Ako by ste zareagovali, ak by vás súrodenec nepozval na oslavu jubilea vášho otca?

michaltat
22. jún 2023

Ako by ste zareagovali, ze by vas surodenec nepozval na oslavu jubilea vasho otca

sejjby
22. jún 2023

@michaltat ma pozvať otec nie? Keď je to jeho oslava

viestta
22. jún 2023

A otec vas preco nepozval? A vy ste sa preco napytali, ci bude oslava? Vsak viete, ze otec bude mat narodeniny

pribinak
22. jún 2023

Kto to organizuje?

Prišla by som zagratulovať s darčekom aj bez pozvania

Asi máte cudne rodinne vzťahy, pozývať by mal oslávenec

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
22. jún 2023

Bože zas táto téma?..... však sa uraz na sestru a hotovo.Nebav sa s ňou a odklon ju do riti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaltat
autor
22. jún 2023

@elizabet173 ja som si nic nevymyslala.

0silvia0
22. jún 2023

@michaltat ale my nevieme ake mate vztahy, asi celkom katastrofalne, ked sa najblizsi obchadzate a nepozyvate. Co keby ste zacali v ramci rodiny komunikovat miesto vypisovania diskusii na mk?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
konikmodry111
22. jún 2023

@elizabet173 no ja odpadnem 🙈

mimka1402
22. jún 2023

@elizabet173 Joj nebuď na ňu zlá možno má dvoch či troch otcov a ty takto ju obvinujes! 😆

vamajka
22. jún 2023

@michaltat A cosi nesvojpravna? Ved vies kedy ma otec sviatok ci nie? Ked chces gratulovat tak hadam sa nebudes pytat surodenca

tykat
23. jún 2023

@michaltat zalozila by som diskusiu na konovi.

jaskolka
23. jún 2023

A koľko máš tých otcov? Lebo jeden ti podľa inej témy zomrel, a riešila si problém s domom... A teraz oslavuje jubileum? 🙈🙈

viestta
23. jún 2023

@jaskolka spravili mu mechceche na cintorine aby mu tam nebolo otupno

basska_b
23. jún 2023

@viestta Hej, to bolo v dakej knihe, ze sa oslavovali úmrtiny... nie v Harry Potterovi?? Ti duchovia v Rokforte..

ana82
23. jún 2023

@viestta opľula som kávou obrazovku😂😂

tykat
23. jún 2023

@jaskolka ocakavam vysvetlenie ze bud
- tamto bol otcim co si ju adoptoval a toto je biootec
alebo
- to bolo este roky predtym ako zomrel a ona ma z toho doteraz traumu
alebo
- to je u nich taka tradicia ze ked ide o jubileum tak sa robi oslava aj bez oslavenca...

Pripadne pridajte ine vysvetlenie ktore upravi domienku o tom ze klame.

liljana
23. jún 2023

Mozno pise o manzelovi a jeho otcovi, alebo o uplne inej osobe.

michaltat
autor
23. jún 2023

@liljana ano píšem o svokrovi

michaltat
autor
23. jún 2023

@michaltat Manželova sestra organizuje oslavu 70ky, vzťahy nie su dobre medzi nami. Ide o to, ze pozvala vsetkych okrem nas. Oslavu plati svokor

liljana
23. jún 2023

Nuz, tlacit sa tam nasilu? kaslite na nich, spravte si vlastnu oslavu so svokrom a do buducna skusit vylepsit vztahy v rodine?

lilitela
23. jún 2023

@michaltat to ti moze byt jedno koho pozyva sestra, nie? preco vas nepozval svokor?, on to asi nevie, ze nie ste pozvani. Tak mu zavolajte a spytajte sa, kedy planuje oslavu a pod.

moonlight1210
23. jún 2023

@michaltat tak to urob ako v praci, preskoc instanciu a ozvi sa rovno svokrovi.
Ked on povie, ze to zalezi na dcere, tak zial tam nebudete.
Ak vas pozve on osobne, dcera moze iba mlcat.
A mas vybavene.

viestta
23. jún 2023

@michaltat ja nechapem preco toto nevybavi tvoj muz so svojou rodinou. Vsak je to jeho rodina. Ja by som sa do toho nemontovala. Ked si to vybavi a pozvu nas pojdem, ked nepozvu, tak budem doma a spravim si lepsi program. Dedovi mozte ist zagratulovat hocikedy inokedy, pretoze zagratulovat rodicovi je slusnost

mamelka
23. jún 2023

@michaltat kto platí oslavu ten si pozve aj ľudí. Keď bude mužova sestra platiť oslavu aj ju organizovať tak áno, je to iné
Muž sa nemôže opýtať otca? Ja by som toto neriešila to má riešiť tvoj muž
A keď vás nepozve tak si treba spraviť pekný den😉

konikmodry111
23. jún 2023

Ty si napísala že je tvoj otec a teraz to je už zrazu svokor 🙈

svetlonos
23. jún 2023

@konikmodry111
no niektori "otcuju" aj ked ide o svokra.

svetlonos
23. jún 2023

@michaltat
pocuj, a svokor alebo tvoj muz su nesvojpravni ?Isla by som mu zablahozelat o den nedkor

svetlonos
23. jún 2023

@svetlonos
neskôr- oprava 🙂