Ako by ste sa zachovali, keby vám na promócie prišiel iba jeden rodič?

15. jún 2024

Ako by ste sa zachovali keby mate promocie, velku rodinu a na promocie by vam prisiel len 1 rodic. Vsade okolo vas hromada ludi s rodinami a kyticami a u vas len ten 1 rodic. Plus doma by vam nikto ani nezagratuloval. A na oplatku aby nestacilo, dalsi clen rodiny aby mal tiez promocie a tam uz by sa zisli skoro vsetci - vasi rodicia, surodenci, tety. Ako by ste sa citili? Isli by ste niekomu z rodiny na promocie aj ked vam nikto nesiel?

zooeynka
15. jún 2024

Jasne ze by som isla, snad aspon pozyvaju na obed a najes sa. Ak by mne prisiel iba1 rodic a nikto iny - tak som aspon usetrila na plateni obeda pre vsetkych.
Usta nemas? Ved sa ich opytaj preco neprisli, ze ti to bolo luto.

loliki
15. jún 2024

Ten, kto má teraz promócie nebol na tvojej promócii ? Ak bol pozvaný a neprišiel, ani ja by som nešla.

januska12323
15. jún 2024

Prečo na tvojej promócií neboli?

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2024

Ty si ich pozvala, zabezpecila slavnostny obed v restauracii a prisiel iba jeden rodic?

jana_eyre_2
15. jún 2024

Tak cítila by som sa blbo úprimne.. a povedala by som to tým ktorých sa to týka a ak by som pozvala toho kto robí promócie a neprišiel by, ani ja by som neprišla.. možno detinske, ale nevadí - jednoducho by som nechcela vidieť ľudí ktorí ma odignorovali, lebo to je niečo čo naozaj neznášam..

deti95060810
15. jún 2024

nie, už by som nešla nikomu...

aaadkaaa
15. jún 2024

Nuz, asi ani doteraz ste nefungovali ako uplne standardna rodina,kedze neprisli a tak by si nemala byt prekvapena....ale chapem,ze ta to mrzi. Pozvala si ich a odmietli, neprisli? A ten druhy clen pozval teba?

autor
15. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl Nebol ziadny obed ani nic. Ide o ten fakt, cela rodina vedela ze promujem a vo vysledku v aule len jeden rodic, na chodbach cele rodiny s kyticami. A este aj doma ani mu ani bu ani kvet. A tu hned dalsie promocie a tam si uz vacsina pojde este aj rodicia a nevlastny surodenci, vlastne vacsina rodiny...a pritom vztahy su dobre bez problemov.

pribinak
15. jún 2024

Ty si nikoho nepozvala? 😳😳😳

veronikaszabova
15. jún 2024

Tak ked si nikoho nepozvala, tak preco ti je divne, ze neprisli?? 🤷🤷 Ja ked som promovala, normalne som rodinu pozivala .. necakala som, ze "ved im to dopne"

zuzanka.zuzu
15. jún 2024

nuž keď bude treba v starobe opatrovať tak na toto si tiež spomeň 😉 tiež sa potom nepretrhni, veď ani tebe nemusí hneď dopnúť

minesasubu
15. jún 2024

Rodičia su rozvedeny ? ked prisiel len jeden z nich
ako vies ze na tu druhu promociu prisli vsetci alebo pojdu ? teba tiez na nu pozvali?
tu je vela otazok nezodpovedanych

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2024

No, ja teda neviem, ale ak chcem, aby mi niekto prisiel na promocie, tak pozvem a objednam obed v restauracii, ak nic z toho neurobim, tak nemozem cakat ucast.

mamina7070
15. jún 2024

napis detail prisla ti mama ci otec? a ten druhy mal obed a tak? ako mohli ti prist ak si ich volal , ak si nevolal tak potom neviem ci mas pravo sa hnevat

michaelam2
15. jún 2024

Prepac ale kto mal prist ked si nikoho nepozvala? Ja by som tiez bez pozvanky nikam nesla. Ked som promovala tak som kazdeho pozvala a zabezpecila obed v restauracii.

danica2711
15. jún 2024

tak ak si sa spoľahla len na to, že "všetci vedeli, že promuješ" a sama si nikoho nepozývala, tak sa nečuduj. A ak nie, vyjasni si to so svojou rodinou v otvorenom rozhovore. A inak, toto veľmi na bezproblémové rodinné vzťahy nevyzerá, hlavne čo sa týka rodičov

mamina7070
15. jún 2024

za mna si sa mala dohodnut s rodicmi obomi ze ako si predstavuju tvoje promocie
je standard ze rodicia pozvu teba a rodinu na obed a oslavu
takto to malo byt ale zjavne nieco alebo niekto zlyhal

0silvia0
15. jún 2024

Tak asi si to ta druha strana zorganizovala s pozvanim a obedom, a ty si na to nemyslela. Lebo ten ceremonial nie je pre pribuznych zaujimavy, skor posedenie po nom, ceremonial pretrpia len kvoli stretnutiu s rodinou.

h2
15. jún 2024

Tak keď celá tvoja rodina vedela, že promuješ, asi čakali na pozvanie. Ak si ich nepozvala, tak buď rada, že aspoň ten jeden rodič prišiel. Takto sa to totiž nerobí.

jumama
15. jún 2024

Ja si myslim, ze si mozno nepochopila, ako to chodi 🙂 Ostatni mali tolko vela rodiny, lebo ju pozvali a pozvali ich aj na spolocny obed. Toto si treba vzdy dohodnut, ci uz si samostatna a zorganizujes si to sama, alebo tu oslavu urobia rodicia. Ak si nad nicim takymto nerozmyslala a nikoho na promocie a oslavu nepozvala, tak sa potom necuduj 🙂 My sme boli takto pozvani, s tym ze potom sa pojdeme niekam najest, este nam zdoraznovali, ze nemame prist najedeni. A chalanisko to ponal tak, ze ved pri fakulte je stanok s oblozenymi zemlami ci cimsi takym 🙂 Jeho mamina to asi dopredu nevedela, ze on to chce vyriesit tak, bola tiez z toho v rozpakoch 🙂 Nechala to organizovanie na neho, nebola z BA, kde chodil do skoly. Pritom ja by som kludne iba zablahozelat prisla, len ta mamina ratala, ze ten chalan nas dakam pozve. On uz vtedy chodil dva roky popri skole do prace, len proste bol taky zasnivano neprakticky 🙂 Nam to nevadilo.
A podla mna aj ty asi nevies ako to chodi, mozno ani tvoji rodicia, ak ti neporadili.

autor
15. jún 2024

Ja neviem kde som pisala ze nebol nikto pozvany....tu si ide vacsina len svojim smerom v komentaroch. Takze ozrejmim, rodic, ktory prisiel popozyval, mala byt aj rodinna "seslost". Nikto neprisiel, nedal vediet. Napecene, navarene, prestrene akurat tak pre psa. Ani telefonat ani smska.

h2
15. jún 2024

Prečo pozýval rodič? Navarené, napečené... akože doma? Rodič navaril/napiekol?

michaelam2
15. jún 2024

Prepac ale tazko sa tu nieco pise ked posuvas taketo neuplne informacie. Preco pozyval rodic a nie ty? Potvrdili po pozvani ucast? Ked pises ze obed nebol tak kde bolo navarene a napecene? Kto to zabezpecoval? Nikomu ste nevolali preco neprisli? Velmi divny cely tento pribeh.

prasiatko30
15. jún 2024

Tak asi si sa mala ozvat ty a pozvat ludi, s ktorymi si chcela zdielat tento den. Si uz dospela a mas usta, mas kontakty na tvoju rodinu. Ak si ty osobne pozvala len jednu osobu hadam sa tam nebudu tlacit dalsi 10 ked ty si im nic nepovedala.🤷‍♀️🤷‍♀️ ako u nas je este aj pocet ludi ktorychc mozes pozvat limitovany takze neexistuje ze pride niekto preto lebo mu to povedala teta ktorej promuje dcera🤔

0silvia0
15. jún 2024

Ved pises, ze nebol ziadny obed, teraz sa rozculujes, ze ta nikto nepochopil, lebo bolo navarene, napecene. A to sme mali akoze vediet odkial? Ked chces normalny relevantny nazor, tak napis uplnu celu situaciu. Nie ze obed nebol, ale bolo navarene, napecene, to bola akoze vecera, ci?

h2
15. jún 2024

@0silvia0 Ja som pochopila, že obed, ale nie v reštaurácii, ale u toho rodiča (zrejme mama) doma.

diewcatqoo
15. jún 2024

Ja neviem, ale za mna su promocie zbytocne precenovana udalost. V zivote by som na promocie nepozyvala ujkov, tetky, bratrancov, sesternice, svokrovcov alebo ktovie koho este. Mne sa to zdalo hrozne divne, ked som tam mala spoluziakov, ktori mali 20 ludi okolo seba - jak Hujerovci. Este dobre, ze na Mgr. bol uz potom obmedzeny pocet vstupeniek, lebo niektori by tam mali polku dediny.
Btw, ak si niekoho na promociach chcela, mala si ho pozvat. Ty, nie rodicia. Ja by som tiez neprisla, keby mi len bolo po niekom odkazane "XY ma o dva tyzdne promocie, tak dojdite." Neviem, co si cakala, ked ludi nepozves.

0silvia0
15. jún 2024

@h2 mozno hej, ale stacilo napisat obed bol u rodicov doma, nie v restike.

dskjhfdlkdjhl
15. jún 2024

Tak ako to je? "Nebol ziadny obed ani nic. Ide o ten fakt, cela rodina vedela ze promujem a vo vysledku v aule len jeden rodic, na chodbach cele rodiny s kyticami. "
A teraz zrazu navarene, napecene-treba si to ujasnit😉

tykat
15. jún 2024

Boooze jak z chlpatej deky, este to chce 2-3 strany aby bolo jasne ako sa to stalo.