Co je podla vas normalne co nenormalne??
@luluxyz toto je zase otazka ktorej vyznam nechapem k comu ti je tato info mas ty vela/ malo? A nechcela by si aj foto pripadne video ako to u koho prebieha
spomenula som si na vtip 😀 😀 😀
Kamaráti sa bavia v krčme: Jožo ako často máš sex?
Ja ho mám kedy sa mi zachce. Minulý rok sa mi chcelo 2x.
My sa navzajom milujeme uz 20 rokov, neustale 😵 , len sem tam minus nejake to nedorozumenie 😉
No nenormalne je ze si vobec polozila tuto otazku pre kazdeho je normalne nieco ine. A myslim si ze ked ma niekto 2x do tyzdna a niekto 1x za mesiac tak tam tiez nieje na mieste pojem normalne alebo nie. Kazdy to ma inak 🙂 a celkovo naco ti to je? Budes sa citit lepsie ked ti niekto napise ze ho ma 3x do tyzdna? 🙂
často, ak nie častejšie..
Základ je aby to bolo pravdielné. Či už 3 krát do týždňa, ale 3 krát do roka. 😀
@horana no nezamyslis sa nad vami?! Nie je to nejako malo? 😀 Milujete sa 20rokov, nech su hadky raz za tri mesiace...rocne sa teda milujete 1usek potom hadka, potom zase jeden usek...4useky? Krat 20rokov to mame 80usekov za 20rokov? Ale zase ak to das na sekundy...nemate to nejako vela??? 😲 😀 😝 😉 🙂
vsetko je normalne,ak to dvom navzajom vyhovuje. Cize pre niekoho raz za mesiac, pre niekoho 4x za den.
Toto je nejaky prieskum na temu : " Slovensky manzelsky sex" ci ako? 😀
nie, to je zas jeden pokus, ze kto sa zase chyti na nebotycnu kravinu. smola. ale zajtra v skole uz hadam bude nieco proti nude
No vidim ze ti pisu... no domysli si sama...
Ak chces udrzt manzelstvo resp. Vztah tak min 2x do tyzdna...
inac bude bocak.... viem o com pisem uz som 2 krat vydata... hawk
obcas az moc casto, beznejsie casto a zriedkakedy menej casto 😀 😀 😀
tak často ako sa len dá...😀 a normálne je všetko, čo nie je nenormálne ...pre oboch ...😉
ako často? ..tak akurát....a tak akurát to budem dakomu na nete vešať na nos 😉