K človeku ktorého nepoznáte..(žena) ktorej zjavne a na pohľad mieste sympatická a niečo má proti vám a neskôr..proste nejako príde k tomu že sa vám dostane do cesty ako napr že sa stretávate casto , na rodičovskom v škole a ona zrazu je iná , usmieva sa a zdraví sa..
Nemám rada tento typ ľudí že keď musí tak sa pretvaruje
A prečo musí?
Dobrý deň a idem si po svojom. Nemusíš s ňou nič riešiť.
Otazne je, preco to riesis?
Je to jej zodpovednost, jej pristup - ty zodpovedas len za svoje reakcie a za svoje postoje.
Ak ma s tebou problem, ma ho ona 😉 nie ty... musi s tym sa naucit zit. Ty nie si jej psychoterapeutka.
Nepoznáte sa. Tebe je nesympatická. Ty si myslíš, že proti Tebe niečo má. Možno je chyba na Tvojej strane. Ako sa máš chovať? za každých okolností slušne a zbytočne si nedomýšľať, čo vôbec nemusí byť pravda.
prečo by si snou mala niečo riešiť, dobrý deň a chod si po svojom.
Neutralne. Dobry den, dovidenia. Koniec.
Nemusí to byť osobné... Možno si ju spoznala v ťažkej životnej etape, kedy jej nebol sympatický celý svet a medzičasom si vyriešila osobné problémy a už sa nehnevá na celý svet. Nie vždy je to pretvárka, niekedy je to len neschopnosť či nevôľa pretvarovať sa s cieľom robenia dobrého dojmu.
Ako sa hovori, najlepsie zenske priatelstva zacinaju myslienkou: Boze, ta je taka krava. 🙂
V rámci slušnosti 🤷. Treba sa nejak "špeciálne" chovať k takýmto ľuďom? Ich vec, že ma nemusia a že majú potrebu sa pretvarovať 🤷.
Pozdravim, vybavim nevyhnutne, pozdravim, odchadzam. Nie je to zlozite.