ahojte len tak ma zaujima ze ako casto navstevujete svoju rodinu? Pripadne tie co zijete inde kde ste vyrastali ako chodite casto pozriet do vaseho rodneho mesta? 🙂
Tak 3x za rok do rodneho domu. (2h cesty xD) Popritom zajdem pozriet aj inu rodinu. Inac skoro kazdy vikend svokrovci. (15min pesi) A mama chodi nas 2x za rok z UK. Sestra raz za 3 roky. xDDD
ra za kvartal cca niekedy ani to nie byvame cca 20 km od seba
V priebehu týždňa ci víkend svokrovci ...4 km
Mama 2x do mesiaca, niekedy viac ...25km
minimalne 1x za mesiac na vikend k manzelovym rodicom a svokra pride este 1-2x cez tyzden na otocku alebo ked potrebujeme postrazit maleho, tak aj prespi, s maminou je to komplikovanejsie ale piseme si casto a vidime sa tak 1x za dva mesiace
@lenagawel s mojou stranou skóro raz do týždňa ale nie za na kávu ale väčšinou nedele máme výlety v okolí. Sme taký turisticky klub sa smejeme.
A mužovej strany veľmi málo 🤷, keď to porovnám s mojou rodinou.
tak minimálne raz mesačne aj s mojou rodinou aj s mužovou, snažíme sa tak aby nik nebol ukrátený, ale aby sme mali aj svoj priestor 🙂
Byvame tak 25min cesty autom od seba a chodim raz mesacne na 2-3noci aj so synom
2-3x za rok, ale s rodinou komunikujem dost casto 🙂
@lenagawel my chodíme k svokrovcom každú nedelu, niekedy aj častejšie a naši chodia skôr ku nám, ale tiež viackrát do týždňa..ale žijeme v jednom meste
Chodím aspoň 2-krát mesačne na celý víkend aj s deťmi. Plus všetky prázdniny som s deťmi u rodičov a všetky voľné dni. Sme od seba cca hodinu cesty autom. Keby sa dalo, chodila by som každý týždeň. Denne im volám. Manžel chodí cca 5-krát do týždňa k svojim, bývajú veľmi blízko.
k otcovi viac krát za deň - sme na jednom pozemku 10 sek. od seba
k svokrovcom 25 km raz za niekoľko rokov... sme v pohode, len každý si žije svoj život...
Svokrovci každý druhý týždeň(to isté mesto), rodičia 4-5x do roka, cez sviatky, prázdniny(iné mesto.)
Raz za týždeň, ak nestíham tak za dva ..no, sme na rovnakom sídlisku. 😉
@lenagawel žijem v AT ( 333 km od domova ) a každé 2 m chodím na týždeň domov k rodičom