Ako často chodia vaši partneri k svojim rodičom?

6. mar 2022

Dobrý deň. Prosím Vás ako často sa stretávajú vaši partneri so svojimi rodičmi? Bývame spolu ale moc často chodí domov. Prekáža mi to. Samozrejme som to s ním vykomunikovala, teda dala mu to najavo ale žiadna zmena. Voľné chvíľe chcela by som s ním stráviť a nie sama. Nevadí mi byť sama. Chodím k naším 1-2x za mesiac, bývajú 20 km od nás. Proste mám svoju domácnosť, rada sa starám o ňu, dobre sa cítim vo vlastnom. Posiela aj mňa k rodičom keď pôjde ku svojim. Aj Vianoce chcel stráviť s rodičmi svojími, nie so mnou. Hlava mi to neberie, proste žiadny kompromis či rešpekt. Sme dospelí 30níci.

mamina0078
6. mar 2022

Cca 1x za 5-6(7)týždňov

bosorka2302
6. mar 2022

my chodime spolu k jeho aj mojim. K jeho 1x tyzdenne na kavu cca hodka, dve. K nasim ( 300 km daleko) raz za 3 mes na par dni

h2
6. mar 2022

Môj muž bol teraz v pondelok, lebo mal voľno a sú prázdniny, tak išli pozrieť babku aj s naším synom. Predtým sme tam boli naposledy na Vianoce. Takže, asi tak. (Skoro vždy tam chodíme spolu, tak raz za 2-3 mesiace. Sám chodí možno raz za rok.)

777januska777
6. mar 2022

Co je to často? No my sa dosť často stretávame s jednými aj druhými rodičmi. S jeho častejšie aj niekoľko krát do týždňa (keďže sú blizko) a s mojii raz za týždeň (20km). Ale tak my máme deti, takže je to trosku iné.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
6. mar 2022

Fuuha. 30 nici a on chce vianocovat s mamickou?? No zdrhala by som. To nie je zdrave v jeho veku. Ako dlho ste spolu?

cyberk
6. mar 2022

tak raz za 2 mesiace, ked nas pozvu na obed ideme na navstevu spolu - neprespavame, kedze byvaju o par ulic vedla.
ja k nasim chodim sama, kedze byvaju dalej a to je tak 1x za polrok na vikend 🙂
... ale my sme manzelia tak to je ine... vy ste ocividne asi len na zaciatku poznavania, tak nema za potrebu ostat s tebou cez vikend, asi mu chyba mamine jedlo a ma to formu relaxu ked je tam bez teba

blumie
6. mar 2022

Tak keby mam svoju rodinu 20km tak idem aspon raz do tyzdna. Moja rodina byva 160km chodime 1x za mesiac alebo 2 mesiace a tak isto k svokrovi, ten byva 550km. Moji rodicia chodia aj ku nam ked maju cas, svokor nie lebo nie je schopny ist vlakom alebo autom pritom ma len po 60tke. Sviatky travime vsetky u svokra, kedze je sam vo velkom dome.

girl2524
6. mar 2022

Moji svokrovci byvaju kusok vedla nas takze sme s nimi niekoľkokrát do tyzdna a ked ide sam tak vacsinou ked som v robote a ked som doma trávime cas spolocne. Ja chodim nasim tak raz do tyzdna niekedy castejsie, vacsinou chodime spolu a ked je priatel v robote tak sama vtedy idem. Ale ako keby chodi priatel stale rodicom na ukor nasho spolocne traveneho casu to by mi asi vadilo. Tie vianoce urcite bud spolu u rodicov alebo najlepsie sami dvaja. Ale v ziadnom pripade nie ty u svojich a on i svojich rodicov, to mi pride divne ked uz spolu žijete

evitaevitaevita
6. mar 2022

Moj chodi vtedy, kedy chce. Nikdy mi nenapadlo komentovať to.

lucka_ke
6. mar 2022

teraz minimálne, ale na začiatku nášho vzťahu tak raz za mesiac-dva aj on aj ja, sviatky sme vtedy trávili na striedačku u niektorých rodičov alebo u brata, čím sme starší tým menej tam chodíme, už potrebujeme mať svoj kľud my aj oni

zuzanka.zuzu
6. mar 2022

tie vianoce by mi vadili viac 🙊
z pohladu mamy - syn bude vitany kedy bude chciet prist, vianoce vsak nech je uz s tou ktoru si vybral a nas nech pride pozriet na 1.sviatok vianocny, idealne aj s vnúčatami 😀

zuzkaa1991
6. mar 2022

My byvame cca 20km od svokrovcov a chodime väčšinou kazdu nedelu nech nase dieta je aj so starými rodicmi.
Utorky su u nas kedze mam externe skolu a vlastne k nim chodim častejšie ja ako ich syn 🤣🤣🤣 ked potrebujem aby boli s malou
K mojim rodicom nechodime nie sme v kontakte hlavne ze vedla ku sestre chodia 🙈🤣🤣

caroline_
6. mar 2022

No moj chodi za mamou cca raz za mesiac,na hodinku ci dve. Ale aby 30 rocny muz travil vianoce s mamou? To je fakt divne...

luccija
6. mar 2022

Na to neexistuje model.mne je zvláštne, že bývaš blízko rodičov a stačí Ti byť s nimi raz, dva x mesačne ešte, keď deti nemáte.Kazdy má iné vzťahy môže Ti byť jedno kto tu čo napíše.Ty si možno rada doma máš svoju domácnosť...ako často tam chodí?ste spolu dlho zvláštne tie Vianoce mali ste tam byť spolu rozumieš si s jeho rodičmi?

lasona
6. mar 2022

Bývame v podstate spolu, manžel chodí k rodičom 3-4 krát do týždňa poobede na kávu ...mne to nevadí, koľko krát idem s ním...a aj víkendy nás vždy volajú či som varila, ak nie tak mám prísť... Ako dobre aspoň variť nemusím a svokra je dobrá kuchárka, koľko krát navarí aj to čo mám rada..takže mi si takto vychádzame spolu

renab
6. mar 2022

Ja aj manzel chodime k rodicom kedy chceme. Niekedy spolu, inokedy kazdy sam. Manzel chodi zvycajne raz za tyzden.

nykkushka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
a_alexandra_a
6. mar 2022

Čo je to často? Mne sa niekedy zdá, že sú dobre vzťahy, zle je, sú zle vzťahy, ešte horšie. Ja mam so svojimi rodičmi veľmi dobre vzťahy a určite si ich neplánujem pokaziť tým, ze už mam manžela tak na nich zabudnem. Chodím k ním raz za 2-3 týždne na víkend, v prevažnej väčšine chodíme spolu s manželom, naši bývajú na dedine, my v BA, takze si tu obaja oddýchneme.
Muž ma rodičov 500km ďaleko, tak chodí až za 5-6 týždňov, tiež väčšinou idem s ním. Deti zatial nemáme.
Brali sme sa minuly rok, dovtedy sme boli na Vianoce každý so svojimi rodičmi. Toto boli prvé Vianoce čo sme boli spolu u našich, potom ame išli obaja k jeho rodičom. Bola to dohoda oboch.

autor
6. mar 2022

@stanulienkat no veď to, skoro dva roky

deginko
6. mar 2022

Chodíme spolu,bývajú 20km od nás...a chodíme buď každú alebo každú druhú nedeľu tak na 2hodky..podľa toho ako sa nám chce

autor
6. mar 2022

@a_alexandra_a dobrý vzťah to asi nie je keď Vianoce nestrávime spolu

marcellka32
6. mar 2022

Neriešila by som ako často chodí k rodičom, ale že nechcel stráviť Vianoce s tebou...

danica2711
6. mar 2022

a teba na Vianoce nevolali? Prečo?

sense
6. mar 2022

Raz za 6 týždňov na 2-3 dní. Bývajú 300km takmer od nas

ivangeline
6. mar 2022

2/3x za mesiac. Zvycajne vikend.

cacianka
6. mar 2022

Čo je podľa teba veľa , ako často k nim chodí a ako na dlho ?
Každý z nás má iné vzťahy, pracovné povinnosti, vzdialenosti, povahy a koníčky, vek a zdravie.
Môj pracuje na 12, piatky sviatky, chodí 30km cca raz za týždeň, aj za 2, podľa služieb. Pár hodín až 1 deň. Rodičia majú cez 80, zdravotne mali problémy ale vladzu sa o seba postarať.
Ja pracujem po -pi, mama 150km, zdravotné problémy. Ale to teraz aj ja. Takže chodíme cca 1x za 4 až 6, ale aj 8 týždňov, trochu na dlhšie.
Cestujeme iba verejnou dopravou, k mame to mame horšie spoje.
Takže ako ti to pomôže ?

bibina32
6. mar 2022

Môj chodí, kedy sa mu chce. Ja raz do týždňa. Skôr by mi vadilo, že Vianoce trávim bez manžela a je radšej s rodičmi. Dala by som mu návrh, že môžete rodičov pozrieť 25.12. spolu alebo každý zvlášť. A keby ste mali dieťa, kde by bol? To by som sa ho spýtala. Ak by povedal s rodičmi, tak asi to dieťa by som s ním nechcela.

marca12
6. mar 2022

My sa casto stretavame,lebo byvame blizko. Podla toho ako sme pravovne vytazeni a ako im treba pomoct. V lete aj niekolkokrat do tyzdna,niekedy len raz za tyzden. Chodime spolu,ale aj osamote. Moj ide niekedy v sobotu pomoct ocovi,vtedy ja nejdem,nechce sa mi pri svokre sediet. Inokedy zase ideme apolu a tak rozne. Ale podla by si povedala,ze moc casto chodime. Zalezi asi aj ako tam chodi. Ci tam chodi sa najest a sadnut si a pozerat telku alebo ide vyslovene nieco pomoct. Keby tam moj chodil vysedavat,ze sa tam zlozi niekolkokrat do tyzdna tiez by mi to asi vadilo a hlavne,ak by vhcel Vianoce travit bezomna s mamou. Vela rodin to ma tak,ze deti vianocuju u rodicov a striedaju sa raz u jednych a dalsie Vianoce u druhych. Ale take,ze ty chod k svojim a ja k svojim,ked uz mate spoločnú domacnost,to uz je divne.

jasminkaj
6. mar 2022

Bývame v jednej dedine so svokrovcami aj mojou mamou takže sa všetci vidíme každý deň 🙂 A muž ešte volá svokrovcom niekoľkokrát denne kvôli práci. Plus nám pomáhajú s deťmi, sú u nich skoro každý deň na varovke, takže za mňa to má samé pozitíva 👍