Ahojte, zaujíma ma, akým sexuálnym životom žijú ľudia po 40tke či 50tke, resp. ľudia v dlhoročných vzťahoch (myslím napr. 15-20 rokov). Som s partnerom len zopár rokov a niekedy premýšľam, aké to bude neskôr. Tie, ktoré ste vydaté dlho, ako často asi máte sex? Ďakujem za odpovede, ospravedlňujem sa, ak je toto príliš osobná otázka, no v reálnom živote sa to nemám koho spýtať (kto nechce, nech neodpovedá). Vďaka.
To dá nedá takto presne napísať. Lebo poznám mužov jeden má 42r. a sex mu vôbec nechýba, další má 40r a ten má sex 1 do mes. A zase ešte jeden 40r ten má aj 5-7x 🙂. Tam veľa záleží akú máš prácu a stres či máš malé deti či už odrastene. Napr na mna veľmi pôsobí stres keď mám dlhodobo tak nepotrebujem mat sex aj dva mes. Ale zase my to pomáha ho odbúrať, takmer ďakujem manželovi, že my k tomu trosku dopomáha 🙂
Nemám ešte 30,som vydatá cca 4 roky a sex máme 2 krát za mesiac.Nepocitujem vášeň,iskru,takže preto.Ale ja chuť mám...No čo už zvykla som si
@diablikovci hej, ja to tiez tak mam so stresom. Ale za to moj partner moze byt akokolvek unaveny a vystresovany, chut na sex ma vzdy :D
@alex666 Ahoj, neviem, koľko máš rokov, ale tipujem, že si asi ešte dosť mladá. Už viackrát som sa stretla s názorom mladých, že "starí" (čiže po 40-tke) už nesexujú, nechýba im to, nemajú chuť atď. Keďže aj ja už patrím do tejto vekovej kategórie, tak Ti môžem smelo povedať, že je to blbosť, konkrétne u nás je to tak 2-3x za týždeň. Jasné, boli časy, keď to bolo aj 2-3x za deň, ale to, že teraz to už až tak nie je, nesúvisí s vekom, skôr s pribúdajúcimi starosťami, povinnosťami a tým pádom aj vyššou únavou a menším množstvom času na seba. Najmenej sexu sme mali niekoľko mesiacov po narodení malého, to sa sex naozaj ocitá niekde na okraji záujmu, ale potom sa to zase vrátilo na ten štandard 2-3 x týždenne. Ale myslím, že ak by sa nám s mužom naskytla možnosť ísť na nejakú, aspoň kratšiu dovolenku bez syna, len sami dvaja, presexovali by sme ju rovnako, ako "zamladi". 🙂
ja mam 40 a chut mam vzdy 🙂
@alex666 no to je rozdielne u kazdeho..... a ver mi, ze po 40tke sa to moze velmi zlepsit....aj frekvencia, aj kvalita.... 40rocni este nepatria do stareho zeleza...... 😉
Toto si myslím že je veľmi individuálne. Ovplyvňuje to veľa faktorov. Je veľa mladých čo majú sex 4 x za mesiac a stačí, a je veľa "starých" a sexujú 4 x za týždeň 🙂 Ja pracujem na tri zmeny, a smolu mám že väčšinou keď mám rannú tak mám aj menzes alebo choré deti alebo muža do večera v práci.... Takže my máme "zaneprázdnené" víkendy 😀 aby sme dobehli slovenský priemer 😀 😀 😀
40tka je vyssi vek?
vek je iba cislo dolezitejsie je kto sa na kolko cíti 🙂
@lenadka a desiatky zien mu napisali, ze si ma najst pracu a hned bude aj atraktivnejsi pre zeny..... no ale ked zeny ani zamestnavatelia si ho nezasluzia 😝😨
@tiper24 ty mas pracovnu krizu.... 😀 uz 15 rokov..... 😝
@ladyoftherings skor pracovne volno 😝😀
@ladyoftherings osud to tak chcel 😀😀😀
@lenadka no vidis, taky je osud svina, co???
@obsadenemeno
@ladyoftherings
@tiper24
tak tu nie si neznámy, to len ja mám medzery, už mi táhne ma 40, že by tým??? 😀
Sme s mm 20 r.a tak 2 az 3 krat za tyzden, myslim ze je to dolezite vo vztahu udrzuje to blizkost, intimitu.