Ženy,ako by ste zareagovali na túto modelovú situáciu s mužom? Stretávate sa viac či menej pravidelne s mužom,on da návrh,že vás chce vidieť v nejakom časovom horizonte,vy sa v danom časovom horizonte ozvete,ale on nemoze,pričom vám oznámi,že sa ozve keď sa mu bude dať s vami stretnut. Nechali by ste to plynúť alebo by ste si vytýčili vy samy nejake časové hranice? Obzvlášť,ak by ste vedeli,že z vašej strany to stretnutie nebude ďalší mesiac z rôznych dôvodov možné.
Nechala by som to plynúť. Vôbec by som ho neoboznamovala s mojim rozvrhom vopred. Ak sa ti nebude dať, tak smola.
K tomuto poviem len jedno, ak chlap chce, tak spravi vsetko preto, naozaj vsetko preto aby sa s tou dotycnou stretol ked aj na 5 minut... Ked nechce nespravi nic. Lebo jej na nej dostatocne nezalezi.
Nechala y som to plynúť, ale plány by dom kvôli nemu nemenila potom
A. Určite by som mala potom niečo dolezite
No určite by som sa mu netlačila. Keď budem môcť, aj on, stretneme sa. Trošku zdravej hrdosti a sebaúcty, prosím.
Keď nemá čas a nemá ochotu si čas nájsť, ozve sa len vtedy, keď sa to jemu hodí, tak ho treba kopnúť do riti. Ženské, preboha, prečo strácate čas s takými kreténmi?! Autorka, taký očividne o Vás nestojí. Keby chcel, hľadal by spôsoby ako sa stretnúť. A nie dôvody, prečo sa to nedá. Nebuďte naivná a kašlite na takého.
Takéto naťahovanie sa, môže nemôže, keď raz chlap chce byť so ženou, tak ide...takéto vykrucanie by mňa nebavilo
Myslím si, že ťa má len na vyplnenie jeho voľného času
Áno,takéto naťahovanie z jeho strany je už zaužívaným stereotypom,ide o pragmaticky vzťah,čiže to má až tak netrápi,akurát moji mužskí kamaráti a kolegovia ma zhejtili,vraj som zbytočne vyhrotila situáciu,keď som si vymedzila presne dní,dokedy sa môže ozvať a potom už nie. Ponúkla som mu totiž pár dní,dokedy sa môže ozvať a potom už nie. Dôvody som neuvadzala a nevie o tom,že už na Slovensku najbližšie mesiace nebudem,viac sme si nepísali a v daných dňoch teda ani netretli. Ostalo to tak. Súboj egá zrejme na oboch stranách.
Co od stretnutia ocakavas? Ak one night stand, napis mu do kedy budes na SK.
Na vztah to nebude, ak cestujes viac ako 150 km od miesta bydliska.
Dialka rozdeli akykolvek vztah a hlavne v sucastnej dobe.
@derdia k tomuto ma práve napadlo také príslovie na mieste: "Kto che, si nájde cestu. Kto nechce, výhovorku"!