Ak žijete v zahraničí alebo aspoň v inom meste, ako často sa stretávate, skypujete s rodičmi? Prípadne váš partner so svokrovcami?
Tak,keby zili,volala by som rodicom kazdy den...a bola s nimi casto.
Svokor kym zil,manzel mu volal bud kazdy alebo kazdy druhy den....a aspon raz za tyzden zasiel sam,ci vsetci.
Veru veľmi málo .tak raz za mesiac a to len pár km sme od seba
raz za tyzden, neviem co by som s nimi riesila denne 🙂
my sme len v inom meste, ale kazdy den🙂
s mamou si volam kazdy den, kazdy druhy, treti, ako kedy 🙂 muz sam od seba mame nevolava, ona mu vola tak raz, dvakrat do mesiaca
Otcovi volam kazdy den, malokedy vynecham, ak nezavolam ja, casto zavola on. Kedze mam tu skusenost s mamou, ze sme ju nasli... radsej volam denne. Vidavame sa tak raz za 14 dni, niekedy castejsie, niekedy menej casto, podla situacie, ale som za to, ze kym sa da, radsej castejsie. Chodieva hlavne on k nam - teda my zajdeme ponho a je u nas na obed ci veceru... Svokrovci - s tymi volava manzel a volaju si malo a maju aj minimalnu potrebu sa stretavat, ale chodievame tak raz za 3 tyzdne. Na navstevu k nam chodia vynimocne, lebo "deti maju chodit za rodicmi, nie naopak" (podotykam, maju auto).
Voláme každý deň, takmer každý deň sa aj stretávam s mojimi rodičmi, a väčšinu nedieľ striedame raz u jedných a raz u druhých rodičov. 😃
Volame denne,podla potreby aj viackrat
voláme si s rodičmi 1x do tyždna, navštevujeme sa 2x do roka, svokrovci byvaju v tom isto meste ako my tak s nimi sa vidíme častejšie ale manžel pracuje v zahraničí tak ten je s nimi raz do mesiaca
Každý deň aj viac krát, podľa potreby. Stretávame sa skoro každý deň, keď len na 10-15min..
Rodicia, starsi sedemdesiatnici, bez auta, chodime ak sa da raz mesacne na vikend, volame takmer kazdy den, oni pridu tak raz za rok. Svokrovci, pracujuci, mladsi, bud pridu oni alebo my raz mesacne na vikend, ja posielam fotky, videa , muz vola,ak si spomenie🙂 raz za tyzden
@terezka1947 /tak by to malo byt
Mama mi volavala kazdy den niekedy kazdy druhy a ja kef bolo nieco nove cize tak raz za tyzden dva 🙈 nie som vykecavajuci typ, teraz byva u mna. Priatel vola kazdy den a jeho mama niekedy aj dvakrat denne .
my sme v tom istom meste a raz za tyzden-dva sa vidime, inak len sem-tam sprava..
sms, telefonaty, posielanie foto s mamou - denne nonstop hocikedy, ma to rada zhodneme sa v tom, byvam rovnakom meste takze sa vidime denne, partner rodicov nema ale svojich surodencov navstevuje 1x do tyzdna. Ja zas nemam surodencov.
Snažím sa s nimi stretávať veľmi málo radšej si zatelefonujem s nimi
@lia_nka / ono je to individualne asi... zalezi od vztahu aky k rodicom mame a od vsetkych rodinnych okolnosti.....
Mňa delí od maminy a bratov cca 160 km, voláme si každý druhý tretí deň, píšeme v podstate denne, posielam im foto malej a tak... chodíme k nim cca 5krat do roka, oni k nám tiež párkrát do roka prídu na niekoľko dní.... svokrovci bývajú tu neďaleko nás, takmer každý víkend trávime u nich, bývajú v dome a dcérka to tam miluje...a občas cez víkend muž s rodičmi volá, alebo oni jemu, ak niečo potrebujú a tak....super vzťah máme aj s jednou aj druhou stranou 🙃
Vidime sa 2x do roka a volame si so svokrovcami mojim castejsie ako s mojimi rodicmi.
S manzelom zijeme v inom meste ako rodicia, ja s mamou si volam tak 4x do tyzdna, s otcom si pisem raz za mesiac asi, moj manzel si s otcom vola tak raz to tyzdna a s mamou vobec, obcas si napisu. A co sa tyka osobnych navstev, cca kazde dva mesiace sa stavime nachvilu, ja k svojim, on k svojim.
My tiez zijeme v inom meste. Manzel si vola s rodicmi kazdy den, ked i len kratko, ide hlavne o to byt v kontakte. Ja s mojimi rodicmi tak 2-krat tyzdenne ale dost dlho vykecavame. A samozrejme kedy mozeme, tak prideme na navstevu a obcas si urobime spolocne vylety. My to berieme tak, ze rodicia tu nebudu vecne a chceme si ich uzit kym su tu. A to mame s manzelom pred 40-kou.
Ja s mamou zriedkakedy,pri 2 malých deťoch, práci toho času nazvyš nie je, manžel asi 1x do týždňa, ale tiež sú to rýchlovky. Deti nám pri telefone či kamere sedieť nechcú, sú malé.
S mamou niekedy volám aj každý deň alebo každý druhý. Vidíme sa raz za týždeň, teraz cez prázdniny aj častejšie. Starým rodičom každú nedeľu volám. Je také pravidlo. Ak náhodou niečo potrebujú doviesť tak, po ceste s práce im podám nákup. A nielen cez koronu, už to tak funguje roky 🙂
Volala bych rada, ale uz nemam komu😥.Vazte si toho, ze mate komu, potom uz je pozde.
chodim k mame niekolkokrat do tyzdna po praci, davam na nu takto pozor 🙂 dame si spolu kavu, porozpravame sa, uistim sa, ze je v poriadku a mozem ist domov
@ahyt presne pokial je komu a je moznost treba sa stretnut volat atd.. je pre mna nepochopitelne pokial byvaju blizko aby sa nestretavali
@vilma7 ked sa chce vzdy sa da. moje kamaratky maju male deti a neexistuje den aby sme si nepisali nevolali nesttretli sa neposlali si fotky... nehovoriac o tom aby nekontaktovali rodicov telefonom alebo sa nestretli a maju male deti a DA sa to, otazne je ci clovek chce
@akinom0077 ja sa nehrabem v mobile keď mám pri sebe deti. Vytiahnem ho jedine na fotky.
A mama žiaľ internet nemá a ani nechce. Uľahčilo by to situácie. Keď aj voláme syn sa pýta prečo ju nevidime.
Keď spia, spím s nimi, keďže ešte obe vstávajú v noci.
Režim mám vkuse tichý. Môj telefón nie je mojim pánom.
My sme v zahranici a nasim volavam cez viber tak v priemere asi kazdy druhy den, niekedy kazdy den, niekedy sa 2-3 dni neozveme.. zalezi ako mame cas. Manzel s jeho rodicmi cca raz tyzdenne. Kym sme ale nemali dieta, tak som aj ja s nasimi volavala cca 1-2x tyzdenne. Stretavame sa cca 4x do roka.