Dobry vecer chcem sa opytat..chodila som k jednemu staremu panovi ,jemu zmizlo dost penazi ..ako dokazem svoju nevinu..ked som sa tam jednoducho bola a dotykala sa vsetkeho? Mozu ma obvinit?
No bohuzial mozu ta obvinit, pritom tych moznosti, kto peniaze vzal, je velmi vela a stari ludia si casto aj vymyslaju a peniaze schovavaju, takze jedna druha tretia moznost, opatrovatelky seniorov by vedeli rozpravat o tejto teme cele knihy... stoj si za svojim, ze ty si nic nevzala, hotovo. Obvinit ta mozu (maju na to pravo), ale bez dokazov to pri tom aj ostane...
@anjelicek26 lebo ze vraj maju zenske dna .. ale ked som ta chodila tak ?
@klaudi77 ale prosim ta DNA🙄 Nejako vela CSI pozerali a vymyslaju blbosti 🙄
@anjelicek26 nemôžu ju bez dôkazov obviniť. Na základe čoho?
Môžeš byt podozrivá, nie obvinená. A nie, ty nebudes dokazovať svoju nevinu, polícia musí dokázať tvoju vinu
@anjelicek26
obviniť? na základe čoho?
že našli v jeho byte jej DNA? no skôr by bolo zaujímavé keby nenašli.
@klaudi77
kto ti povedal o " ženskej" DNA?
@klaudi77 šak nájsť mohli, chodila si tam, budú tam otlačky, vlasy,… keby mali dôkaz, si obvinená. A nechápem kde našli tu DNA, či to cely byt skontrolovali ? Blbosť.
@daniela1911 ja neviem ze vraj zaistili nejaku vec v com to bolo
Si si ista, ze to neni nejaky odrb a ze to bola realne policia?
@anjelicek26 kriminalna uz som.bola na vysluchu
Dokazuje sa vina. Nie nevina. Takze ak ta niekto obvini, bremeno dokazovania je na nom, on ti to musi dokazat.
Toto je vtip, že? DNA? Skutočne? Čo pozeráš? Myšlienky vraha či NCIS?
A ty / vy ( keďže píšeš že ne jediná si k nemu chodila ) si ho chodila opatrovať ? Starať sa oňho ? Keď píšeš že si sa všetkého chytala ?
Ak si tam chodila legálne, teda ak si tam upratoval a tak, tak je normálne, že je tam množstvo tvojich otlačkov a DNA. To ako dôkaz nebude stačiť. Ak to však mal niekde v zamknutej skrini, do ktorej by si nemala mať prístup a vo vnútri tej skrine sa nájde tvoj otlačok, tak budeš musieť veľa vysvetľovať. Keď ťa predvolali na políciu, tak si išla ako svedok, či ako podozrivý? To ti musia povedať.
Nedokazuje sa nevina ale vina, keď si nič nespravila buď v kľude.
A chytala si tie peniaze, či nie? Keď sa bojíš, že či si ich náhodou nechytila. Ja neviem ako sa náhodou dajú chytiť. Buď ich chytím, alebo nechytím. Kradnem alebo nekradnem.
Musia Ti dokázať vinu. Nie Ty, že si nevinná
Akú ženskú DNA zistili a kde,na akom mieste ?
Ty si tam chodila prečo ?
@mojemenonikto podozriva
@klaudi77 asi mozu. Chodi k nemu aj niekto iny?