Ako často majú ľudia vo vyššom veku sex?

alex666
18. mar 2017

Ahojte, zaujíma ma, akým sexuálnym životom žijú ľudia po 40tke či 50tke, resp. ľudia v dlhoročných vzťahoch (myslím napr. 15-20 rokov). Som s partnerom len zopár rokov a niekedy premýšľam, aké to bude neskôr. Tie, ktoré ste vydaté dlho, ako často asi máte sex? Ďakujem za odpovede, ospravedlňujem sa, ak je toto príliš osobná otázka, no v reálnom živote sa to nemám koho spýtať (kto nechce, nech neodpovedá). Vďaka.

stepanka274
18. mar 2017

Sme s mm 20 r.a tak 2 az 3 krat za tyzden, myslim ze je to dolezite vo vztahu udrzuje to blizkost, intimitu.

diablikovci
18. mar 2017

To dá nedá takto presne napísať. Lebo poznám mužov jeden má 42r. a sex mu vôbec nechýba, další má 40r a ten má sex 1 do mes. A zase ešte jeden 40r ten má aj 5-7x 🙂. Tam veľa záleží akú máš prácu a stres či máš malé deti či už odrastene. Napr na mna veľmi pôsobí stres keď mám dlhodobo tak nepotrebujem mat sex aj dva mes. Ale zase my to pomáha ho odbúrať, takmer ďakujem manželovi, že my k tomu trosku dopomáha 🙂

fidorka7
18. mar 2017

@alex666 po 25 rokoch kedy len sa dá.. tak priemerne 5 x za týždeň.

lasina
18. mar 2017

Nemám ešte 30,som vydatá cca 4 roky a sex máme 2 krát za mesiac.Nepocitujem vášeň,iskru,takže preto.Ale ja chuť mám...No čo už zvykla som si

alex666
autor
18. mar 2017

@fidorka7 Wow, tak to je niečo, asi by ťa veľa mužov chcelo mať za ženu 🙂

alex666
autor
18. mar 2017

@diablikovci hej, ja to tiez tak mam so stresom. Ale za to moj partner moze byt akokolvek unaveny a vystresovany, chut na sex ma vzdy :D

h2
18. mar 2017

@alex666 Ahoj, neviem, koľko máš rokov, ale tipujem, že si asi ešte dosť mladá. Už viackrát som sa stretla s názorom mladých, že "starí" (čiže po 40-tke) už nesexujú, nechýba im to, nemajú chuť atď. Keďže aj ja už patrím do tejto vekovej kategórie, tak Ti môžem smelo povedať, že je to blbosť, konkrétne u nás je to tak 2-3x za týždeň. Jasné, boli časy, keď to bolo aj 2-3x za deň, ale to, že teraz to už až tak nie je, nesúvisí s vekom, skôr s pribúdajúcimi starosťami, povinnosťami a tým pádom aj vyššou únavou a menším množstvom času na seba. Najmenej sexu sme mali niekoľko mesiacov po narodení malého, to sa sex naozaj ocitá niekde na okraji záujmu, ale potom sa to zase vrátilo na ten štandard 2-3 x týždenne. Ale myslím, že ak by sa nám s mužom naskytla možnosť ísť na nejakú, aspoň kratšiu dovolenku bez syna, len sami dvaja, presexovali by sme ju rovnako, ako "zamladi". 🙂

tiper24
18. mar 2017

@fidorka7 teba chcem 🙂

tiper24
18. mar 2017

ja mam 40 a chut mam vzdy 🙂

lenadka
18. mar 2017

@tiper24 a tvoja žena nie?

alex666
autor
18. mar 2017

@h2 No nie som az tak mladá, ja keď viem, že tá otázka vyznieva všelijako, ale fakt ma toto zaujíma. Lenže ja (zatiaľ) nemám deti a len ma zaujíma, ako to bude keď ich budeme mať a budeme spolu dlho... No ale keď je to tak ako hovoríš, tak dobre... 🙂

tiper24
18. mar 2017

@lenadka som bez zeny 🙂

obsadenemeno
18. mar 2017

@alex666 no to je rozdielne u kazdeho..... a ver mi, ze po 40tke sa to moze velmi zlepsit....aj frekvencia, aj kvalita.... 40rocni este nepatria do stareho zeleza...... 😉

lasina
18. mar 2017

@lasina až teraz som si všimla že vek 40+,tak prepáčte za trenie do diskusie

kamitomi
18. mar 2017

Toto si myslím že je veľmi individuálne. Ovplyvňuje to veľa faktorov. Je veľa mladých čo majú sex 4 x za mesiac a stačí, a je veľa "starých" a sexujú 4 x za týždeň 🙂 Ja pracujem na tri zmeny, a smolu mám že väčšinou keď mám rannú tak mám aj menzes alebo choré deti alebo muža do večera v práci.... Takže my máme "zaneprázdnené" víkendy 😀 aby sme dobehli slovenský priemer 😀 😀 😀

jana_eyre
18. mar 2017

40tka je vyssi vek?

tiper24
18. mar 2017

vek je iba cislo dolezitejsie je kto sa na kolko cíti 🙂

lenadka
18. mar 2017

@tiper24 nejakú tu hľadáš? 😀 😉 ...zaujalo ma čo teda chlapík v najlepšom veku bez ženy hľadá na fóre "o rodine-tehotenstvo, pôrod,detičky..." 🙂

tiper24
18. mar 2017

@lenadka zaujima ma ako zeny myslia 🙂

lenadka
18. mar 2017

@alex666 odpoveď na tvoju otázku je prudko individuálna, niekto po 40 si to začne užívať, iný s tým končí 😀 hrozné je keď sa partneri rozídu v chuti, ja by som aj, ale ten môj má nejakú krízu alebo čo...

obsadenemeno
18. mar 2017

@lenadka a desiatky zien mu napisali, ze si ma najst pracu a hned bude aj atraktivnejsi pre zeny..... no ale ked zeny ani zamestnavatelia si ho nezasluzia 😝😨

tiper24
18. mar 2017

@lenadka ja krízu nemam 🙂

ladyoftherings
18. mar 2017

@tiper24 ty mas pracovnu krizu.... 😀 uz 15 rokov..... 😝

tiper24
18. mar 2017

@ladyoftherings skor pracovne volno 😝😀

tiper24
18. mar 2017

@ladyoftherings osud to tak chcel 😀😀😀

lenadka
18. mar 2017

@tiper24 15 rokov, čo ti ... ? 😀

obsadenemeno
18. mar 2017

@lenadka no vidis, taky je osud svina, co???

tiper24
18. mar 2017

@lenadka ako co? 🙂

lenadka
18. mar 2017

@obsadenemeno
@ladyoftherings
@tiper24
tak tu nie si neznámy, to len ja mám medzery, už mi táhne ma 40, že by tým??? 😀

lenadka
18. mar 2017

@tiper24 a z čoho žiješ keď nepracuješ? ale vlastne tým odbočujem autorke od témy, takže viac sa pýtať nebudem 😉 bolo by lepšie odpovedať autorke na otázku ako často máš sex 😀