Ako často chodí váš muž do rodného bydliska?

glumik123
14. mar 2013

Ahojte žienky..tak sa Vas chcem opytat...ako casto chodieva Vas muž domov, k rodine. My byvame od jeho "byvaleho domova" cca 450km., chodieva tak raz za dva mesiace, niekedy castejsie, na vikend, alebo 3 noci, ale s tym ze tam ide sam. Dnes mi povedal ze mu chyba to ze s nimi nemoze sediet vecer pred telkou..tak ma to dost zarazilo, lebo si myslim ze by mohlo stačiť keby som tam chodievala s nim, a castejsie, a iba na otočku alebo na jednu noc. Ved on tam vlastne ani nema izbu svoju ani nič! Tak ja som z toho normalne v šoku, lebo nejako to neviem pochopit. Ja k mojim rodicom nechodim na vikendy vysedavat pred telku... :D

stanislava2
14. mar 2013

@glumik123 To čo je za blbost?Vy nemáte telku?Mojmu mužovi by bolo za nami smutno na tri dni by dobrovolne bez nás nešiel nikam.Neviem neviem a ešte nechce aby si šla snim tam je niečo čo nie je z kostolným poriadkom.Ja by som si urobila den po jeho odchode výlet do jeho rodného bydliska tiež si len tak posediet pred telku.

haslerka27
14. mar 2013

no tak moj byva 200 km od rodicov,ja 450 od mojich,k jeho chodime raz za pol rok a k mojim kazde 3-4 mesiace zhruba na 5-10 dni.nie viac.moj manzel bol sam doma na 2 dni a to kvoli istym veciam vybavit...ked sme kupovali byt.co by tam sam robil?a svokrovci chcu vidiet vnucku,nie syna ktory ma svoju manzelku a rodinu celkovo.a to ze tvoj chce s nimi sediet pri telke,ze mu to chyba,tak to je dobry vtip 😒 😒 😒 😒 akoze inak je ok?

glumik123
autor
14. mar 2013

ja tomu nechapem!!! :D

glumik123
autor
14. mar 2013

som uplne v šoku z toho..akoze, on mi to nezakazal, ze nechod, obcas chodim aj ja, ale on tvrdi ze obcas rad ide sam lebo ze ked som tam aj ja tak sa musi venovat aj mne a nie rodicom...

glumik123
autor
14. mar 2013

@haslerka27 ja tiez hovorim ze so mnou ma pozerat tu telku, nie s nimi...ale on ze jemu proste chybaju, ze je zvedavy ako sa maju a co je nove doma..no ja neviem ze ako sa mam zachovat, nechcem mu zakazovat chodit tam, ani nezakazujem...len mi to pride divne, tak sa pytam vas ze co vasi muzi 🙂 aby som vedela porovnat 🙂

petra8786
14. mar 2013

moj byva tak 100km od rodiny chodi tam raz za dva mesiace na dva dni..a nech ide aspon mam klud a pokoj konečne 🙂 😉
@haslerka27
@stanislava2
@glumik123

aliza
14. mar 2013

@glumik123 a ste manzelia? mate deti?

glumik123
autor
14. mar 2013

kočky!!! a to už s rodičmi nebyva cca 5 rokov!! (študoval v inom meste, atd atd, vravim ze on tam uz ani izbu nema)

zuzka1.
14. mar 2013

mal si zobrat za zenu svoju mamku , otec mohol ist za svedka 😝 sorry to co je ?

haslerka27
14. mar 2013

@glumik123 no podla mna tam chodi aby vypol,bol sam,oddychol.mate deti?ak ano,tak to je preto.ale aj tak je to cudne,ved idete spolu,teda mali by ste ist...dajte deti k babke a dedkovi a vy oddychujte ked to potrebuje....s tebou

glumik123
autor
14. mar 2013

@aliza nie sme..ale tu manzelstvo nic nemeni, jednoducho spolu chodime niekolko rokov, a niekolko rokov byvame, takze v nasom pripade je svadba skor formalita, nevnimame to tak ze si možeme robit co chceme zato ze nie sme zosobaseny

kika1111
14. mar 2013

@glumik123 môjho ex to ku konci akosi začalo ťahať domov, a to bolo 150km... jasné, nemali sme spolu deti, neboli sme zobratí a zo začiatku som mu aj hovorila nech ide, nech sa odreaguje...ale po čase mi začal hovoriť, že proste to je jeho domovina, že to musím pochopiť..a pochopila som to, keď mi prestalo "sedieť" to čo mi on povedal, že robil a kde bol a to, čo som si zistila a vyňuchala ako pátrací pes.. no a čuduj sa svete, takmer pol roka mi rástli parohy 😅

no netvrdím, že to je aj váš prípad, no bola by som opatrná.. môj manžel keď ide teraz domov, tak len na otočku, vybaví čo potrebuje a ide domov. ani tam nechce bez nás prespávať, hoci tam máme svoju izbu a má tam rodinu a priateľov..

haslerka27
14. mar 2013

@glumik123 alebo je uzko spaty s prirodou tam u nich... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anjelicek26
14. mar 2013

@glumik123 - dva-tri dni zo 60 nie je z tebou, to je fakt tak vela? Ved ked ratam len nejake draheho sluzobky tak je prec castejsie 😝 Nafuknut sa da cokolvek 😀 Podla mna je fajn, ze mu rodina chyba... ty by si nechcela, aby ta tvoje dieta chodilo aspon raz za dva mesiace pozriet neskor? Podla mna hej... som cudna, ale ja uz taketo veci beriem aj z pozicie maminy, neviem si predstavit moje dieta tak dlho nevidiet, ci bude mat rok alebo tridsat 🤐 😅

petra8786
14. mar 2013

@glumik123 ale zaleži aj na tom aky mate vztah..mne to vadilo najprv ..lebo vtedy som bola este taka naivna,ze som si myslela,ze ked ma lubi musi chciet byt iba so mnou a domov by sa mu nemalo chciet chodit ,ale naopak..on si chcel ist povyrazit s kamosmi ..,potom uz mi doslo ze nemozeme byt furt len spolu,ze nech ide,ale po spolocnej dohode,ked budem mat aj ja nejaky program doma potom nech ide..a nieze ja budem doma sediet a nudit sa a on sa bude zabavat kade tade

glumik123
autor
14. mar 2013

@zuzka1. ja nerozumiem :( znepokojujete ma baby :( hmm premyslam nad tym, ja som uz urobila kvoli tomu niekolko scen ale on to stale berie tak ze ich uz dva mesiace nevidel a chce ich ist pozriet...a btw s mamkou nema nejake silne puto, ich je vela surodencov cize tam to je take dost volne. Skor on sam je voči nim dost "namakko"..viete, ked tam prideme tak po tych dvoch mesiacoch si predstavujem ze ho privitaju s otvorenou narucou! ze sa mu budu venovat a vsetko, ale oni nic, beru to tak ze iba dosiel, vidime sa ok to je vsetko...nic viac! ja neviem! vadi mi to :(

petra8786
14. mar 2013

@anjelicek26 presne ja by som nechela aby moj syn bol tak pod papučou ze ma ni nedojde pozriet aked len so ženou a na otočku..to by sa mi nepačilo....sak si prever či ta podvadza a ked nie,len je doma s rodinou tak nech tam je aj tyzden 🙂

glumik123
autor
14. mar 2013

@petra8786 vies, ono on sa tam nechodi bavit, my mame svoj zivot tu u nas doma! jednoducho tu uz zijeme niekolko rokov, mame tu kamaratov vsetko, on pride domov a v podstate tam nic nerobi, robi iba to ze "je doma", naje sa, pozre si telku, sedi za PC, a..potom ide domov...

dejnas
14. mar 2013

@glumik123 ja pochopím úplne , že mu veľmi chýba rodina... ale ten dôvod - že mu chýba "spoločné večerné vysedávanie pri telke" 😕 😕 😕 to už je trošku mimo môjho chápania... takže, neviem, čo by som si na základe takéhoto "vysvetlenia" myslela 😅

glumik123
autor
14. mar 2013

@petra8786 je tam doma, viem to na milion percent! ..keby som mala co i len najmensie podozrenie tak startujem, ale nemam...takze neviem ako sa zachovat, ja by som tam aj rada isla s nim, ved sme par! tak si myslim ze by sme tam mali chodit spolu, ja sa doma cely vikend nudim..

zuzka1.
14. mar 2013

@glumik123 ked mu chyba rodina, to berem, nech ich ide pozriet, tebe jeho rodina nechyba? pises, ze ste spolu dlhsie, tak asi nejake vztahy mate-mne by muzova rodina chybala.
chapem , nech ide za mamkou, ja si tiez chodim za mamickou aj ocinom, ale argument ,-chyba mi vecer s nimi pozerat telku-bud je za tym nieco ine ,alebo sa len zle vyjdril. alebo jednoduch si zacina uvedomovat, ze vy dvaja caosm budete mat svoju rodinu a zacina sa chlapec toho trosku bat.

anjelicek26
14. mar 2013

@glumik123 - len ono to byt doma, ten pokec s rodinov je pre niektorych uzasna zalezitost.. pre mna inak tiez ;) Kvoli tomu tento vikend pojdem zasa takmer tisic kilometrov ohucana s dvoma detmi v aute... preco? Pre to posedenie s mojim tatinom a vypitie kavicky... lebo mi to nenormalne chyba... o tomto je totiz rodina.

Sama sa doma nudis? Ved pises, ze tam mas kamosky, zivot kde byvate... nerozumiem...

glumik123
autor
14. mar 2013

@dejnas :D ved aj mne to pride divne,,..som sa smiala najprv, no ked som videla ze to mysli vazne..tak som bola v šoku, a aj som! 😖

petra8786
14. mar 2013

@glumik123 TAK POTOM TA NECHAPEM,čo Ti vadii..načo to sem vobec pišeš...prepač...tak jednoducho miluje svoju rodinu tak ho nechaj tam byt.....čo je na tom...ked ich lubi to je nadherne..nie kazdy je taky..važ si to a nestažuj sa.....

glumik123
autor
14. mar 2013

@anjelicek26 rozumiem..len pre mna to je zvlastne, ja si myslim ze by sme ich mali navstevovat spolu...

mima595
14. mar 2013

@glumik123 - ja neviem..mozno to velmi prezivas...my, kym sme nemali deti, tiež sme chodili na navstevy k mojim a jeho rodicom, ale spolu...
ale tym som chcela povedat, ze ani jednemu z nas sa tam nevenuju " ako zlatemu vajcu"..proste sme prisli domov..nie smenejaka nobl navsteva, ktorej sa treba mx. venovat....

ja napr. mojim rodicom a surodencom nikdy nepodavam ruku, mne to je take "cudne"..proste sme stale v kontakte, volame si, vieme o sebe..tak preco by to malo byt nieco extra..
mne by skor vadilo, keby chodil do rodneho mesta a ozieral sa s kamosmi..to by mi vadilo...ale keby ze si ide posediet s rodicmi pri telke..to by mi asi nevadilo 😉

glumik123
autor
14. mar 2013

@petra8786 no ale mne to pride zvlastne ze ma necha samu len tak odide lebo mu chyba sediet s otcom pri telke, to akoze ked budeme mat deti tak tam bude chodit sam na vikendy lebo mu chyba sediet s rodicmi pred telkou ?

petra8786
14. mar 2013

ja by som nechela aby muž sedel len pri mne...ved ma aj inych ludi a to je fajn ze neni čudny samotar ale ma rad ludi,svoju rodinu to je krasne

stanislava2
14. mar 2013

@glumik123 aha takže vy nemate ešte deti a nie ste manželia.Tak to je trošku rozdiel.Najprv som ti chcela napisat aby si mu pribalila deti ale tak ked zatial nie su je to poriadny rozdiel.Ja ako mamička troch deti a 20 rokov vydata by som nebola štastná ak by manžel ktory je cely týžden v praci na vikend odišiel k rodičom a aj manžel ledva čaká aby mal volno a mohol sa venovat mne a našim detom.Takže ja ti neporadim kedže som v uplne inej životnej situacii.Moji svokrovci ku nám chodia pravidelne aj my ku nim ale byvame 10km od seba takže u nás je to uplne inak.

glumik123
autor
14. mar 2013

@mima595 OK baby..asi to naozaj prezivam...ja len som chcela vediet ze na kolko cca chodia ti vasi mužíci 🙂 lebo mna toto celkom zarazilo...ja totiž k mojim rodičom nechodim skoro vobec, nemame dobre vztahy, tak som dufala ze jeho rodina bude ako moja, ze tam budeme moct kedykolvek prist..no asi to tak nie je,..moj chlap stale vravi ze ked som tam ja s nim tak sa nikdy spolu poriadne neporozpravaju, ja sa pytam preco? ved nemame pred sebou tajnosti, mozu hovorit o comkolvek...neviem že ako sa mam zachovat