne keď sa niekto páči, tak sa práveže trocha stiahnem, maximálne sa na neho pozerám dlhšie ako sekundu a usmejem.. smejem sa jeho vtipom (ak je vtipný, ale mne sa vždy páčili vtipnejsi muži) ani sa mi nikdy nepáčilo keď somnou niekto flirtoval 😅 ja som taká divná, najviac sa mi páčilo vzdy tá neistota či tiepohlady čo sú sú sympatie alebo len náhoda.. takže zamna, okrem úsmevu a pohľadov priamo do očí by som neurobila nič.. ak sa mu páčis tiež, stačí to k tomu aby ho to posmelilo k tomu aby ťa niekam pozval.. a o čom sa baviť? To ako tichý človek fakt netuším, zväcsa sa vždy našli neskôr témy ktore sa dali rozvíjať, ale musí to byť prirodzene, čo vás baví.. ale ak rozhovor stále viazne, tiež to o niečom vypovedá..

zuzzuzi909
30. sep 2021

Toto keby som vedela, taketo veci mi nesli vobec, aj nejake clanky po nete som citala jak na to a uplne stratena som bola, esteze moj chlap ten nenechal nic na nahodu a zacal on so mnou komunikovat 😀

ofzuza
30. sep 2021

Spytaj sa, ci by s tebou nesiel na obed

julia_33
30. sep 2021

Veď stačí byť sama sebou. Pozvi ho na nejaké jedlo, alebo začni s ním viac komunikovať. Vytvor si k nemu kamarátsky vzťah a potom to už pôjde samo

rooberta
30. sep 2021

Uplne staci jeden dlhsi pohlad do oci, nakoniec sa usmiat a uhnut pohlad, ziadne zmurkania. Ak sa mu pacis hned sa chyti a postara sa o dalsie kroky on.

asia83
30. sep 2021

@lenkula215 Úsmevy a žmurkanie oka? 🤦‍♀️ Bože dobrý. Asi najskôr sa stretávate v škole, nie v práci. Podľa teda vášho uvažovania. Každopádne neviem poradiť. Ja som žena, ja mužov nebalím. Ako mu to dať najavo? Myslím, že skrz toho, ako ste z neho paf, už o tom dávno vie. 😉

peter1602
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natycaga
30. sep 2021

@lenkula215 pozeraj sa mu dlhšie do očí, bud tak zvodne alebo sa pousmej. Sém tam ho zavolaj akoze potrebuješ s niečím pomôcť, vysvetliť, zapojiť...neskôr sa ho už aj dotknes...a potom to pôjde rýchlo;)

marseillefan
30. sep 2021

@acrobaleno Veríš v lásku na prvý pohľad, alebo mám ešte raz prejsť okolo? 🙂

fatima99
1. okt 2021

Prihovor sa mu, ono niektorym chlapom usmevy a zmurkanie nic nehovori, este bude schopny sa ta opytat ci mas nieco v oku ked zmurkas 😀

karolinakr
1. okt 2021

Otvor si viac vystrih a nahni sa nad neho, myslím, že pochopí