Zienky s detmi aj bez, co byvate dalej od svojho rodneho mesta a rodiny, ako casto chodievate na navstevy? pripadne ako dlho sa zdrzite 🙂
2x - v lete a po vianociach 🙂 na nejaky tyzden, predtym ako sme mali dieta, som chodila tiez 2x, ale na taky vikend viac nie :D .. ale ja som s rodicmi denne v kontakte, takze mi to ani nepride, ze sa vidime malo
2x rocne - v zime na 2 tyzdne a v lete tam travime vacsinu prazdnin.
@lenagawel každé cca 2-3 týždne tam s priateľom ideme na víkend😄
4x do roka
Zalezi co je daleko?
My sme 300km. A snazime sa ist aspon raz za 2mesiace.
Je to úplne individuálne.
- auto
-spoje
- km
- vzťahy
- pracovné smeny
- deti
Atď
My sme boli aj 1300km aj 750km a chodili sme styrinkrat do roka na tyzden.Syn bol cele leto u starkych.Dnes uz nemame kam ist keby som vedela ze.rodicia.odidu tak skoro snazila by som sa byt co najcastejsie s nimi.
U každých sme cca 1 týždeň v zime a 2 v lete,počas roka ešte párkrát na víkend, u našich častejšie, bývajú 200km od nás a oni k nám už necestuju, k svokrovcom menej často, ale chodia oni, takze s oboma sme tak raz za 5tyzdnov na víkend ak nie je situácia ako teraz na jeseň ze kvôli chorobám sme sa nenavstevovali dlhsie
svokrovci - 30 km...
manžel chodí asi 4 krát do roka....
v tel. kontakte je stále
Každý mesiac na vikend cca…450km vzdialenosť
Bývame 15 km ale ja chodím denne každé ráno pred prácou sa zastavím ich pozrieť dáme si kávu a frcim robiť
K rodičom idem tak 4 x do roka, bývajú 7 km ďaleko 😬
Ale vidíme sa častejšie, cca 2 - 3 x do mesiaca ako kedy, skôr zvyknem ísť s mamou na kávu napríklad, alebo s obidvomi na koncert, kino, divadlo, výlet...
Keby sú ďaleko tak neviem, asi podla vzdialenosti, ale zrejme by to bolo tiež tých 4 - 5 víkendov ročne
každý druhý týždeň sa snažím, uvedomujem si čoraz viacej akí dôležití sú rodičia pre mňa a teda snažím sa venovať im čas keď sa dá, aby sme boli spolu a myslím, že teda oceňujeme to všetci 🙂
@lenagawel tri -styri krát za rok na týždeň ale teda myslím rodičov aj mojich aj muzovych, nie že každá strana toľko