Ako dlho "grilovať" manžela?

15. máj 2023

Viem, hrozny nadpis ale stala sa taka smutna situacia - nedorozumenie co mi dost ublizilo.
Vcera bol den matiek, kupil kvetinku svojej mame a mne nic. Ved zatial nie som matka. Som prave tehotna s druhym babatkom, o prve babo sme prisli (tesne pred finale, mame aj hrobcek). Strasne sa ma to dotklo. Ze som akoby neschopna zena co nevie priniest dieta na svet a to o co sa momentalne pokusam/pokusala som sa, tak to sa nerata lebo to prve babo tu ani nebolo a druhe tu zatial nie je.
Plakala som asi hodinu. Ospravedlnil sa ze to tak nemyslel. Ze je na neho toho moc v praci, vsade od neho niekto nieco chce a potom ja odvrknem ze ja mam kvetinu kde. (On to vnimal takto).
Moj muz je v beznych situaciach skvely, nakupi potraviny, vie aj navarit, umyt riad, oprat, slusne zaraba, je ku mne pozorny a dobry. Ale vcerajsok akoby to bol niekto iny.
Bavime sa uz normalne ale ja som stale s toho otrasena, aj som zle spala. Co by ste robili vy?

viestta
15. máj 2023

Ospravedlnil sa, to staci, tak ho netrap. Ani seba netrap sprostostami. Pretoze mas pri sebe fantastickeho chlapa. BUd za to vdacna a nekaz vas vztah malicernostami

h2
15. máj 2023

To nemyslíš vážne! To je deň matiek. Ľudia blahoželajú a obdarovávajú SVOJE matky. Ak majú malé deti, je pekné, keď oteckovia vybavia darčeky za deti. Ale nevidím dôvod, aby muž dával tebe darček ku dňu matiek. Predpokladám, že ani na MDD ti nedáva a pritom si tiež niekoho dieťa. Robíš zbytočný cirkus. Dúfam, že sú to len tehotenské hormóny.

liljana
15. máj 2023

Rozmyslam, ako dlho chlap vydrzi "grilovania" a hodinove plakania pri kazdej vhodnej prilezitosti. Aby si sa raz nezobudila a neoznamil ti, ze ma dost tych barbe-cues a ma nejaku inu. Vsetko s mierou ... Ani pre partnera nie je jednoduche zit s depresivnym clovekom.

autor
15. máj 2023

@h2 myslim to vazne lebo mam asi rok depresiu z toho co sa stalo, ze som zlyhala ako matka a zena ked nam umrelo prve dietatko. A potom mi to vlastne potvrdi aj moj najblizsi clovek.

autor
15. máj 2023

@liljana nie som harpia. Negrilujem ho len tak z nudy. Mame pekny vztah. Toto je vsak pre mna senzitivna tema a velmi sa ma tym dotkol.

akiana
15. máj 2023

Myslim, ze to beries strasne precitlivelo, svoje tam zohrava aj tvoje tehotenstvo a strata, ktoru si prezila predtym. Ale musis si uvedomit, ze co sa tyka takychto zenskych veci, zatial co my obdaruvame kazdu osobu v okoli, muzi maju problem si to takto spojit v hlave. Prenho je matka jedine jeho mama, ty si manzelka a partnerka. Jemu to mozno vobec takto nenapadlo a logika mu hovori, ze dietatko este nemate, takze mama budes az potom. Poznam take, co maju 3 deti a muz da kyticu len svojej mame. Praveze bud rada, ze ta nevnima ako "maminu", ale stale ako svoju zenu. Myslim, ze ho zbytocne budes trestat za toto, navyse ked sa aj ospravedlnil.

h2
15. máj 2023

Tým, že ti manžel nepriniesol kvietok, ti potvrdil, že si zlyhala, ako matka? To už je vyšší level fabulácie.

maciatkolulu
15. máj 2023

Myslela si na to, že sa možno aj bal ti niečo dať....

sasa1310
15. máj 2023

Chudák chlap, ktovie ako dlho to vydrží. Tebe odporúčam psychológa

autor
15. máj 2023

@h2 potvrdil moje nelogicke domnienky a obavy ktore ma hlodaju od kedy sa to stalo.

autor
15. máj 2023

@maciatkolulu dakujem za radu. Psychologa mam…

belllinka
15. máj 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ to snad nemyslis vazne, chudak chlap. Ani by ma nenapadlo ocakavat nieco od partnera. On si ma spomenut na svoju matku, nie na teba. A este cirkus robis kvoli tomu. Ano, griluj ho este dlho, nech si najde radsej inu “matku”.

stanulienkat
15. máj 2023

Deti nosia kvety a darčeky svojim matkám, nie manželkám. To ako keby otec doniesol kvet svojej dcére len za to, že porodila. Darčekom chcu deti poďakovať svojim rodičom-svojej mame. Tebe donesie kvietok, alebo obrázok tvoje dieta,keď budeš mať raz deti. Ty nie si manzelova mama. Dostanes od neho kvet na MDZ.

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

Grilujes najma seba.

autor
15. máj 2023

@akiana nechcem trestat ale stale som z toho smutna

maciatkolulu
15. máj 2023

Prosím? Slušne ti píšem, že sa ti mohol báť dat nejaký darček. A ani sa mu nečudujem....

autor
15. máj 2023

@akiana dakujem za pekny komentar

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
15. máj 2023

Ako potvrdil? O tom si nepísala. Povedal ti niečo? Alebo sa len bránil, keď si mu vytkla, že ti nedal kvety, povedal, že nie si zatiaľ matka a z toho si si to odvodila?

ladybaby
15. máj 2023

Keď nemám problem,tak si ho vyrobím. Mám 3deti,od deti som dostala drobnost čo vyrábali s učiteľkami v škole.Manzel zavolal svojej matke k sviatku.Ty budeš blahozelat svojmu partnerovi ku dňu otcov???

martinka13
15. máj 2023

Ale ved na deň matiek ma obdarovať dieťa matku. Nie manžel manželku. Chápem, že si okolnosťami asi rozcitlivena, ale chudák chlap.....

petulda333
15. máj 2023

To,ze si prisla o dieta je hrozne,no nerobi to z teba horsieho cloveka ci matku. Ja uprimne neuznavam to,ze muz kupi darcek/kvet za dieta. Dieta ked podrastie,da ti darcek same. Syn v skolke v 3r uz ,,nakreslil,, to sa rata. Ty zatial matka nie si,nemal dovod ti nieco kupovat. A zas,mozno sa bal,ze ked ti nieco da,ci sa ta to nedotkne viac. Ospravedlnil sa (aj ked podla mna sa nema za co) takze ho uz nechaj tak. Nemas ziadny dovod ho dusit,nezasluzi si to. Chapem,ze to mas tazke plus hormony,ale skus sa spravat inak. Drzim palce a prajem vela stastia a nech ste obaja s babatkom v poriadku

akiana
15. máj 2023

Ano, ale to ze ty si smutna, nijako nedokazuje manzelov zly umysel. Ja som na muzov kriticka, ale teraz sa ho naozaj musim zastat. Smutok prejde.

h2
15. máj 2023

@maciatkolulu Presne tak. Pokojne by mohla nastať situácia, že chlap donesie kvety a žena ho sfúkne, že jej tým chce pripomínať tú bolestnú stratu dieťatka a ona zatiaľ ani neporodila, tak načo jej to dáva, čo tým chce naznačiť. Niektorým ženám proste nevyhovieš.

kacena1991
15. máj 2023

Ale ty nie si jeho matka aby ti nosil kvet, ty si jeho zena.... Keby sa na teba vybodol na mdz mozno vtedy by si mala byt dotknuta.... Ja som uz tiez matka ale od muza som nedostala nic, boli sme kupit kvety jeho mame, mojej mame a tym to haslo

komplikovana
15. máj 2023

Netrestaj ho vobec, nezasluzi si to. Prosim ta, kto ti vsugeroval myslienku, ze si zlyhala ako zena a matka? Ihned si ju vyhod z hlavy, su to myslienky ako zo stredoveku, podobne tym, ze zena nedala muzovi syna. Viem, ze je tvoja strata nesmierne bolestiva, ale nesmies sa tak nezmyselne tyrat. Si skvela a ty za to vobec nemozes. Prajem vela zdravicka a lasky.

sweetlife001
15. máj 2023

To, že ti nič nedal, neznamená že si neschopná žena priviesť na svet dieťa a pod.!!!
Proste neriešila by som to už.
Mne môj nikdy nič nedal na deň matiek, včera som si prvý krát našla kyticu a môj mega veľký obľúbený dezert, kukala som jak teľa, že čo to má znamenať po 8 rokoch čo som mama, no nakoniec mi zablahoželal ku dňu žien 🤣
Ale mne to nevadí, nikdy som na deň matiek od muža nič nečakala no ak už teraz vie, že tebe na tom zalezalo a aj sa ti ospravedlnil, tak by som to už nechala tak.

petulda333
15. máj 2023

@h2 podla mna,potvrdil tym,ze jej nedal nic. To asi mysli,ze si nezasluzi,lebo nie je matka a nie je nou preto,ze ,,zlyhala,, no chudak chlap

liljana
15. máj 2023

Myslim, ze by si plakala, aj keby ti ten kvet dal, tak ako aj ked ti ho nedal. Oboje by ti pripomenulo tvoj smutok.

lumatri
15. máj 2023

Rozumiem ti. O to viac, aku strasnu stratu si musela prekonat. Si mama jeho deti. Teda je to aj tvoj sviatok. Je skvele, ze viete o vsetkom komunikovat a vysvetlila si mu tvoje pocity. Skus zahnat smutok a hnev, aj ked si myslim, ze sa nehnevas, len si smutna. Manzel sa podujal spolu s malou upiect pre mna kolac. Ved on ma ist svojim detom vzorom, a ked budu vacsie, spravia nejaku malickost vlastnorucne. A pozornost od manzela pre matku jeho deti je velmi prijemna aj na den matiek.