Zaujímali by ma vaše reakcie na chlapa, s ktorým by ste mali dlhšie intímny problém, že vy chcete on nie, nakoniec sa to uklepalo aspoň že každú stredu a vy teda čakáte skoro hodinu kým sa dohrá s telefónom a keď sa už dohral, tak ja samozrejme nervóznejšia, ale ešte v norme sa ho pýtam, tak že čo a on nič jednoducho trepol, že ho bolí chrbát a nič z toho popritom celý deň mu nič nie je a hovorili sme si že budeme mať večer intímne chvíle, ach možno to je chaoticky napísané, ale mám nervy naňho, samé výhovorky proste, najradšej by som zahájila tichu domácnosť.
s takýmto chlapom ďalej už nijak
Tak môj názor je ze but ma inú alebo je naprosty debil... A ja by som s takým chlapom nebola stráca snim čas a aj nervy zbitocne si robíš
prepac ale aby som si planovala den a hodinu na sex? ved to ma byt spontalne krasne a obojstranne.. ked sa chlap k nicomu nema a ty sa musi doprosovat kopla by som ho do prdele a nasla niekho komu sa postavi ked ho buds chciet kto ta uspokoji aj v iny den ako streda a kto si ta bude vazit ako zenu .. ci sa mu to paci alebo nie sex je dolezita sucast vztahu ... kde nieje nieje ani vztah
No úprimne keby mám sex takto rozkazom a vyslovene ako povinnosť, tak by to tak aj vyzeralo... na druhej strane ak chlapa viac priťahuje telefón a gauč ako ty, tak asi je čas sa rozlúčiť a nájsť si iného 🤷♀️
Tak sa ho pytam ze tak ze co a on nic😂😂😂, mna keby sa muz spytal po naplanovanej dohode ze tak ze co, tak mu tiez poviem ze nic🤪
Ahoj, trošku to obrátim. A prosím neukamenujte ma tu. Keď má žena chuť, musí mať aj chlap. Keď má chuť chlap a žena nie, je to chlap chrapun ktorý nevie ženu pochopiť.....
Ak ti život s ním nevyhovuje tak sa s ním rozid. Iné sa nedá urobiť. Ak máš väčšiu chuť na sex ako on, tak nemá zmysel byť s ním.
Inak mi to pripomína jeden vtip:
On:
- Drahá, ja ťa musím varovať, že mám 3 zásady, ktoré nejde nijak zmeniť:
1. V utorok mám fotbal, nech sa deje čo sa deje ja mám FOTBAL!
2. V štvrtok chodím hrať mariáš. Aj keby svokra mala narodeniny, ja mám MARIÁŠ!
3. V nedeľu chodím na ryby. Zima alebo nie, prší... Je to jedno! Idem na RYBY! Chceš k tomu niečo povedať?
Ona:
- Nie, mne to nevadí... Ja mám len jednu zásadu...
On:
- Akú?
Ona:
- Ja každý večer po 9. hodine musím mať sex. A je úplne jedno, či je manžel doma alebo nie - ja mám SEX
@martina1201 Ono sa to tak vníma asi preto lebo je málo žien ktoré by chceli sex ráno, večer, na obed o 4 ráno a žena mužovi nič nasilu nebude tlačiť od zadu ak muž chce spať zatiaľ čo muži sa budú obtierať a otravovať.
Muži väčšinou ani neústupia a budú tlačiť na ženu aj fyzicky až to začne byť nepríjemné alebo sa začnú vyhrážať, že si vrznú inde.Žena sa väčšinou zduje a to je všetko.
Tak asi preto je ten pohľad taký lebo prevažne mužom ide viac o sex.
Je iné ak žena alebo muž sex odmietne raz za čas a iné ak sa to deje pravidelne.
@littlebubble máš v tom úplnú pravdu od toho dobiedzania, pchania až po obtieranie. A ja to takto aj evidujem. Ale nedalo mi to nenapísať.... Ak si dvaja nevyhovujú zbytočne budú predlžovať vzájomné trápenie. Čo toto trápenie je určite pre oboch. Pre autorku lebo ho musí odmietať a pre jej partnera lebo vie, že dnes je ten deň, kedy sa bude od neho očakávať táto činnosť na povel.... ak je niečo povinnosťou je to nesprávne. Medzi partnermi má ísť o milovanie z lásky a nie o sex z manželskej či partnerskej povinnosti.....
@martina1201 Úplne súhlasím 🙂
Za mňa je sex jedna z veľmi podstatných vecí v živote partnerov a preto by spolu mali byť ľudia, ktorí sú okrem iného podstatného kompatibilní aj v tomto. Nech mám sex akokoľvek rada (ja osobne aj každý deň), tak by mi nechutil, ak by som ho mala mať naplánovaný a ešte mala sledovať partnera, aby sa k tomu mal. Si z toho frustrovaná, myslíš si, že čas to vyrieši? Nie, nevyrieši, len to zhorší. Treba si nájsť niekoho, s kým to bude fungovať.
To je jedno, že termín si rozhodol on. Už len to, že toto robíte, nie je v poriadku. Sex sa nedohaduje, sex má byť vo vzťahu prirodzená záležitosť.
@ivkazba ja som tomu dala už ozaj rok a pol a aby som sa doprosovala o niečo, čo by malo byť normálne to fakt nepotrebujem. Je ľahké teraz povedať že odídem keď ešte sme manželia 9 mesačné dieťa do toho. No čistá katastrofa
to nijako nemení pointu. Proste sex je preňho povinnosť aby ti zalepil ústa. Za týchto okolností by som to nechcela ani ja. Sex má byť radosť, potešenie, vášeň, čo u vás rozhodne nie je. Ani si neviem predstaviť ako to teba môže uspokojiť.
Nuž potom je otázka, že prečo si manželka s niekým, kto v takto podstatnej veci nie je s tebou na jednej vlne. Prečo s niekým takým máš dieťa. Rozhodla si sa zle niekedy na začiatku (lebo neverím, že na začiatku bolo všetko ideálne) a žiaľ toto sú následky. Buď sa s tým zmieriš alebo odídeš. A čo ste manželia a máš dieťa? Nebola by si ani prvá ani posledná. Vždy môžeš byť aj rozvedená s dieťaťom šťastná v inom vzťahu.
Autorka takže problémy začali počas tvojho tehotenstva? Predtým ste mali v pohode vzťah aj sex? Či už predtým to haprovalo ale keďže ste boli manželia a chceli ste dieťa tak si na to nehľadala? Spávať ste spolu začali až po svadbe? Lebo neverím že ak by ste mali takéto problémy už predtým že by si si ho vzala a ešte s ním aj mala dieťa.
Predtym sex chcel, alebo bol vzdy asexualny? Mozno nema dost testosteronu, skuste vitaminy. Nezmenila si sa velmi po porode, ze sa k nicomu nema? Nehadate sa, mate doma pohodu? Pricin moze byt vela.
je jedno ako to vzniklo -je to doprosovani sa muzovi o sex .. zena nieje k..a aby mala sex na rozkaz.. prepac ale na tvojom mieste by som sa citila ako handra a taky sex by som si nuzila .. ak ste manzelia a mate dita tak v ramci zachovania rodiny ho posli do sexualnej poradne lebo problm ma a velky .. a ak odmietne pouvazuj ci chces takyto zivot do buducnosti..lebo ono sa to vacsinou nezmeni ba naopak bude to horsie... mozno ma blok odkedy ta videl tehotrnu-muzom sa to stava ale treba to riesit odborne..
@ivkazba
@martina1201
@liljana
@syslik81 na začiatku vzťahu to bolo aj že dvakrát denne a nemali sme žiadny problém,neviem kedy to po pravde začalo aj keď som bola tehotná som sa nejako veľmi nezmenila, stále som bola chudá a sem tam to inicioval aj on, ale teraz už vôbec, preto nechápem čo sa mu hlave odohráva popritom neni fyzicky vyťažený, na robote ozaj nič nemá len lieta s kamarátmi alebo na pivo do krčmy, tak na to energiu má a na to čo by mal robiť doma nie aj to ma štve a nepodvadza ma to viem 100%
@littlebubble tak to je buď zla voľba chlapa alebo je môj divný... Je keď mu poviem ze som unavená a ráno vstávam tak ma objime da pusu na dobrú noc a žiadne obtieranie ani nič podobné.... Možno tým ze mame rovnakú prácu chápe že niekedy je spánok dôležitejsi ako pár minút pohybov dnu a von.
Nevedela by som mať sex na pokyn lebo je streda 21.00.... A keby sa ma chlap to isté spýta tiež poviem ze nič.... Tichá domacnost na protest nič nevyrieši, možno si len uľaví že ma pokoj...
@sense Tak ja som nepísala o svojom.Ja mám doma chápavého muža a všetko je spontánne.
Mala som priateľa ktorý má evidentne závislosť na sexe a nerozumie slovu NIE.Je to vzdelaný muž, ale ženy má len na sex čo som zistila a myslí len na svoje potreby a myslím si, že by nedokázal ani akceptovať ženu po pôrode.Na prvý pohľad pôsobí inteligentne a ako slušný chlap.Niektoré veci zistí človek až počas vzťahu.
Jeho ex (prvá partnerka ho opustila po xy rokoch tak si to asi kompenzuje).
Autorka tak potom len skúsiť kúpiť vitamíny. Alebo žiadať aby išiel do poradni. Takto to dlhodobo nevydržíte.....
@martina1201 aj jedno aj druhé som už skúšala, ževraj on problém nemá tak to riešiť nechce. Tak ako vidím jediná možnosť už je iba nechať ho tak a riešiť si svoj život.
Povedz mu len že: Streda, zaje*ať si treba!
Nebol pri pôrode? Žeby mal z toho nejakú traumu? Berieš antikoncepciu? Neodmieta sex preto, lebo sa bojí že by si mohla otehu?
Autorka a keď ho necháš nech si sám povie kedy chce tak koľko trvá kým niečo bude chcieť?
@janickacrazy bol pri pôrode, ale ten problém pretrváva dlhšie, antiku neberiem, on sa otehotnenia nebojí, tieto otázky som mu hneď dala a všetko je ževraj ok, v tomto to teda nie je
@martina1201 no schválne som ho nechala kedy bude chcieť, ale to bolo vyše troch mesiacov a stále nič, tak som to nevydržala a ozvala sa, inak keby že on má chcieť, tak si myslím, že aj rok nič nie je
tou tichou domácnosťou ho chceš potrestať alebo mu ešte ulahodiť, aby mal od teba pokoj?