Ako ďalej? Som v manželstve nešťastná

nebavimazit
17. okt 2018

Neviem čo mam robiť , chodím sem často ale potrebujem byť tajne , takže mam iny nick.. s mojim mužom sme spolu 8 rokov... podviedla som ho , ALE! nemal so mnou sex 3 roky! ani sa ma nedotkol , ani žiadna snaha...už ma to nebavilo sa neustále doprosovať,rok a pol som sa snažila , rozprávala sa s ním , prečo nechce,kde je problem , odpoved bola vždy že Šak on aj chce ale nechce sa mu , chápete 3 roky aj chcel ale nechcelo sa mu...potom prišiel on , ten druhy a zmenil mi život..znova som bola štastná , cítila som sa ako žena , ako milovana žena , nosil ma na rukach , zniesol by mi modre z neba...moj muž na to prišiel a dal mi na výber...vybrala som si mojho muža , mame spolu dieťa , nechcela som ničiť rodinu...rozprávali sme sa že sa obaja zmeníme , aj v sexualnej oblasti aj doma...už su to dva mesiace a stále nič...žiadny sex , neustále hádky , a mne stále viac ten druhý chýba..neni som s ním vôbec v kontakte , netusím kde je,čo robí ale stále na neho myslím...neviem čo mam spraviť , odísť a byť štastná , ostať a nekomplikovať si život...niesom štastna a neviem či niekedy aj budem , nechce sa mi ani domov chodiť...

evalin88
17. okt 2018

Ja by som asi odysla.. nez sa takto trapila. Ak ten druhy stoji za to a chce vazny vztah a nie len stretavat sa za chrbtom

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@evalin88 on chcel aj predtym aby som odišla od muža a bola s ním , ale asi som sa zlakla..

mrkvicka060
17. okt 2018

@nebavimazit odid. Nebude to lepsie. Ak to nie je lepsie hned po krize, kedy by sa mali obaja snazit co najviac, neskor to uz bude len horsie. Netrap sa. Pre dieta je horsie ked ste spolu ale stale sa hadate a je medzi vami napatie ako keby ste boli oddeleni. Drzim palce

alaguema
17. okt 2018

@nebavimazit V prvom rade si uvedom, že rodinu ničí tvoj muž. Svojou zadubenosťou a neochotou komunikovať a riešiť vážny problém vo vzťahu. Tri roky bez sexu bez udania dôvodu (zdravotný, emocionálny, mentálny??? Čo onemel?) je legitímny dôvod na rozvod. Manželstvo neplní jednu zo základných funkcií. Dieťa situáciu vníma, aj keď nevie presne zadefinovať, o čo ide ale hádky a napätie mu určite neprospievajú.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@alaguema pýtala som sa ho,donemoty dookola ,nech mi povie nech je to čokolvek ... a jeho odpoved bola že on to nepotrebuje ...

evalin88
17. okt 2018

@nebavimazit vies ked si aj pobiete s muzom ze sa zmenite.. tou neverou vztah utrpi.. neviem ci ma zmysel v nom pokracovat.. ake velke mate dieta ?? Vies udrziavat vztah koli detom.. neviem ale ak na toho noveho myslis vzdy budes mat v hlave take "co ak"

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@evalin88 ja som toho už jednoducho mala dosť , cítila som sa jak menejcenna , prehliadaná , jednoducho som neodolala príležitosti sa zas cítiť jak žena...viem že to bola chyba ale keby to bolo doma v poriadku tak to nespravim..

emmi101
17. okt 2018

Úplne zbytočne sa podľa mňa snažíš naťahovať niečo, čo už asi dokopy nedáte. Ja by som sa snažila si všetko zariadiť tak, aby ste mohli ísť od seba

evalin88
17. okt 2018

@nebavimazit ved ja ta neodsudzujem.. ani nehodnotim.. iba uvazujem nad tym manzelstvom.. ok predtym nebolo v poriadku .. chlapom to tak nedochadza ze zeny sa potrebuju citit byt milovane ☺

alaguema
17. okt 2018

@nebavimazit nepotrebuje to. Hm. A bol u sexuológa? Urobil aspoň niečo, aby sa to riešilo? Lebo ak nie, tak je to od neho poriadne sebecké. On to nepotrebuje a ty máš robiť čo?

evalin88
17. okt 2018

Ten moj mi napr moj nikdy nepovdal lubim ta.. lebo k takym prejavom nebol vedeny.. obcas mu to vytknem a on ze to musim citit ved sa stara chodi domov.. zavaruje mi maleho ked nevladzem.. obijme ma da pusu aj sex je... len Lubim ta.. ako tie slova nie

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@alaguema nie,nespravil pre to absolútne nič...

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@evalin88 ja si tiež nepotrpim na slová alebo nejake extra romantické prejavy lásky...stačia mi malé skutky , ale ja mam doma už len výčitky , nadávanie...

beky1813
17. okt 2018

Toto nema zmysel. Radsej od seba a spokojne. Je to len trapenie a dieťa nie je dovod na udržiavanie nefunkcneho manželstva

evalin88
17. okt 2018

@nebavimazit najvyssi cas zacat nieco budovat s tym novym 😁 ze nadavky.. nech ide do kelu tajy chlap... ako gula na nohe ...

alaguema
17. okt 2018

@nebavimazit v tom prípade si nemáš čo vyčítať. Zrejme sa na tom nikdy nič nezmení. Iba strácate čas vo vzťahu, ktorý v podstate neexistuje inak, ako na papieri.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@evalin88 ani to tu nepíšem kvôli tomu že chcem byť s niekym inym...asi potrebujem byť nejaky čas hlavne sama s dieťaťom , usporiadať si myšlienky..

alaguema
17. okt 2018

@nebavimazit ja osobne si tiež myslím, že by nebolo dobré skočiť hneď do nového vzťahu po hlave. Ani nič budovať pre daný moment. Príjemné chvíle vo dvojici sa dajú stráviť aj bez toho, aby sa hneď hovorilo o nejakých plánoch. Neviem, či aj nie príjemnejšie 😉 Bývať sama s dieťaťom je rozhodne dobrý nápad. Aj pre to dieťa. Nie je bohviečo, keď decká vidia prichádzať a odchádzať ujov, s ktorými to nevyšlo.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@alaguema to jasne,určite by som s ním hned nezačala žiť , to by bolo ako z kaluže do blata :D ked sa ani nepoznáme v tomto smere...

janickacrazy
17. okt 2018

@nebavimazit Akože 3 roky bez sexu si neviem ani predstaviť, ja by som už dávno bola zbalená a dovi-dopo. A ked teda ani po tom, čo si sa rozhodla prenho a máte sa obaja snažiť o obnovenie vzťahu, tak zase žiadny sex, len výčitky a hádky, tak to teda je fakt o ničom. Možno by si mohla zájsť len ty sama do manželskej poradne alebo k nejakému psychologovi, aby si si to všetko v hlave utriedila. Hlavne si nič nevyčítaj, ostávať spolu len formálne kvoli dieťaťu nemá zmysel, sama to vidíš, že to nefunguje. Veľa síl ti prajem.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@janickacrazy on mi stále vraví že u mna žiadna zmena nieje...aj som sa snažila zo začiatku o sex ale jednoducho ja už nechcem byť ta iniciativna,čo ho ma prosiť , mna to nebaví a ked to mam robiť tak už ani chuť na sex nemam...

janickacrazy
17. okt 2018

@nebavimazit A unho teda aká zmena je? Mne to tak príde, že on očakáva, že zmeniť a snažiť sa máš len ty.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@janickacrazy nie žiadna , žiadna snaha o sex , dal mi asi dvakrát pusu za tie dva mesiace , ale aj to že musím ,nasilu....ked som sa ho aspon dotkla , že objať , tak ma neobjal , ruky držal pri tele...

peter2404
17. okt 2018

kolko ma rokov panko? nielen u zien su hormonalne vykyvy ale aj u muzov. pokles testosteronu vyvolava nechut k sexu, je to normalne. nie je ho za co odsudzovat..
zeny maju predstavu ze muzi chcu vzdy a vsade. nie je to tak uplne pravda, obzvlast pokial to nie je mlady zajac co dostane erekciu aj pri pohlade na damsky bicykel..

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@peter2404 ma 36 , ked sme začínali mal 28 a nikdy nebol nejaky iniciativny čo sa týka sexu , nemôžem povedať že ho to nejako bavilo aj v začiatkoch...práveže ani nie,keby bolo na nom tak žiadny nemame ...

11mirka22
17. okt 2018

@peter2404 každá inteligentná a vnimava žena, ktorá miluje svojho partnera dokáže po rokoch spolužitia pochopiť partnerovu obcasnu alebo dočasnú nechuť na sex. No tri roky bez dotyku a sexu????? To už je vážny problém. autorka musí svojho muža veľmi ľúbiť, keď sa po prevaleni nevery rozhodla s ním zostať. Ale ja si myslím, že ich vzťah sa už nikdy nezlepší. Ak manžel odmietal riešiť svoj problém kvôli vernej žene, pochybujem že ho začne riešiť kvôli žene, ktorá ho podviedla. Je to egoista, jemu to nechýba a na ženu kašle.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@11mirka22 ďakujem , naozaj..lepšie by som to sama nepopísala..

katkati
17. okt 2018

@nebavimazit Ja nechápem, ako si dovolí niečo ti vyčítať, keď 3 roky neriešil problém, ktorý je podľa mňa veľmi podstatný, keďže si nebral frigidnu zenu. Keď sa nechcel rozvádzať, ani to riešiť, mal ti sám navrhnúť milenca. On by chcel rodinu, ale ako manžel nefunguje. Musí byť veľmi jednoduchý clovek, keď si myslí, že stačí povedať, že jemu sa nechce. Obdivujem ťa, že sa ešte stále snažís, ale čo más z takého zivota, keď manžel neberie ohľad na tvoje potreby.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@katkati on je ako manžel dobrý ,aj ako otec...ale mne jednoducho chýba to sexualne puto a neviem si pomôcť , neustále na to myslím či to ma/nema zmysel..či bez toho dokážem žiť..

11mirka22
17. okt 2018

@nebavimazit nechcem dávať múdre rady, nepoznám vás ani vašu situáciu, ale osobne si myslím, že tvoj vzťah s mužom sa ešte zhorší, lebo mu nahráva do karát fakt, že si ho podviedla. Buď to budete riešiť s pomocou odborníka obaja, alebo sa časom tak či tak rozidete. My sme s bývalým navštívili manželskú poradňu len raz. Donútil ma tam s ním ist, pretože si myslel, že ako ma tam psychológ zdrbe, že som sviňa a mám sa spamätať.... No napodiv, psychológ, keď vypočul náš problém, jednu aj druhú stranu a povedal mužovi, že on musí najskôr poriesit svoje závislosti (práca, alkohol), a mne má dať čas, aby som sa rozhodla. Tak nasraty bol, že viac sme tam nešli.