Ako by ste reagovali keby muž zabudol na vaše narodeniny?🙄
Zalezi od okolnosti, zabudol na tie tvoje lebo mate problemy vo vztahu alebo ta ma na haku? zabudol lebo si mu to milo vopred nepripomenula (komunikacia ftw) ?
Ak nemate ziadny problem vo vztahu a len zabudol, tak by som sa ho vecer medzi recou spytala, ze kolkateho je dnes.. ak by mu nedocvaklo tak by som nahlas rozmyslala, ze dnes sme mali nejake plany, ale nespomeniem si ..ze nech mi pomoze :D
aj ja niekedy cele dni myslim ako niekto ma narodky a boom, kopu povinnosti, pride den D a zabudnem.. :D stava sa 🙂
Nezabudol by. Vzdy vsetko pripominam. Takze nehorzi neprijemne "prekvapenie"
A ak aj ano, nic sa nedeje. To nezamena, ze ma nema rad....len zabudol no
Treba pripomínať!
Môj na moje narodeniny, ani meniny nezabudol nikdy, on je z takej mega oslavovacej rodiny. Ale moji rodičia zabudli na moje narodeniny, keď som mala asi 10 rokov. Aj som si vtedy poplakala. 😁 Ale teraz už nie som dieťa, myslím, že by ma nezložilo, ani keby zabudol. (Hoci ja som taká povaha, že by som si aspoň tú gratuláciu nadrzovku vypýtala.)
Môj muž si za 25 rokov nebol schopný zapamätať moje narodeniny. Aj narodeniny našich detí si mýli, či 26. či 28. v mesiaci... vie len približne 😀 Ja to už neriešim, nevadí mi to, nie o tom je náš vzťah, nemá to nič s funkčnosťou vzťahu. Každý má nejaké nedostatky. Moja dcéra si zas pamätá dátumy narodenín úplne každého, stačí jej raz počuť a už nezabudne, vie narodeniny aj kadejakých náhodných ľudí, bývalých spolužiakov...
zatial nezabudol, asi je to tym, ze davno vopred basnim o svojich narodeninach :D a tiez planujeme darcek, posedenie v restauracii pre nas dvoch, posedenie pre rodinu atd.
my narodeniny vôbec "neprežívame", ja už asi 15 rokov dostanem pusu a max. sa ideme niekde do mesta najesť, rovnako opačne voči mužovi, keď niečo chcem kúpim si to, rovnako aj on, oslavujeme len synove keďže on sa tomu ešte teší, že mu pribúdajú roky, my sa už netešíme 😝
chvala Bohu keby ten môj chcel...ale to sa ešte nestalo, s malilinkým úškrnom mi vždy zagratuluje aj s kvetmi...😉
Zabudol len tento rok 🤣 ale nejak nechtiac, za mesiac bolo výročie svadby a doniesol mega kyticu 🤷♀️ neberiem tragicky aj ja zabúdam zas na iné veci, sme len ľudia, meniny ja a on narodeniny oslavujeme spolu v ten istý mesiac jeden deň rozdiel, to ideme na predĺžený víkend radšej spolu aj z deťmi ako niečo dostať, spoločný čas je nevymenitelny
Ja pre istotu pripomínam všetky nadchádzajúce sviatky. Tak cca. týždeň vopred a potom v ten deň mu normálne poviem: Láska dnes mám narodeniny. Už som si zvykla, že nie je šanca aby to zistil sám keďže často netuší aký je dátum ani mesiac.
Ja som zabudla minule na svoje 😁. Muz mi hovori tri dni dopredu plan na tu sobotu: pojdeme do nakupneho, spominala si, ze nieco chces kupit na oblečenie. Dam ti penieze a kup si co sa ti paci.
Bola som veru prekvapena, lebo nakupne centra neznasa, peniaze mame kazdy svoj ucet, ked zreba tak sme prehodili jrden druhemu.
A nechapala som teda. Tak sa pytam- fiha ty chcescist dobrovolne do nakupneho centra?? Tak s zasmial, ze ved mam natodky tak si aj darcek kupim, pojdeme sa najest atd. No 10 minut to trvalo a musel mi to nakoniec povedat. Nasmiali sme sa dobre 😂
Vy sa nebavite, ako budete vtedy travit den ci co by si si priala?
A nie, pokial je nas vztah pekny a v uplnom poriadku, vobec by som sa nehnevala
Ja radšej všetky sviatky pripomínam aj 2-3 týždne dopredu, takže zabudnúť na niekoho sa nedá. Darčeky kupujem dopredu podľa potreby. Ak sa blíži ten deň tak len dohodneme ako budeme oslavovať- čo si želá oslávenec napiecť a navariť, prípadne kde si pôjdeme sadnúť.
Nehrozí. Pripomínam a ešte aj dávam typy čo nechcem. Lebo on je schopný mi kúpiť presne to čo nechcem 😅 Takže jasné a stručné pokyny musia byť
Nezabudol ale mne keby nepripomína tak som schopná zabudnúť
Fuuu nechcem si to predstavovať...na toto si potrpim...aspoň raz za mesiac myši byť kytica kvetov..nie to ešte narodeniny
Mne sa stalo, že som si na mužove spomenula dva dni po (ani nepípol) a na druhý rok som si spomenula deň pred (to len na mňa pozeral, že 😀). Proste existujú aj ľudia ako my, neriešime sviatky, máme skrátka v paži no. 😀
Moj nezabudne. Pripominam. Uz pol roka pred tym to opakujem kazdy mesiac. ;D (Naozaj!)
Tak to by sa nestalo ... Na také veci sa nezabúda
Uprimne? Keby zabudol moj, posadila by som si ho na gauc, objala a povedala mu, ze akutne potrebujeme vypnut a zrelaxovat, nech si asap vybavi volno v praci, da mi vediet a vyberieme sa na dovolenku.
Lebo keby zabudol ten moj, znamenalo by to velke pretazenie a nakolko sa milujeme, treba si oddychnut, nacerpat nove sily, energiu, krasne zazitky.
Na moje priateľ raz zabudol a teraz sa ma už na vianoce pýta, čo mi ma kúpiť, aby náhodou potom nezabudol 😂 musím mu aj narodeniny jeho matky pripomínať, inak by aj na tie zabudol 🙈 už sme si tak zvykli, že sa mu pripomeniem 🙂
U nas je to bezne, kedze ich mam cez Vianoce a riesia sa ine veci...extra neriesim, pripomeniem mu a dodatocne zagratuluje.
Ja by som bola prekvapená, keby si spomenul, on neeviduje ani svoje a 15 rokov si nevie zapamätať, kedy ich mám ja.
Sme spolu 18 rokov a veru už sme obaja pár krát zabudli 😁a nevidím na tom nič zle ani divne, holt stava sa 😁 človek ma toľko povinnosti že narodky sa u nás často zabúdajú 🙈
Normalne by som sa ozvala 😀 ale nie v zlom...ja to uplne chapem, ja si tiez dátumy nedrzim v hlave.
Nijak stáva sa.Su aj podstatnejšie veci ako toto