Ahojte mamičky už dlhú dobu neviem prísť na to ako mam chytiť city k nejakej osobe veľmi mi to láme hlavu nejaké rady?
@zuzanakrotka Pani Zuzanka aj my s priateľom máme taký istý problém povedala by som že to už medzi nami nefunguje ale to asi nebude tým , nevieme proste čo máme robiť jedno dieťatko sa nám bohužial nenarodilo a dalšie nie a nie sa podariť .. chýba nám láska.
@zuzanakrotka pokúšať sa o dieťa keď sa nemilujete(mysleli ste sex ci lásku?) určite nieje správne 😕
@viikkki Dlho už spolu žijeme...Chceli sme dieťa a teraz je vhodna doba nato ale zasa nie je láska...mám rozmyslať o rozvode? Nefunguje to
@zuzanakrotka podľa mňa si určite nerobte dieťa ak tam nieje láska keď sa dieťa narodí všetko sa len zhorší pretože s dieťaťom začínajú ozajstné problémy a bez lásky to nedáte už vôbec potom ostatnes sama s dieťaťom... Radšej sa rozidte a nájdi si niekoho iného s ktorým sa budete milovať... Ale ty sama vieš čo je najlepšie pre teba /pre vás určite si to ešte rozmysli ja som len baba na MK ale toto je môj názor
@luciadobrocka Podľa mňa určite nejakú párovú terapiu, ktorá by Vám možno mohla pomôcť vyriešiť vaše odcudzenie a problém. Ak je to teda dlhodobé... A hlavne, ak nie ste si istá vašimi citmi (ako spomínate) dieťatko nie je dobrý nápad. Emočne sa len upnete na maličké, ako to, že získate opäť milujúci vzťah. Vaša strata ma veľmi mrzí. :( Prajem veľa síl a spokojnosti.
@michaelamichelle Skúšali sme párovú terapiu na 2 3 mesiace to bolo potom pokojné začala som cítiť niečo iné. Potom však z ničoho nič priateľ začal mať agresívne sklony kvôli tomu že som mu nevedela priniesť dieťa. Ale ja sa snažím som zúfalá. Ale máte pravdu , dieťatko neni v túto chvíľu správna voľba.
@luciadobrocka
@zuzanakrotka preco mas dva profily? Aby si sama so sebou zaroven debatovala?
@oli18 debatuje tu viac ľudí nemám za potrebu si vytvárať dalšie účty.
Kedze ste spolu dlho, mozno mate stereotyp. Chcelo by to nejake nove zazitky, podnety.... celkovo proste nejaku zmenu. Alebo potom naozaj vymenit aj partnera.
Dieta vas vztah nezachrani. Niekedy sa inak prave kvoli tomu tlaceniu na pilu pocat nedari.
@luciadobrocka
@zuzanakrotka
Preco pises a odpisujes sama sebe?Je to pisane z tej istej IP adresy.
Smer psychiater a nie manzelova naruc 🤔Ked sa porebujes po vianociach vyrozpravat kludne staci z jedneho.
@oli18
@katusikkk baby, tu to mozete nahlasit, https://www.modrykonik.sk/faq/chcem-nahlasit-pouzivatelku-ktora-pouziva-viacnasobne-ucty/
@viikkki podľa mňa si nerobia dieťa, podľa mňa si robia srandu 🙂
@katusikkk kde sa da zistit ip adresa? To uz vsetci vidia IP adresu, nielen admini?
@danielinaa my ip nevidime, ale staci postreh, aby si zistila, ze to pise jedna osoba.
Pobavila som sa, dievky moje fiktivne, hned na prvych dvoch prispevkoch.
Ak to chcela byt parodia na tunajsie caste problemy, tak dobre. Nejaky ten teenager sa asi zasmeje, ze ake je to trefne.
A najlepsie je, ze o par rokov uz autor/ka riesi presne tieto iste problemy, len v bledoruzovom a este si mysli, ze u nich “je to nieco celkom uplne ine/vaznejsie/dolezitejsie/...” 😁😁😁
No tie dva diskutujuce profily na zaciatku mi tiez prisli tak trochu divne 😴
Chytit cit k osobe? To sa akoze da na povel ci ako? Chytit mozes chripku alebo vetvu stromu, ale cit???
Skuste uplne jednoduchu vec. Na zaciatok kazdy vecer pohladte svojho partnera po vladych, alebo líci. Najlepsie je s nim vsetko odkomunikovat ako to presne citite. Ulavi sa vam a prehlbi dovera. Hlavne musite s partnerom otvorene komunikovat. Ak bude ku vam partner pozornejsi a naklonnejsi, tak zacne vznikat aj blizkost. Len treba odkomunikovat co chcete. Ked chcete aby vas objal, povedzte mu. Ked chcete aby vam napr. Pomohol s upratovanim, tiez mu to povedzte. Chlapom treba veci komunikovat jednoducho a jasne. Inak nechapu.
@hopsadobrandejsa tiez som to nepochopila, aj preto som tuto diskusiu otvorila :D
@luciadobrocka Dobré ráno pani Lucia tiež ma to veľmi trápi mohol by nám niekto s tým poradiť lebo neviem ako ďalej s mojim manželom sa dlhé roky nemilujeme a ani sme dlho nesúložili len sa teraz pokúšame o dieťa a neviem či to je správne