Ako casto sa alebo ste sa hsdali s muzom? Som v 6tom mesiaci a v poslednej dobe mi vadia aj uplne blbosti kt som neriesila 😶😶😶 ja na neho vyskocim a ptm mi je to luto 😔 stale mi vravi ze v pohode ale trapi ma to ... ☹
Ja by som ti odporucila skludnit hormon, ak ti nieco vadi, normalne komunikujte, uvedom si, ze zatazove situacie este len mozu prist s dietatom, pripravte sa radsej teraz na to, lebo casto to tu potom vidim, ako sa pary totalne od seba vzdaluju, nechapu sa, hadaju sa, alebo nekomunikuju, muz alebo zena zacne odmietat sex, potom sa niektori bohuzial aj rozvadzaju alebo zostavaju spolu len kvoli detom, financiam. Ak ta to naozaj trapi, rob s tym nieco
My s mojím sme spolu rok a pol a ani raz sme sa nepohadali 💋❤️❤️❤️on je vďačný zato že som mu priviedla na svet to krásne stvorenie 💋❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋❤️❤️❤️takže kľud hormóny robia svoje ja som tiež keby si počula čo ja som mu rozprávala 😂ale on to chápal hormóny 😆😆
Môj hovorí, že sa hádam len ja 😀 ja som v 8mom mesiaci a niekedy mám horšie výkyvy nálad jak pred svojími dňami, ale on to chápe a keď naňho vyskočím tak to nerieši.. je to len dočasné 😉😉
U nas to bolo prave naopak. V tehu ma dokazalo vytacit do vivrtky uplne vsetko a cokolvek odkedy je Tu dieta mame ten najuzastnejsi vztah 💏💏💏💏💏.... Pred tehu sme na tom boli tiez super ale teraz je to uplne naj. AJ ked obdivujem toho mojho ako to cele mesiace zvladal osobne by som Samu seba davno poslala v tom case do ......
Takmer vôbec, mám spokojne 12 ročne manželstvo 🙏
to môže byť aj tými hormónmi, že ťa aj maličkosť nahnevá. je fajn, že si to potom uvedomíš a je ti to ľúto. lebo si viem predstaviť, že mnoho krát sa isto pohádate len kvôli maličkosti.
Aj mne teraz v tehotenstve šibe 😂 vyskočím aj pre maličkosti, alebo nestihne ani dopovedať a moja hlava to vyhodnotí ako výčitku a už som nasrdená😂 muž si z toho nič nerobí, večer sa mu ospravedlním a poviem že ho ľúbim, len sa usmeje a povie, že vie, mám toto teraz veľa, on sa vytočí, len minimálne
Mi sa nehadame len ja furt daco frflem a on chudak pocuva 😃on sa nevie hadat.sme spolu 10 rokov a tiez na zaciatku vztahu bola dokonalost ale menime sa prisli deti starosti tak to ide dole vodou 🙂
Hormóny robia svoje a je fajn, že si to uvedomuješ a najmä, že manžel je chápavý.
My sme úžasná kombinácia: muž flegmatik a ja cholerik. Snažím sa ovládať a teda s ním nehádať. Ak už to speje k hádke: tak mu poviem, nechcem sa s tebou hádať. Ak už je toho na mňa veľa tak sa hádam s neživými vecami 🙈 napr. s polievkou, rozliatym čajom, s utierkou, ktorá mi spadne atď. 🤦
@gabrielaaaa mna len v ytacaju niektore veci kt doteraz som brala v pohode. Som druhy krat tehotna a nechapem ... pri prvom nic a trz jak bomba casovana 😀
@kulumulu123 presne tak. Aj ja vecer lahnem a hovorim si jak koza co riesim 😀
@tomcimka ja to viem lebo nikdy som toto nerobila. Pri dcere napr (má už 6) tak tam pohoda klidek 😀 ...
Ja by som sa niekedy tak rada pohádala,hlavne pred svojimi dňami,ale s mojim mužom to jednoducho nejde😀. On je taká kľudná povaha, že hádka nehrozí.
my sme boli idealny par - pred detmi. Hadky ako take 0. Mali sme rozdielne nazory na veci ale inak sme sa aj po 7 rokoch drzali za ruky kazdy den. A potom sa nam narodil syn 😅 To bolo ... syn vobec nespal do roku a pol a nonstop reval. My dvaja sme po sebe vrieskali prvu ligu. Sex tak jedine v slovniku cudzich slov. Manzel ktory nikdy predtym nezvysil hlas na nikoho, vrieskal ako pavian na zahrade. Ja som bola ako jaciaca kometa - do toho vrieskalo dieta 😅 Ja nevyspata, sialena ... manzel zurivy. To si mala vidiet 🙈 ten cirkus. My dvaja na rozvod.
@kittykat22
Pozname tie tlaky pri detoch...podobne 🙂
My mame obdobia ked sa hadame aj denne a potom obdobia ked aj tyzden nie. Samozrejme odkedy mame deti je dovodov na hadku ovela viac.
Ja som samu seba spoznala az pri detoch....boze nikdy ja introvert som necakala ze mi pojdu tak usta🙂....no situacie prinutili.
Uz chapem aj ten vtip: ze muz si mysli,ze zena sa po svadbe nezmeni a zena si mysli,ze muza po svadbe zmeni.....ci ako to je?
Ale ja davam do hadok aj humor.....ved co ine niekedy pomoze🙂
asi čakáš chlapca, nie? máš vyššiu hladinu testosteronu a tým pádom ťa vytočí všetko, ja som tiež mala v tehu kadejaké nálady a muža som budil o 2 v noci, aby mi doniesol obložený chlebík, lebo umieram hladom a vstať som nemohla, lebo inak by som hned grcala, nechápem ako to so mnou vydržal, bola som občas neznesiteľná 😀
Sme spolu 3 roky, jedno dieta, zatial ziadna hadka 🤷♀️🙂 vzdy ked niekoho nieco trapi tak si to vklude a hlavne hned vyrozpravame.
Neboj sa aj ja som taká bola 😂😂😂to prejde
Nehádame sa, ak máme výmenu názorov tak kľudným tónom, manželia budeme 5 rokov, máme 2 malé deti.
To budú len hormóny, v poslednom trimestri mi liezol neskutočne na nervy, už len tým, že som ho počula v noci vedľa mňa dýchať 😀
@tomcimka 🤣🤣🤣
@jane89 rozvod nie na to ho velmi lubim 😀
@janickacrazy aj to moze byt vyzera to na chlapceka tak snad nebude ptm prekvapko 😀 ...
Odkedy prišli deti, tak často. On to nenazyva hádky ale ja pením aj tak... 😀😀 Na konci dňa sa však máme radi. Väčšinou.