Ako by ste zareagovali, ze by vas surodenec nepozval na oslavu jubilea vasho otca
A otec vas preco nepozval? A vy ste sa preco napytali, ci bude oslava? Vsak viete, ze otec bude mat narodeniny
Kto to organizuje?
Prišla by som zagratulovať s darčekom aj bez pozvania
Asi máte cudne rodinne vzťahy, pozývať by mal oslávenec
Bože zas táto téma?..... však sa uraz na sestru a hotovo.Nebav sa s ňou a odklon ju do riti.
@elizabet173 ja som si nic nevymyslala.
@elizabet173 no ja odpadnem 🙈
@elizabet173 Joj nebuď na ňu zlá možno má dvoch či troch otcov a ty takto ju obvinujes! 😆
A koľko máš tých otcov? Lebo jeden ti podľa inej témy zomrel, a riešila si problém s domom... A teraz oslavuje jubileum? 🙈🙈
@jaskolka ocakavam vysvetlenie ze bud
- tamto bol otcim co si ju adoptoval a toto je biootec
alebo
- to bolo este roky predtym ako zomrel a ona ma z toho doteraz traumu
alebo
- to je u nich taka tradicia ze ked ide o jubileum tak sa robi oslava aj bez oslavenca...
Pripadne pridajte ine vysvetlenie ktore upravi domienku o tom ze klame.
Mozno pise o manzelovi a jeho otcovi, alebo o uplne inej osobe.
Nuz, tlacit sa tam nasilu? kaslite na nich, spravte si vlastnu oslavu so svokrom a do buducna skusit vylepsit vztahy v rodine?
@michaltat tak to urob ako v praci, preskoc instanciu a ozvi sa rovno svokrovi.
Ked on povie, ze to zalezi na dcere, tak zial tam nebudete.
Ak vas pozve on osobne, dcera moze iba mlcat.
A mas vybavene.
@michaltat ja nechapem preco toto nevybavi tvoj muz so svojou rodinou. Vsak je to jeho rodina. Ja by som sa do toho nemontovala. Ked si to vybavi a pozvu nas pojdem, ked nepozvu, tak budem doma a spravim si lepsi program. Dedovi mozte ist zagratulovat hocikedy inokedy, pretoze zagratulovat rodicovi je slusnost
Ty si napísala že je tvoj otec a teraz to je už zrazu svokor 🙈
@konikmodry111
no niektori "otcuju" aj ked ide o svokra.
@michaltat ma pozvať otec nie? Keď je to jeho oslava