Ako by ste zareagovali na priznanie partnera, že je bisexuál?

kxy
4. mar 2015

Chcem sa opýtať, ako by ste reagovali, keby Vám partner pred svadbou povedal, že je bisexuál. Rozišli by ste sa s ním, lebo vám to nepovedal skôr? Prestali by ste mu dôverovať? Taký vzťah podľa vás nemá perspektívu, pretože vždy by boli podozrenia a pochybnosti? Je to silná káva, hnus čo i len pomyslieť na to, čo máte doma, hoci by nikdy nemal nič s mužom? Je úplne jedno, že vám je spolu dobre, že vám to klape aj v posteli, proste by tam visel ten čierny mrak? Ako by ste riešili túto prekérnu situáciu? Tvárili by ste sa, že to neexistuje a pri každom probléme by ste mu to vykričali? Ako sa díva žena na chlapa bisexuála? Je v jej očiach horší, zvrhlejší, nedôveryhodnejší? Patrí to k veciam, o ktorých by partner nikdy nemal vedieť v záujme fungovania vzťahu a eliminácie vnútených pochybností, pochybností z princípu?

adinam
4. mar 2015

už aby tie prázdniny skončili 😀 .

mikema
4. mar 2015

Pokial by bol verny a neocakaval odomna ze budem akceptovat, ze bude "stretavat" inych muzov, tak by som to neriesila. Monogamny vztah ano, vsetko ostatne nie. Ale to nema s orientaciou nic spolocne. Mna keby chlap podvadzal, tak je jedno s kym, letel by, ani by nevedel ako. A uprimne, ja ani neriesim to, kolko a akych zenskych mal predomnou. Co bolo, to bolo.

cerez
4. mar 2015

Myslím, že taký vzťah nemá v budúcnosti perspektívu. Určite by som sa hnevala, že to nepovedal skôr, ale tesne pred svadbou. Je to neskoro, aj keď síce radšej pred svadbou ako vôbec. Orientácia je jasná a aj keď bude robiť čokoľvek, aby bolo vo vzťahu všetko v poriadku, vždy tu bude ale. Ja osobne by som do takého vzťahu nikdy nešla.
Inak ak ide o prázdninovú otázku, musím uznať že otázka zaujímavá, som zvedavá na rôznorodosť odpovedí.

mahalo
4. mar 2015

Ja by som to tiez neriesila. Pokial bude verny, tak nemam co riesit. A som z tych liberalnejsich asi, ale mne to ani zvrhle nepripada. Pochybnosti by som mozno mala len o tom, ci je naozaj bi..ci nie je viac homo.

babika23
4. mar 2015

Paci sa mi komentar, ze to mal povedat skor.... akoze napr na druhom rande, alebo kedy? Vies si predstavit, ako sa moze citit taky clovek? Vie, ze je iny ako ostatni, tesi sa, ze nasiel niekoho, koho ma rad a kto ma rad jeho a ma obrovsky strach, ze o ten vztah pride, lebo partner bude rozmyslat co by bolo keby namiesto normalneho rozvyjania vztahu... Podla mna je to uplne jedno, ci je bisexual, ak bude verny. A preco by nemal byt... ved aj heterosexual ma predsa vela "pokuseni" a neznamena to, ze spi s kazdym.
V ziadnom pripade ziadne cierne mraky, tak sa predsa neda fungovat vo vztahu, ziadne vykriciavanie pri kazdej prilezitosti, ved to je chore... nechapem, preco by mal byt bisexual zvrhlejsi, unika mi suvislost...
Skus sa namiesto tychto "pochybnosti" zamysliet nad tym, ako sa cely zivot citi ten partner a zistis, ze ty mozes byt iba rada, ze si vybral teba a ze mate pekny vztah (co by ine dali za pekny vztah, ze?)...

sono2
4. mar 2015

Polemizuješ či to máš doma? Ja by som si podvedome ani s takým nezačala. Je to hnus. Ja si myslím, že sa dajú takéto chute korigovať. Už sme tu mali takého, čo chcel jemné dievča najlepšie pannu a on sa nechaj veselo fajčiť. Nechcem nikoho odsudzovať, ale mali by byť takýto ľudia úprimný od prvého stretnutia a nie to čakať na čas pred svadbou to mi príde maximálne vypočítavé a ďakujem bohu že mám doma nákladného heteráka!

A Ešte jedna vec, je určite rozdiel tu diskutovať a mať to doma zažiť. Ako neviem si predstaviť citovo a psychicky vyrovnaného človeka čo povie. Ok. Nevadí. Len mi buď verný. No neviem. Na čo potom to hovoriť. Nech to tají do konca života!

digysa
4. mar 2015

Bisexualita bola a je pre mna nieco "nepochopitelne"- Vobec nechapem, cloveka, ktory sa k tomu prizna.....neviem, aky to ma zmysel.
Totiz, ak je to clovek, co si chce zalozit rodinu a viest monogamny zivot, tak si aj tak nakoniec musi vybrat jedno z pohlavi, s ktorym zit bude.
Co je to vlastne bisexuala- clovek, co chce mat sexualny vztah s muzom a so zenou pokial sa nerozhodne s kym bude zit? O com to je? Nerozumiem tomu, ide o spestrenie si zivota za slobodna, alebo ide u perverzitu, alebo ide o mentalne rozpolozenie, kde clovek nevie, ci je hetero, alebo homo?

Uz len tym, ze bisexual prezradi svoje polovicke, ze je bisexual, tak ako keby tym oznamoval, ze aby sa ten partner pripravil na to, ze niekedy v buducnosti bude mat ten muz/zena chut na opacne pohlavie, ako ma doma. Cize neveru ma na plane...

Podla mna, bisexual tuzi mat vztah s obidvomi pohlaviami. A kedze partnerstvo ma miesto len pre 2-och, tak ich zivotny styl a orientacia nejako nezapada do monogamneho stylu. Je to nelogicke.

Cela bisexualita je pre mna zahada....definitivne skor chapem homsexuala, ale bisexualov nechapem vobec. 😖 😖 😖

@kxy s bisexualom by som si zivot nevedela predstavit.

agathachristie
4. mar 2015

Asi by sa mi sprotivil

nikuliak
4. mar 2015

Suhlasim s mahalo,
vobec by mi to neprekazalo, pokial mi bude verny, jedine co by ma trapilo je to, ci ma niekedy kvoli chlapovi neopusti, lebo proste zisti, ze je viac homo ako bi.

mala_hobitka
4. mar 2015

Ja osobne nechapem kde je problem. Ked je pred svadbou tam asi chlap dufa ze je to navzdy (snad) a bude mat pomer iba so svojou zenou.. V tom pripade nevidim dovod preco by mal priznavat ze ho potecionalne pritahuju aj muzi. Naco?
Ak ma chlap pocit ze sa potrebuje priznat aby teda bol pred svadbou "cisti stit" tak ok. Aka bude reakcia zeny? To sa uvidi az potom, kazda je ina. Tiez sa moze najskor postavit k situacii nejak a po par dnoch si to premysliet a zmenit nazor. Tisic povie "nevadi", jedna "vadi" a naopak.
Otazka je vsak ci je chlap bisexual alebo homosexual ktory sa snazi sam seba presvedcit ze je bi lebo to je pre neho prijatelnejsie.

trdielko007
5. mar 2015

Hnus

jana_eyre
5. mar 2015

osobne by som vobec nerozumela, preco by mal moj partner potrebu mi to oznamovat..

pre mna zamna, nech sa mu paci kto chce, ja to vediet nemusim /neprajem si, ani aby mi vravel, ze sa mu paci nasa suseda/ ocakavam od neho vernost a ta ma byt vo vztahu bez ohladu na akukolvek orientaciu..

ak by mi to oznamil, akurat ma nastve - naco mi taka informacia je?

natalym
5. mar 2015

Opýtala by som sa sama seba, či som úplne blbá, ako som sa mohla do niekoho takého zahľadieť.
To je úplný blbec, tak asi keď si ma ide vziať , tak asi bude spávať len so mnou, či prečo mi to oznamuje? Aby som bola pripravená, že jeho kamoši môžu byť aj potencionálni milenci? To prečo si ma berie? Lebo som asi úplne blbá...........

zonjushe
5. mar 2015

Popriala by som mu vela stastia v zivote 😀 .. bez mojej osoby samozrejme ..

lucinkab
5. mar 2015

predstava ze ho pcha do chlpatej muzskej riti a potom chce daco odomna, grc.... a keby s ju neplanoval podjebavat tak to nu neriesis...

kiki68
5. mar 2015

ak to niekto povie svojej nastavajucej,tak je to fer voci nej a rovnako ak je zena bisex. tak by to mal vediet partner. Nema to nic spolocne s moznou neverou,je to iba uprimnost. Pretoze ten kto je bisexual a je si tym isty, tak mozno uz niekedy nieco skusil s tym istym pohlavim. Ja som bisexualna, moj partner o tom vie od zaciatku,som verna. Nemame kvoli tomu medzi sebou nezhody, nevytahujeme to na seba v hadke.
Myslim,ze Vas nenapadlo,ze partner sa tak vyhne tomu,ze za vami pride niekto iny a povie vam do uska,ze vies ten tvoj muz je bisexual len ty to nevies. Tiez keby najdete zrazu doma muza, a v historii webstranok napr. gay porno,tak ako by ste reagovali? po 7 rokoch manzelstva a dvoch detoch,co mate doma? hmm? proste lepsie je vyjst s pravdou von a bude to bude ten druhy akceptovat alebo ne. je sprostost sa hrat na nieco cim nikdy nebudem. Pretoze je lepsie ak clovek chce cuvnut z hocicoho este pred svadbou nez riesit v soku rozvod po rokoch. A hlavne keby mi to niekto nepovie a ja chytnem sok z toho,ze doma najdem napr. nejaky casopis alebo historiu webstranok, tak by som to brala ako odporne klamstvo. Uprimnost sa ceni.
Moj muz neriesi to,ze mam doma vylozeny casopis maxim, skor mi to este vezme,ze aj on si chce precitat :D

mell_j
5. mar 2015

Ja by som mu neverila, brala by som to ako zradu. nech si vybere či bude pozerať po ženách alebo chlapov a pochybujem že keby sa s niekým vyspal sa prizná žene že mal chlapa. pfuj