Prosím, ktoré ste si niečo podobné zažili… tiež vám ten človek rozbil komplet vzťahy v celej rodine? Konkrétne najviac ma zaujímajú vzťahy matka - dieťa. On je tak manipukatívny a zlý človek. Deti sú úplne vyšťavené z neho.
@vyrovnanaosoba len váš sa asi chcel liečiť, alebo bol možno pokorný? Tento náš má svojho Boha.
Nechcel sa liečiť, ani sa neliecil. Zabil sa.
@vyrovnanaosoba úprimnú sústrasť.
Veľa krát si prajem, aby tu nebol tento v úvodzovkách človek.
Ďakujem, už je to 26rokov čo sa to stalo. Ale vždy a každému poviem, nech od takých ľudí ide čo najďalej, keď sa do toho namočil, nech sa v tom kúpe sám, kým sa neutopi. Aj keď to bol môj najbližší človek, ľúbila som ho, vytvoril mi pekne spomienky na detstvo, nikdy nezabudnem na ten strach, prebdene noci, dlhy, vyhrážky od kadekoho od koho mal požičané peniaze.
On ako človek nebol zlý, len keď raz do toho spadneš, už nevylezieš.
Prepáč, ale ako to myslíš, že si praješ aby tu nebol?
Never neskonči to moja dobra svokra doplatila na svokrove hranie životom. Toľko čo sa ho naprosila naplakala. Prosila ho nech ide na liečenie nechcel nič ignoroval ju. Teraz už zomrela ON má 80 rokov vstúpil si do svedomia asi alebo niečo mu kázalo ísť na to liečenie bol aj na liečení prišiel domov 2 mesiace bol pokoj hra znova. Muž hovoril že normálne ak by sa mu dačo stálo tak sa dozvie ON aj jeho jeho dve sestry a že koľko dlhov narobil. Automaty začal hrať v roku 1990 a hra nepretržite no bol na liečení len prišiel a hra nanovo takže mal len prestávku. To znamená 34 rokov hra automaty. Tých sľubov bolo toľko že svokre zdravie nevydržalo dostala mozgovú príhodu a zomrela psychický to za tie roky neuniesla. Automaty sú cesta do veľkého pekla. Pokiaľ moja svokra zomrela už to bude rok ON mal teraz 80 je vitálny a hra znova a ešte viac ako hral. Sľuby že prestane je podľa mňa len aby ste boli ticho nič viac. Vždy bude hrať človek ktorý raz začal bude hrať navždy. Ja mám susedu jej muž hral nahral toľko a napožičiaval že sa obesil susede ostali dve deti .Chodila z roboty do roboty pomáhali jej rodičia splácať dlhý. Jej muž zomrel viac ako 10 rokov len dlhý platila ešte donedávna. Automaty hazard je navždy žiadne sľuby nepomôžu pokiaľ nechce sám. Never takých smutných osudov že otec rodiny sa obesil, zabil, alebo tak je veľa a nechal ženu s malými deťmi a obrovské dlhý .
@queeneli ako asi to myslím hm? Tak, ako si to želajú všetci, čo trpia závislosťou človeka v rodine.
@alickapusinka ako je možné že hra už 34rokov automaty? To odkiaľ má peniaze? Či len sa uspokojí s tým že zahrá, prehra a ide domov? Lebo v tom našom prípade za 2 roky prišli o byt, o auto, o chatu, o všetko. A dlhy také, že keby sa nepredal ešte jeden byt, tak už možno nežijeme ani my.
preto sa pýtam, lebo neviem ako to myslíš. aj my máme v rodine osobu, ktorá s tým má problém, a všetci si prajeme aby sa z toho dostal a robíme čo je v našich silách a možnostiach aby sme mu pomohli. neviem si predstaviť, že by som uvažovala nad tým, že by bolo lepšie keby tu "nebol". neviem ako vážne je to u vás a o akého člena rodiny sa jedná, takže samozrejme nejdem súdiť. a aj čo sa týka jeho malých detí tak s ním majú dobrý vzťah. už sú so ženou rozídení, majú nejako rozdelenú starostlivosť, ale keď je s deťmi on, pekne sa spolu hrajú, vie sa o nich riadne postarať. pevne dúfam, že sa mu podarí nad tým vyhrať, hlavne kvôli tým deťom.
@alickapusinka no konečne odpoveď, ani som nemusela položiť otázku. 😃
Starí ľudia a gemblenie,
vidím, ze aj tak sa dá. Mame v rodine, panička na úrovni, titul a závislosť jak sviňa.
80tnicka a chodí si "podať"... podáva si polku života, ale roky co je na penzii zgembli polku dôchodku. Niekedy je posledne dni do dňa kedy cinknu€ na cestovinach, alebo nemá ani na ne. Pred c19 sa na ňu nalepili smejdi a vytiahli z nej skromne úspory na tie posledne veci... Tak asi musela pridať na obrátkach, aby to "vyhrala späť"...
@queeneli kým nie si v koži tej ženy a deti nikdy nepochopíš.
@ahhola moja dovtedy úplne zdravá svokra ktorá sa tešila dobrému zdraviu už je rok na cintoríne. Kto nezažil nevie si predstaviť to peklo čo ta sa ho naprosila plakala vyhrážala nič nezabralo to musí chcieť sám. Moja svokra sa psychický utrápila.
@queeneli že máte v rodine osobu s ktorou ty nežiješ a nie si na ňu nijak odkázaná to je pekné. Keď zažiješ že zostaneš ty s malými deťmi na všetko sama, tak potom nápiš ako si to nevieš predstaviť. Keď poserie život tebe a tvojim deťom a dostane vás do extrémnych situácii každodenne. Keď sa nebudeš vedieť spoľahnúť. A prepáč, ale pochybujem že sa vie postarať. Absolútne ani len netušíš o čom to je.
@vyrovnanaosoba vždy chodil popri robte na brigády a prehral tie peniaze. Klamal svokre koľko dostal výplatu vždy si niečo nechal hral. Niečo predal čo dostal hral. Vždy a teraz ma starobný dôchodok celý ho prehra za 2 dni a nie málo. Mohol si žiť ako kráľ s toho čo mu dá štát starobný dôchodok. Ak mu je málo vládze ísť ešte robiť tak prehra aj to.
@alickapusinka ale má aj dlhy niekde?
Nie, nerozbil nám vzťahy. Skôr sme sa spojili, aby sme mu pomohli. Žiaľ ... Skončilo to tragicky