Ahojte. Momentálne mám toho už dosť . Akoby ste sa chovali keby vidíte ako chce zaujať cudzia..žena vášho manžela. Ignorovali by ste to alebo by ste dávali pozor. Je to smiešne žiarliť po toľkých rokoch?
Nechať tvojho manžela,nech sa rozhodne,ako ďalej naložiť so situáciou 😀 väčšina žien chce nejakého zaujať,otázka je,ako sa s tým chlap vysporiada....nič viav,nič menej
povedat manzelovi ze si si ju vsimla a nech si on na nu dava pozor.. muzi si vatsinou take veci nevsimaju mal by sa ku nej chovat odmeranejsie a ak to zenska nepochopi tak si s nou prehodit zopar sov .. a mozno je len nadmieru mila a je taka ku inym tie len ty si precitlivejsia ..
A čo na to pán manžel? Veď je to jeho bojové pole, on nech sa pekne poďakuje za záujem a pošle ju kade ľahšie. Alebo máme byť my ženy obrankyne manželov? To kam svet speje?
Spytat sa treba pana manzela, o co mu ide, ak ten zaujem prijma a tvari sa ze sa nic nedeje a nie sa ponizovat pytanim alebo rovno vyhrazkami tej dotycnej - bez ohladu na to, ci/ze je ,,vinna,, /a uz vobec nie jej nieco vypisovat, vyhrazat sa kadecim, pripadne prosit
nech ho necha na pokoji ... co je dnes tiez oblubena disciplina/
Ak tá žena chce zaujať tvojho muža v tvojej prítomnosti pred tvojimi očami. Tak je totálne padnuta na hlavu. A dosť dôležitý je postoj manžela. Ak ju suverénne ignoruje, tak ju to prejde. Ak jej venuje pozornosť, usmieva sa, flirtuje s ňou, žartuje, tak ju v tom manžel podporuje a len tak ju to neprejde. A to už by som len tak nenechala. A manželovi by som vyčistila žalúdok. Ak je to obojstranné, čistenie žalúdka nemusí vôbec zabrať.
@modrakon tak to je neprijemna situacia, kedze jej to opatuje a neciti vinu. Nevycuval, ked si mu povedala, ze to vidis, pokracuje , tvari sa ze sa nedeje nic. To uz si musis usporiadat sama, ries len situaciu tykajucu sa manzela, nie ju. Ja ku tomu uz iba tolko, ze ak budes kontaktovat ju, tak tym ich k sebe posunies, zomknu sa, dosiahnes co nechces, ona bude mat dovod a zamienku hovorit mu a stazovat sa, co mi to ta tvoja zena, za co ma ma atd...a on sa pravdepodobne postavi na jej stranu, ty z toho vyjdes ako sprosta stihacka a este ju aj bude branit.
Čakala by som ako sa zachová muž.
Tak skus aj ty pred nim s niekym flirtovat , ked mu to bude vadit odbiješ ho so smiechom ze je žiarlivec ako on teba. A ked mu to nebude vadit ..tak vieš prečo.Ta ženska mà drzost ale jej chovanie by bolo iba na smiech Keby sa k tomu tvoj muž inak postavil Keby mu ten jej zaujem nerobil tak okato dobte a tvoje pocity nemal v paži.
Vymkla by som ho so slovami, že môže na ňu hodiť očkom, možno mu poskytne nocľah aj mu navarí operie. 😂
Zažila som to raz, zhruba pred rokom. 🙂 boli sme na cestovatelskej dovolenke, zmiešaná partia ľudí, ktorí sme sa poznali už predtým , alebo sme sa tam cez spoločných priateľov zoznámili. Boli sme tri páry a ostatní slobodní alebo rozvedení muži aj ženy. Bez detí, len dospeláci, bola to dosť náročná výprava. A cestovala s nami aj jedna slečna slobodná, o niečo mladšia ako ja. Najskôr si obehla všetkých chlapov, s každým si trochu pohovorila a nakoniec sa zamerala na môjho muža. Stále sa snažila vyskytnúť sa v jeho blízkosti, ponúkala ho keksíkmi, podávala vreckovky, fotila ho.... ja som bola vačšinu času spolu s ním, už prvý deň mi to bolo divné, ale kým mi to docvaklo ....😉 mna ignorovala a jemu nadbiehala...ja som skor človek, ktorý nemá za každu cenu potrebu sa zapájať do rozhovorov a byť stredobodom pozornosti, hovorím, len keď mám o čom a tak aby to čo poviem malo svoju výpovednú hodnotu. A ona tliachala a trepala, z témy na tému, vo všetkom sa vyznala, všade bola, všetko poznala a všetko vyskúšala... jeden deň sa s ňou teda môj muž bavil, normálne v rámci partie, on je veľmi ukecaný. Druhý deň sa ho snažila odseparovať tak aby ho mala sama pre seba, ale on ako môj partner sa mi stále venoval, čakal ma keď som na túre nestíhala, nosil mi pitie, ruksak... priznám sa, začala som vedome trošku zaostávať, nemala som chuť s ňou bojovať a chcela som vidieť či moj muž vie kde je jeho miesto. Musím priznať, že som celú túto situáciu pozorovala, aj som trochu žiarlila, hlavne ked si spolu opíjali vinko na terase jeden vecer...Ale naštastie stačil jeden pohľad, to uz sa dobre poznáme 🙂
Trvalo to ešte aj tretí alebo štvrtý deň, keď okrem zvádzania vytiahla ťažký kaliber a začala mňa zosmiešňovať a zhadzovať. Najskôr nenápadne a potom aj pred všetkými. Že neviem fotiť, že neviem pustiť dobrú muziku, že neviem moc dobre cudzí jazyk.... a to už bol vrchol, poslala som ju do prec... aj mužovi to vtedy definitivne došlo a pri najbližšej príležitosti ju tam poslal aj on. A bol do konca výletu pokoj. Ona síce po pár dňoch zas začala skúšať, ale on si ju už ani nevšímal a ignoroval. Pre mňa to bolo najkrajšie zadosťučinenie, že som pre neho jediná na svete, aj keď nie som dokonalá.
Moja skúsenosť - pozorovať a veriť mužovi, že vie koho skutočne ľúbi
@modrakon no mne sa raz stalo niečo podobné, že jedna ženská z partie sa upriamila na mm a trhala ho tancovať atď a manžel po chvíli prišiel ku mne s vetou ,, zachráň ma,,😂. Som mu povedala že je chlap nech to rieši, tak dal tej dotyčnej jasne najavo že stačilo, nemá záujem a už sa odomna nepohol🤪. Tak nejak by sa asi mal muž správať, myslím si a nie opetovať usmev atď.
Ja by som sa jej spýtala o co jej ide... Na rovinu 😅