Ako by ste zareagovali na takúto situáciu na prvom rande?

2. apr 2022

Ahojte😄, na jednom fore som nasla opisanu tuto situaciu na rande a mna zaujima, ako by ste sa k tomuto postavili vy ako zeny, keby vam toto chlap povie na rande?

„ Čaute,
Minulý týždeň s bol prvý krát na rande s jedným dievčaťom, boli sme vonku, všetko bolo super, potom som ju pozval na večeru ale pri platení keďže ma prekvapila suma som utrúsil poznámku niečo v tom zmysle že za to by som mal inde tri večere.
Už som videl vtedy že je zle keď som zbadal jej výraz.
Potom keď som jej na druhý deň písal či sa ešte uvidíme tak napísala že si to ešte musí rozmyslieť lebo že už raz chodila s jedným žgrlošom a nechce to zažiť znova. Odvtedy už neodpisuje.
Čo mám robiť? Mám jej písať? Alebo kašľať na ňu?”

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
2. apr 2022

Mohol si to pomyslieť, ale nie hneď na prvom rande povedať...tým naznačuje aj to, že si neváži to samotné stretnutie, keďže sa mu zdalo, že veľa platil....

jaskolka
2. apr 2022

Ze to bola nevhodná poznámka.

marcellka32
2. apr 2022

Kde sú časy, keď chlap randil so ženou a bolo mu jedno, koľko platí (verím, že ešte takí sú)..chápem, že v dnešnej dobe to má chlap so zoznamovanim ťažké hlavne financne (ale nemuseli ísť na večeru, stačila káva v kaviarni ak sa mu zdala drahá večera, s tým mal rátať)

ghostsgirl
2. apr 2022

Myslim, ze chlapec moze byt rad, ze mu holka vobec este odpisala na spravu. Uplne nevhodna poznamka na akejkolvek veceri/obede aj keby kamaratka pozvala kamaratku atd. a nie este na rande...fakt trapas... Ja by som burana a zgrlosa tiez nechcela

momoqui
2. apr 2022

Hentie poznamky su max nevhodne a navyse na 1 rande
To moze chlap utrusit. Ale aj pri dlhsom stretavani je to nevhodne
Mne sa to stalo kedysi asi po 3 mesiacoch randenia s tym ze to ten chlap mozno ani nemyslel az tak zle a citila som sa neprijemne. Pritom som velakrat platila aj ja. Vadilo mi to.

tomikejt
2. apr 2022

Tiež by som mu uz neodpísala 😄

lopka1313
2. apr 2022

Kedze to pisal on, tak je otazka, co znamena podla neho "utrusil poznamku". Ak to bola len poznamka v tichosti, nieco ako zahundranie, a ta suma by bola fakt vyssia, tak ja by som to brala v pohode a este sa zasmiala. A nabuduce by sme sli napr na mekac :D ale ak to "utrusil poznamku" bolo nieco v style, ze sa zacal rozkrikovat a pokazil cely koniec vecere a este urazeny odisiel a rozpraval o tom pol dna a pritom slo o mozno 20 eur, tak by mohol byt rad, ze mu aspon odpisala a rovno ho vsade neblokla.

marcellka32
2. apr 2022

@lopka1313 večera pre dvoch za 20? Asi nie, podľa mňa sa jednalo o sumu asi 35-40 eur, no to ho aj tak neospravedlňuje, mali ísť na kávu

lopka1313
2. apr 2022

@marcellka32 tych 20 eur som dala ako priklad sumy, ktora by mi na takuto reakciu aj poznamku prisla prehnana. Tym padom by to bol fakt drzgros...

andrea_86
2. apr 2022

Chalan si mal najprv pozrieť, do ktorej reštaurácie ide, plánovať reštauráciu a pri objednávaní si musel všimnúť ceny... no proste utrúsil nevhodnú poznámku. Dievčine sa nečudujem.

katkamatka7
2. apr 2022

Mala zaplatiť za seba alebo za oboch a on nech už s takou ženou neudržiava žiaden kontakt. Typ ženy, ktorá ošklbe chlapa o posledné a hľadá rovnosť.

ghostsgirl
2. apr 2022

@andrea_86 presne. Dobre si to poznamenala. Okrem ineho bol aj za neschopaka, ktory nedokaze odhadnut typ restauracie. Takato reakcia by bola s prižmúrením oboch oci mozno (fakt len mozno) ospravedlnitelna ak by boli v restike, kde nechali 80 eur za porciu, ale taka restika by urcite uz na prvy pohlad mala nejak vyzerat. Ked chcem nechat za porciu max 10 eur, tak si nesadnem do prevadzky, kde obsluhuju v rukavickach 🙂

liz_lemon
2. apr 2022

sedlak

mamina0078
2. apr 2022

Neodpisala by som

andrea_86
2. apr 2022

@ghostsgirl Veď jasné. Z čias, keď som chodievala na rande a keď išlo o 1., tak som výber reštaurácie, čajovne, kaviarne a podobne nechala na muža. Mal by dopredu vedieť kam dievča pozýva, mal by podnik poznať (chuť jedla, kvalitu, ceny). Takže nechápem celkom, prečo ju pozval do reštaurácie, o ktorej si vopred nič nepozrel. Nebol proste riadne pripravený na 1. rande - nemyslím peniaze, ale lokalitu.

babulkomale
2. apr 2022

Prejavil sa na prvom rande, co prenho znamena ze do buducna usetri lebo mozno nebude mat ziadnu priateľku a pre nu to znamena ze sa vyhne vztahu so zgrlosom. Win - win 👍

kubkovamama
2. apr 2022

He,to si môžte povedat po x rokoch spolužitia,ale nie na prvom rande.🙏😁Ak by to aj bola pravda,že tam chalan nechal napr 100ku,možno ani nie je zgrlos,ale toto sa skrátka nehovorí,je plno netaktnych poznámok s fatálnymi následkami čo si radšej chlapi mali nechať pre seba.

katkamatka7
2. apr 2022

Jeho samého jeho slovná poznámka prekvapila, čiže nie je zbehlý v randení. Ak mu bolo celý strávený čas príjemne a aj slečne, teda do času úprimne vysloveného prekvapenia, že dokáže večeru pre troch nájsť inde, je na slečne, či si premyslí, že je schopný postarať sa o troch.

caroline_
2. apr 2022

Uz by som neodpisala

ivangeline
2. apr 2022

Napisala by som jej este raz.. ak sa neozve,neozve.

luckynat
2. apr 2022

Reagovala by som rovnako, ako slecna

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
2. apr 2022

Tak ale zalezi kolko zaplatil. Ak zaplatil za veceru povedzme 100€,tak by som zvazila tu jeho nemiestnu poznamku. A do buducna by som bola ostrazita.

momoqui
2. apr 2022

@marca12 podla mna ked beres zenu na rande a nemas na restiku kde nechas 100 eur (co je normalna cena za veceru v lepsej restike) tak ju vezmi tam kde na to mas
Hentaku poznamku na 1 stretku si slusny chlap odpusti ajked platil polovicu vyplatu