Ako by ste sa vyrovnali s takouto hláškou od manžela?

flower2
15. dec 2015

Milé maminky, žienky........ najskôr v skratke môj príbeh: som čerstvo vydatá, bola som slobodná mamina s 2 detmi, spoznala som konečne zodpovedného muža a po roku som sa za neho vydala.....teraz s ním cakam babo..... Ked sme boli manželia ani nie 2 mesiace, boli sme na svadbe a tam som si prvý krat vsimla, že si premeriava iné zeny...od hlavy po paty... zazila som od neho vela vyjadrení , ktoré ma zranili.... ked som sa ho raz pýtala, preco ma potrebu pozerat po iných ženach, že ci sa mu nepacim a tak, povedal, že on si ma nevzbral koli fyzickej krase, ale z rozumu..... a že fyzicky ho pritahuje a páci sa mu 90% zien v mojom veku viac ako ja...... vraj to ovplivnit nemože.....ale že mam byt v pohode, lebo on si ma vybral, neopusti ma a chce si so mnou vybudovat trvalý vztah..... po iných strankach je dobry manžel aj sa velmi pekne sprava k detom.... tu by bolo vsetko ok, ale moje sebavedomie tým tak zranil, že na to nemožem zabudnúť....velmi ma to bolí.... ako by ste zareagovali, resp, vysporiadali sa s tým?

fordina
15. dec 2015

Ahoj, no ako prvé, asi by som ho klepla po jeho bláznivej hlavičke riadne valčekom, nech sa spamätá, čo práve vypustil z úst, či si myslí, že je to normálne... No, toto ti nezávidím, ale asi skôr by som sa opýtala mužov, čo si o tom myslia 😀😀😀😀 Ale teraz vážne... Túto situáciu ti ozaj nezávidím, ale po tomto výroku by som sa zľakla, že či ma bude teraz podvádzať alebo možno už to aj urobil, keďže dal najavo, že si iba inteligentná, skvelá mama a vzorná manželka, ale nie si pre neho pritazliva, zvodná..???..... No nepoznám podrobnejšie tvoju situáciu, takže neviem sa ti presne k tomu vyjadriť.. Ale u mňa by takýto človek skončil...skus sa ho opýtať, ako by sa mu páčilo, keď ty si začneš všímať viac iných mužov, a dokážeš mu tým, že nie si taky beznadejny prípad, ako si on myslí.. Toto je obsirnejsia diskusia a nie iba otázka, ak chceš, napíš mi viac o sebe a o rodine, ako bývate a tak, založ súkromnú diskusiu a daj o tom vedieť, keď to nechceš príliš takto zverejňovať.. Vieš, neviem aký je tvoj novopeceny manžel, aké má vlastnosti.. Nepoznám ani teba, ťažko posúdiť a poradiť, nebojaj, nie som žiadna psychologička, ale život mi ukázal veľa svojich podôb... Tak sa usmej a pekný deň prajem... A da sa tomu pomôcť, len človek musí o tebe trošku viac vedieť 😉 že ako to u vás funguje od samého začiatku, aký je váš sex.život, a ako dokázal s tebou splodiť dieťa, keď ho nepritahujes???

miadi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalym
15. dec 2015

A možno bol len úprimný............... Mala by si tiež popozerať iný materiál.
Hovorí sa, že svadbou neoslepol. 😀

sense
15. dec 2015

Chlapi su uprimnejsi ako zeny a nmaju potrebu obalovat do pozlatok....neviem mozno budem divna ale ja sa tiez pozeram po inych chlapoch...ale to neznamena ze ho nemam rada alebo sa ho chystam opustit ci podviest...ja by sommu povedala ze mi vadi zebsa diva po inych ked je so mnou

tilda
15. dec 2015

Podraz toto vyvalit na tehotnu manzelku... skuste sa o tom uprimne porozpravat,vysvetlit...

barnica
15. dec 2015

Zacala by som ai premeriavat inych muzov a keby sa spytal preco to robim povedala by som mu ze vies drahy ja som si ta vzala len na semeno a zvysnych 90% je pouzivatelnych s tym ja nic nespravim😂 no a teraz vazne 😂 hned by som mu vysvetlila ze sa ma to dotklo a nezelam si aby sa takto vyjadroval

jennky13
15. dec 2015

Na tvojom mieste by som to uz s nim neriesila ( moj nazor)...ale zacala by som sa viac starat o seba, viem, ze u tehotnej je tazsie kupit oblecenie , ktore ti sekne ....ale zacala by som sa viac zaujimat o svoj vyzor ....a hlavne by si mala skusit popracovat na tom ako vnimas sama seba . Potrebujes ty sama uvidiet svoju krasu ....a vediet, ze krasna si.
Tym samozrejme nechcem zlahcit jeho slova, verim, ze ta zaboleli, lebo ta trafili na tom pre zeny citlivom mieste ....ten, co ti mal byt nablizsi sa dotkol najcitlivejsieho miesta v tvojom srdci - tvojej krasy.....ale slovne to uz nevyriesis, lebo niektory muzi sa drzia az prilis toho ako su uprimny a ake su fakty....
Ja by som to zobrala ako vyzvu, ....a mozno ked pride preilezitost, ze sa za tebou nejaky muz obzrie a on to uvidi , tak by som sucho poznamenala, ze ten muz vidi to, co vlastnemu manzelovi uniklo, ze si krasna....
Vzdy je to o vnutornom postoji, ak ty uveris, ze si krasna, tak to bude vidiet aj tvoje okolie...

koniarova
15. dec 2015

Netaktný, necitlivý pako. 😒

jana_eyre
15. dec 2015

Tak taketo nieco by sa ma velmi dotklo..

Je mi jasne, ze mojmu muzovi sa pacia aj ine zeny, tak ako mne sa pacia aj ini muzi, ale ani jeden by si to vzivote nedovolil ukazovat druhemu takto okato a este aj povedat, ze 90% ludi je krajsich ako partner..

Je to odporne podle voci druhemu a poriadne by som to partnerovi vysvetlila.. Ak by to nechapal, tak aj riadnym krikom, naozaj neznasam taketo nefer spravanie..

A uprimne, aj keby sa ospravedlnil a snazil sa napravit, dlho by trvalo kym by som zabudla..

Raz som mala jedneho priatela a on mi povedal, ze pekne zeny su pre muzov bez fantazie a on fantaziu ma dobru.. Velmi ma tym urazil a co ma nastvalo este viac vobec nechapal, preco ma to urazilo.. Po vysvetleni z mojej strany sa mi ospravedlnil, ale uz to mal u mna dost pokrivene.. Kazda zena sa chce pacit, nie byt len za mudru..

Niektorym muzom treba vsetko polopatisticky vysvetlit, ze konaju hlupo a urazaju..

limetka69
15. dec 2015

Nie je žiadnym tajomstvom, že muži sa pozerajú po pekných ženách, ale nemám rada keď to robia okato a keď ešte niečo také k tomu vypustia z úst. Asi by som mu robila zrkadlo. Pokukovala po fesakoch v jeho prítomnosti, dávala mu najavo, že aj ja mám oči a on nie je žiaden David Beckham 🙂 s takým typom som bola 7 rokov a tak mi znížil sebavedomie, že na to dopláca ešte aj môj chudák manžel,, ale to už je o inom. A pritom chyba nebola nikdy vo mne, ale v ňom. Tiež nebol zlý, skôr by som povedala, jednoduchý primitiv. Môj manžel má chvalabohu neprovokuje, keď to aj robí tak tak aby som nevidela. Ale ja mam od začiatku taktiku, že mu sem tam poviem nech si nemyslí, že je nenahraditeľný a jediný. Ze keď ma bude srať tak ho vymením 🙂 a ono to zázračne funguje. Nemá 100% istotu tak sa pri mne drží a váži si ma. Stále je v strehu. Keby som mu dala dokonalý pocit istoty, tak by sa asi prestal snažiť a možno by mi po rokoch aj zahol. Ale musí si ma udržovať ako na začiatku a starať sa o vzťah. Nehovorím o kvetoch, reštauráciách a pod. Ale o duchovnej stránke. Hrajem s nim proste hru, že si ma musí strážiť, lebo mu ma niekto ukradne. Aj keď to nie je pravda, milujem ho ako nikoho, no nemusí všetko vedieť. A keď ma náhodou raní v takejto veci, nedám na sebe poznať sklamanie, bolesť ani poníženie. Som predsa silná žena. Nebuď na neho veľmi naviazaná. Bud nezáväzná, maj svoj život, svoje tajomstvá a uvidíš aká budeš zrazu príťažlivá. Muži milujú nepoznané veci a záhady. Bude chcieť záhadu vyriešiť, ale nikdy mu to nedovol. Stratíš to čaro. Ja mužovi nepoviem kde som bola hoc som bola v meste s mamou a už vidím ako sa mu otáčajú kolieska v hlave, 😀 ale zas robím to len sem tam, nech nemá dôvod si myslieť, že ho podvadzam. @flower2

lucuskak
15. dec 2015

Moj manžel nemá sexi telo. A nie som s ním pre jeho výzor, ale z lásky. Je otcom našich detí.
A aj ty si ho musela zaujať, keď si ta všimol. A vždy budú krajšie ženy ako my. Je to vec pohľadu. A keď odznie hektika s malým babom, začni sa venovať sebe, svojmu telu a duši. Vidia nás ako sa vnímame samé.

veronkaj
15. dec 2015

treba to brať s rezervou, je chlap a či chceme alebo nie sú už taký, že pozerajú po ženách je to normálne ešteže nepozerá po chlapoch 🙂 a určite sa aj ty pozrieť na muža občas iného a premeriaš si ho ak ťa zaujme je to uplne normálne, po kial to zostane v rovine pozriem sa a idem ďalej , to čo povedal ak je pravda tak to tak aj myslí, a má ťa rád, reálne si vieš predstaviť že ty by si bola na jeho strane a vzala by si si na zodpovednosť a opateru a lásku chlapa s 2 deťmi?? mužom to robí oveľa väčšie problémy ako žene sa starať o dieťa partnera a to že to prijal klobúk dolu, to že si ťa vzal z rozumu???? no úprimne len láska a krása nestačí ku vzťahu, keby si sa mu nepáčila tak s tebou nie je a nespí keby si sa mu protivila, a to že z rozumu - myslel tým, že si už mamina vieš čo je domácnosť, čakáte miminko čo predpokladám že chcel deti a ked videl ako sa vieš postarať o svoje vedel že sa postaráš o spoločné, že už si usadnejšia nebudeš od neho chcieť diskotéky a podobne každú chvílu a pod, to že si niečím prešla a už vieš že vzťah nie je len o prechádzaní sa po parku. tak to myslel a úpromne ty si nerozmýšlala či bude vhodný pre teba, tvoje deti, či bude schopný s tebou riešiť dennodenný život tak rozmýšlajú všetci a ato je to z rozumu.
Na druhej strane rozumný chlap aj žena si uvedomý, že ked ten druhý príde domov z práce, prezlečie sa do toho čo mu je pohodlné a cez víkend neuteká si robiť make up aby vyzerala dobre pri upratovaní a pri nom nemá štekle a minisukňu, ale že sa to prispôsobí situácii a ani keď prídu časom kilá, šediny, vrásky je to normálne . Pri príležitostiach je jasné že sa treba zase dať do gala. a normálny to pochopí a akceptuje ak nie nestojí za vzťah.

lanugo
15. dec 2015

Limetka69- prene moj pripad@ este by som dodala, ze sa mu nedam zakazdym ked si zmysli.Vsak nech sa nepreje.Joooj ako dokaze po mne tuzit..... Umyje riad, vykupe deti, uvari veceru, vyvesia pradlo....Prosto vsetko, len nech nie som unavena vecer.No ale potom ti je pre neho sladka odmena a pripomina mi to este kazde rano s iskrickami v ociach. A sme spolu 14 rokov.Vasen je stale neutichajuca a to cakame tretie mimi

magmolatus
15. dec 2015

Podla mna mohol byť aspon trochu taktný, ale obcas sa aj mne z ust vyleti cosi co sa mojej manzelke nepaci. Ale robime to obaja, na druhej strane je to dobre, aspon to clovek nedrzi v sebe.
Chlapy su casto uprimnejsi ako by bolo vhodne, je to len na tebe ako to proste vezmes. jasne ze sa najde dalsich xy zien ktore su krajsie, vzdy to tak je a aj bolo.

Len tak zo srandy mu to mozes oplatit rovnakou mincou, uvidis ako zareaguje.

Na druhej strane to mozes zobrat tak ze ti v podstate polichotil, lebo si ta vybral aj koli tomu ze nemáš v hlave "nas...rane" ako tie sliepočky po ktorých sa pozerá.

Je s tebou preto lebo si taká aká si a nie preto ako vyzeráš. podla mna to je dolezitejsie ako vzhlad.

charity
15. dec 2015

Vacsina chlapov si vybera manzelky z rozumu ako vhodne matky svojich deti, starostlive, nie prilis pekne nech sa nek.rvia. Zenam sice kvakaju kaleraby o laske, ale je to o rozume. Viem to z debat s muzskymi kamaratmi. Ten Tvoj bol len uprimny. Mas staleho partnera, ktory Ta neopusti. Pre niektore by to bol dovod na optimizmus. Drz sa.

ancika27
15. dec 2015

Každý chlap sa obezrá a prezerá si iné ženy. Si tehotná tak to ber tak že si viac precitlivená. Poznám to. tiež som v tom a keby mi muž povedal aj aka som sexi tak ho asi buchnem valcom po hlave. To sú hormóny. Len to vydržať, a ako baby radili, nechaj si času kus na seba a nahoď sa alebo si dopraj nejaký relax ktorým si spravíš radosť.

deltaa
15. dec 2015

Bud rada, pretoze ty si na tom vzdy lepsie ako tie o ktore iba zavadi pohladom, pre neho to bude vzdy iba ta ktoru by pre****, ale decko by s nou nemal. Teba vnima ako nieco viac. Chlapi tak rozlisuju zeny ktore sa im paci a na co sa hodia. Oni to tak maju , my zeny to zase vnimame inak a preto my rodime deti nie oni 😀 My sa s muzom bezne bavime niekedy ako keby sme boli iba kamarati a ked sa napriklad opalujeme a vidime parik tak komentujeme len tak pre seba ze ten sa k nej nehodi lebo vyzera seriozne a ona tak lacno alebo s henou iba fakt iba ***** :D :D

lubiss
15. dec 2015

to je magor..to akoze ked s tebou spava si predstavuje tych 90 % krasnejsich a pritazlivejsich ci co..toto keby mi povie partner tak neviem asi by sme sa veeelmi dlho nerozpravali

leeenka26
15. dec 2015

Ono vsetko co tu bolo napisane je pravda. Ale len 1 skutocne nechapem a teda fakt by som nikdy neprekusla to ze povedal ze 90% zien je pritazlivejsich ako ty. To akoze preco povedal? Ved to je uplne chore.

libka1
15. dec 2015

Bud rada ze aspon ty si mudra, lebo on na tom az tak dobre asi nebude. 😀
Kazdy pokukuje aj po inych zenach, ale ten rozumny vie ze odkial pokial. Ver tomu, ze u ineho muza mozno k tym 90% patris ty, len to svojej zene nepovie lebo ma chochmes

darinka21
15. dec 2015

ani mňa vživote nepriťahovali chlapi akým je môj manžel (čo sa týka vzhľadu) ale niečo ma k nemu pripútalo tak, že o inom ani nesnívam 🙂 vzhľad nie je všetko. a on to asi vie 🙂 tak hlavu hore a nech sa pozerá na to má oči :-P

nela1916
15. dec 2015

Možno nie je fér, čo ti poviem, ale mne sa to celé nepáči, od začiatku po koniec. Vzali ste sa po roku? Vzal si ťa z rozumu? A ty tvrdíš, že "konečne zodpovedný muž"? nevzala si si ho náhodou z rozumu aj ty? Podľa mňa:
1. buď tu úplne chýba základ pre vzťah (alebo ak vám stačí, že ste spolu a vzájomne si robíte spoločnosť, tak prečo nie)
2. alebo ste sa vzali po takej krátkej dobe, že ste si nestihli ani len vydiskutovať, na čom je váš vzťah založený.
A čo s tým? No už sa len aklimatizovať na podmienky. Bol k tebe úprimný, aspoň vieš, na čom si. Buď k nemu úprimná aj ty a bude čistý stôl.

slnecnica174
15. dec 2015

Jeden cas som reci podobneho typu ignorovala potom som mu vramci ironie sama zacala ukazovat kadejake pipky a cakala jeho reakcie. Pri poslednom jeho komente som mu dala jasne najavo, ze sa ku mne sprava absolutne neuctivo a zacala som robit v mensej miere to iste co on a konecne to pochopil😉 Je pekne byt uprimny, ale kazda uprimnost ma svoje hranice. Nech ide von s kamosmi, cumia na baby, komentuju a predstavuju si kadeco trebars aj cely vecer🙂 Ja sa o seba staram takze tiez pre niektorych chlapov nie som neviditelna 🙂

budova108
15. dec 2015

Ahoj. V prvom rade ma zaujali tvoje slová slobodná mamina s 2 deťmi....no nehnevaj sa ale podľa mňa rozumná žena v žiadnom prípade nie je slobodná mamina s 2 deťmi - možno vdova, prípade rozvedená. 😉 To je len môj názor všeobecný, nepoznám ťa. Ale ak vzájomý vzťah dvoch ľudí nie je založený na veľkej láske, vzájomnej úcte .....obdive, telesnej príťažlivosti.....porozumení a tolerantnosti, tak do takého vzťahu by som vôbec nešla.
Som vydatá od 1987 roku....ani neviem koľko rokov to už je, lebo to nepočítame, neoslavujeme, jednoduch stále len pekne žijeme v láske a porozumení. Nie je deň aby mi manžel nepovedal ako ma miluje ako sa mu páčim a podobné maličkosti.
Vieš zaujímalo by ma, či ti ani vo fáze, keď ste spolu ten rok chodili nevyznával lásku, nevravel ti aká si krásna, zvodná...ako ťa chce ako ženu...... 😵

emilia25
15. dec 2015

Na toto by som sa veru urazils aj ja.u nás muz komentuje len tlste baby a ja zas štíhle.to by sex co.a mne muž povie nie ty si tá najkrajšia nsjsexi zena na svete.aj teraz ked som tehulks mi povie ze som ťa nsjsexi tehulks.

bosoriak
15. dec 2015

Ja uz sa necudujem hadam nicomu. Ked tu vacsine zien pride normalne taketo chrapunske spravanie manzela voci manzelke, niet co dodat.

Ved uz len z ucty k druhemu cloveku, nehovoriac k zivotnemu partnerovi, by mi toto ani na um nezislo si nielen pomysliet, ale ani povedat. To nie ze je netaktne, to je absolutne nepripustne. Takze neviem, ako by som reagovala, lebo pre mna je to absolutne nepredstavitelna situacia. Nastastie mam asi spravneho partnera.

Nie som nijaka puritanska pipka, aj ja sa rada pozriem na pekneho muza, aj moj muz predpokladam sa pozrie na pekne zeny, ale NIKDY NIKDY by som ani ja ani on nepovedali nieco tak zranujuce a hlupe.

ivett1
15. dec 2015

Neviem, ale mňa by určite zaujímalo, čo tým myslel, že si ma vzal ...z rozumu?... nevysvetlil ti to?... spýtaj sa ho, keď ťa to tak strašne zožiera, lebo ja si to neviem vysvetliť ... možno máš doma len chlapa, ktorý sa nevie vyjadrovať slovami ... a zamotá sa ...
PS: to obzeranie za inými ženami, alebo obzeranie iných žien, to robím aj ja ...(samozrejme aj chlapov🙂) ... pri babách skrátka porovnávam a hodnotím...napr. taký účes by sa mi hodil, hentá má ale dlhé nohy ...a tá zasa veľkú hlavu ...a tak....a zo začiatku, keď sme s tým mojím chodili, tak som ho privádzala do rozpakov hláškami typu ....že ...aká je hentá hrdzavá pekná ...alebo aké mala veľké prsia, že?...
Tak, ale aj tak neviem, čo si myslieť o tom, že si ťa vzal z rozumu ...

agiagi
15. dec 2015
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

kiezby chlapi viac premyslali co pvoedia.. vobec si neuvedomuju ako mozu ublizit.

operaphantom
15. dec 2015

Mohol to povedat slusnejsie, toto bolo trapne.
Ale druha vec je, ze je to vyzva pre teba, sa o seba viac starat. Darmo, ked sa zena prestane o seba starat lebo deti ( klasicka vyhovorka), priberie, je pasivna, tak jej muz vela krat zacne pozerat po inych zenach....

opica89
15. dec 2015

no ja by som reagovala tak ako on... zacala by som sa aj ja pozerat po inych, starat sa viac o seba a ukazala by som mu, že on nie je jediny muz ktoremu sa pacim. a ty ako tehotna to trochu viac vnimas aspon si ja myslim podla seba. Ja som si pripadala hrozne neatraktivne. Moj muz vobec neziarlil a teraz ked som nastupila do prace tak už aj ziarlit zacal :D A si krasna velmi krasna . Kazda jedna žena je krasna bez ohladu nato co hovoria iny alebo, že tvoj chlap kuka po iných. TY SI KRASNA A JEDINECNA !!!! bud si toho vedoma