dik za kazde info
mam 3 rocne a 1,5 rocne dieta, mangel vstava 4:30 rano a chodi domov o 16:00 do vecera sa venuje detom a ked zaspia milovanie je to najmenej na co myslim, u nas je to raz za mesiac alebo raz za 2 mesiace - fakt ze manzelska povinnost
@ekinkala vianoce su častejšie :D
My ženy to máme super, môžeme sa milovať kedy chceme, len často nechceme 😀 😀 a potom stoneme ☹
kedy ako 😀 podla nalady a chute....
Tiez celkom nechapem potrebu vediet ako casto sa kto miluje.Mame snad toho isteho manzela 😅 ? Tie iste povinnosti okolo deti?Ten isty cas,pracu ci vobec vseobecne tie iste potreby co sa intimneho zivota tyka?Je milion veci ktore v kazdom vztahu ovplivnuju castost milovania.Myslim si,ze najdu sa take ktore napisu,ze maju sex kazdy den,ale mohlo by to byt aj lepsie...3x denne a najdu sa aj take,ktore maju sex len jeden jediny den v roku....a tiez to moze byt aj horsie ak ten den je zasadne vzdy 29.februar 😀
Ako sa len dá 🙂... Ked su deti chore a ja vyčerpana,nechá ma drahy vyspat.. Ale aj ked sme spolu už co skoro 9rokov a tri deti mame 🙂... Sme ako pubertaci a milujeme sa často 🙂.. Láska je láska 🙂, a naša dost veľká
vies moja,jednoduchou vetou neopises vsetko co sa pytas a hlavne ani my nezistime preco sa to pytas.pytas sa na citlivu temu,intimne veci,musis problem opisat viac ako par slovickami v nadpise.ale beriem,uz som napisala svoj nazor....zmenilo sa vela,lebo zmenil sa aj zivot,dietatko to su zubky,ochorie,udrie sa,prebdene noci,obcas nemocka,stres,unava- ale ak sa manzelia lubia,cas sa najde.a mozno o to je to krajsie
@ekinkala to zalezi od porodu a problemov po nom (nastrih, sitie, hemoroidy), a vytvorenia si rezimu s drobcom......vyzaduje to urcity cas....a potom by sa to teoreticky mohlo vratit do "starych" kolaji 🙂
koľko zbytočných slov na úplne jednoduchú otázku 😀 😀 😀
@lubkasofia to si vystihla moju odpoved
@juliakocka
@lubkasofia
@kikaba44 bože baby, nič v zlom, ale potom sa tu nesťažujte, že si vaši muži hladajú na sociálnych sieťach iné ženy, alebo sa registrujú na neviemakých zoznamkách
@ekinkala u nas sa frekvencia nezmenila (dala som si zavazok, ze hoci sa staneme rodicmi, nedopustim, aby sme prestlai byt partnermi....)....cize frekvencia sa nezmenila 😀 jedine, co sa zmenilo, ze pred porodom sme hocikedy pocas dna, ked bola chut, nasli cas, pri dietati to uz tak spontanne nie je......ale o to lepsie tesenie sa na vecer alebo cas, ked maly spi 😀
Dievcata vy ste nepochopili otazku 🙂 S manzelom sa milujeme stale. Keby som ho prestala milovat, uz spolu nie sme.
@skodovam fiiha ..... tak ak by mal moj manzel kvoli tomu , ze sa z casu na cas nestretnu nase nazory na chut na milovanie (a veru niekedy prejde aj pekna kopka dni) si mal hned za to niekde na nejakych forach hladat nahradu, tak dakujem, neprosim. Na stastie asi hovorim za tie stastejsie z nas, ktorych manzelia nie su tak povrchni nevyspeli a neuctivi voci svojej partnerke, aby ju takymto sposobom urazali a degradovali ich vztach len na pudovy sex.
@skodovam ja ziadny problem v tom nemam s muzom, a ked by mu to chybalo, nech robi co chce, sa nezblaznim predsa, je to jeho svedomie, ale nastastie neviem o tom zeby daco dakde inde hladal 😉
@skodovam nikdy som sa nesťažovala a ani to nemám v umysle....iba som odpovedala na otázku :D
@cmulinko no, predstav si, u nas sa frekvencia nezmenila;) ...ked neratam jasne, ze sestonedelie (kedy bola abstinencia 😀 ).....co je na tom take tazke pochopit?
@ekinkala Ahoj
Podla mna zalezi aj od veku 🙂)
Ja mam 2 deti ...este po 1 to nejako slo ,lebo mala spala dobre aj cez den pospala ...som sa mohla aj sebe trochu venovat -citila som sa celkom dobre ...po 2 dietati som uplne odrovnana -nespim ,lebo mala place po nociach ...uz ma sice 20 mesiacov ...som unavena ...z poslednych sil niekedy idem aj do vane ...☹( Takze sex je posledna vec na ktoru myslim ...( doslova sa prekonam tak 2 krat do mesiaca ) ....a moj muz je nasraty samozrejme,lebo on by mohol aj 10 krat za den ,ale aj teraz namiesto toho aby ma trochu pomojkal ,alebo porozpraval sa si voskuje lyze a ja som na nete ☹((
Proste podla mna jeden chlap nedokaze pochopit ,ze ta zena sa k nemu skor ozve a pomojka ho ked by sa trochu premohol a prejavil nejaky ludsky zaujem o zenu ako o cloveka !!! Ja som uz 5 rokov na materskej a zienky co to poznaju chapu co pisem 🙂))
@sorciera24 nie som nechapava...nikde som nepisala nic take,ze nechapem....zle si ma titulovala.Pisala som,ze komu sa to nezmenilo,tak ten klame....cize skor som nedoverciva a to je rozdiel od nechapavej.
@ekinkala 🙂 a na co ti bude takato informacia? jedna ti napise ze kazdy den,ina ze raz za mesiac... 😉