Je tomu 3 týždne čo ma manželka podviedla....prešli sme si peklom obaja...sklamanie,hádky,plač,vysvetľovanie,uudobrovanie....chcem ísť ďalej...zachrániť rodinu a odpustiť....Kto má s tým skúsenosti?dá sa to?
Otázkou je ako ti to vysvetlila a či sa ospravedlnila. Ak to považuje za chybu ktorú urobila (hlavne) ona, mohlo by sa to podariť. Ak obviňuje (hlavne) teba tak sa to určite nepodarí.
Ty vieš ako to cítiš. Jednu šancu by si jej dať mohol. Ak sa tak ale rozhodneš až si to vysvetlíte musíš prestať jej to vyčítať a obviňovať ju. Proste už to nikdy nespomenúť, len tak by sa to mohlo podariť. Podľa toho čo si písal citový vzťah k milencovi nemá to je pozitívne. Držím palce.
Ja si myslím, že sú osoby ktoré sa tým dokážu preniesť a iné zas nie. Ak s tým dokážeš pri manželke a rodine existovať, bez toho aby ťa to umáralo, aby si na to myslel, aby si stratil k nej dôveru, tak sa to určite dá. Ja si to žiaľ v mojom prípade predstaviť neviem-hlavne čo sa týka dôvery. Držím palce v nových začiatkoch.
Nooo a preco podviedla? Ked zenapodvedietak v tom vztahu niecozasadne nebude v poriadku
Aby si zbytocne nezachranoval uz davno potopeny cln!! 😉
Ja mám pocit, že je to nadviazanie na nedávnu tému nevera mojej manželky...alebo sa mýlim? z toho čo tam bolo popísané mám pocit, že druhá šanca by mohla byť fajn...ale aké je to z jej strany, keď tam bolo niečo o tom že sex moc nemusela a zrazu podviedla a zrazu miluje...ale všetky viete len vy dvaja...či ste si to vydiskutovali a vysvetlili...myslím, že hlavné je nevyhadzovať si chyby na oči znova a znova, s tým to nepôjde...aj keď aj zmieriť sa s tým je ťažké...
Zase ta podviedla?
Dá sa všetko čo chcú obaja.....u mňa by nevera bola konečná,niekto s tým žiť dokáže ďalej.Ak ťa podviedla opakovane ,opakovane jej to u teba prešlo,tak čakáš v budúcnosti čo? dá sa takému partnerovi ešte veriť?
@dominika6 a ty by si to akoze neriesila? nechala by si to len tak byt? asi si si niecim takym nepresla ked takto k tomu pristupujes, asi nemas ani len tusenia ako sa citi clovek ktory je sklamany, ktoreho partner podvedie. Ked uz nevies comu mas verit, podla mna poznas tu bezmocnost ktora clovek ovladne
@noro2 podvedeny partner ma tazku ulohu. musi sa vyrovnat s podvedenim a zaroven to musi odpustit.
a je jedno, ci ostane alebo sa rozvedie, musi to odpustit kvôli sebe. aby to jeho nezozralo.
lebo riskuje, ze sa z neho stane ten, co poda svoju bolest dalej. teda dalsej partnerke da vyzrat svoje sklamanie, nedoveru, hnev. ona mu urobi hromozvod. a potom konecne je pripraveny ist dalej.
ale uz nie je lepsim clovekom.
navyse niekedy ani toto nepomoze. a tu nedoveru prenasa aj dalej na dlasie a dalsie partnerky. a nikdy nema daleko k hnevu, vycitkam a sarkastickému ponizovaniu, kedykolvek zapochybuje.
takze sice ho podviedli, ale musi odpustit, aby sa sam nestal tym zlym. nezaklada mu to pravo na to, aby bol takym clovekom.
takze vsetko, co robite je normalne.
ale ty musis na sebe popracovat. a nesmies to zalozit na tom, aka bude teraz tvoja zena. nesmies to urobit zavisle od nej. ze az ked ona ti da zas dovod doverovat.
Baby veď toto je nejaký pako, stačí si vyhladať jeho príspevky vo fóre...jeden začína
Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ...
a druhý Sme manželia len 4 roky a manželka má minimálny záujem o sex. Máme 3 ročného synčeka, ale tento problém bol aj pred tehotenstvom. Manželka je veľmi pekná a pre mňa atraktívna, ja by som sa mal záujem s ňou milovať aj niekoľko krát denne.....
Podotýkam, že sú to príspevky s odstupom 4 mesiacov 😀
@janinka007 treba pozrieť aj rok , nie len mesiac 🙂
1/ z roku 2012
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nechut-na-sex-2/
" Sme manželia len 4 roky a manželka má minimálny záujem o sex...."
2/ 25.10.2016
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-dalej-zit-po-nevere-mojej-manzelky-2/
"Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ..."
a 3/ je teraz táto kde píše,že pred tromi týždňami prišiel na neveru ženy
@mamulka211 nemá milenca...dopila sa a stalo sa to bola to jednorazovka
@lubkavargova1 viem že len ráz
Kopnut do riti taku manzelku fuj ja by som sa nepreniesla cez neveru to by bol velmi rychly rozvod
@noro2 zle sa to cita ale u vas nie je problem nevera ako skor to ze pre manzelku nie si sexualne pritazlivy a hlada to potom inde. A nevera pod vplyvom alkoholu je u mna jednoducho nizsia cenova skupina. Navyse ak sa to stalo opakovane. Skus vymenovat nejake pozitiva kvoli ktorym s nou chces zostat.
@janinka007 sama si pako ak chceš nikoho verejne ponizovat a urážať tak si všetko riadne prečítaj...takto to vyzerá keď jazyk predbehne rozum☹
mne tento zivotny pribeh velmi pripomina pribeh Lady Chatterleyovej...aj ked mala doma dokonaleho manzela, predsa skoncila v naruci a v postely ineho....
Ked podvedie muz, moze ist cisto o sex. Zena do toho vacsinou dava city a zamiluje sa. Ona vie, nakolko miluje svojho milenca a nakolko ma este rada teba. Ci s nim definitivne dokaze skoncit, ci jej vyhovujes este ako muz,partner...nevera zacala na zaklade niecoho.A ak to nieco vo vztahu pretrvava,tak sa nevera casom zopakuje. Ci uz je to povahova bariera, ci citova, vyzorova...Nieco vo vas sa nalomilo a to zlomene sa tazko nazad opravuje, ten zlom tam bude stale a vztah bude na tom oslabeny.