Ako by ste reagovali keby vám manžel vzal dieťa, povedal že s ním ide niekam, ale vzal by ho úplne niekam inam kde povedal?… dôvod… pretože by ste mu na to miesto ísť nedovolila tak vám musel klamať, že ide niekam inam…
Záleží, ako staré je dieťa, kam ho vzal a hlavne ako sa dokáže o dieťa postarať.
Bežne matky behajú s deťmi kade tade a nehlásia otcovi pobyt.
ze je smutne ak muz musi klamat zene aby mohol vlastne dieta niekam vziat .. dieta mate pol na pol .. tak ako ho ty mozes vziat moze aj on ...
Muž vzal dieťa k svokre?
A čo tam dieťaťu hrozilo a ako staré dieťa je ? Lebo ak bábätko zobral na lezenie po skalách a mal ho v nosiči to by ma.nastavlo. ak šiel niekoho pozrieť ok ak nebola jeho bývalá.
@ukgirls Vzal dieťa k doktorovi, pretože mu okolie hovorilo, že moje dieťa ma nejakú poruchu 🙂 a vedel, že by som s tým nesúhlasila, pretože naše dieťa je v poriadku. Ja keď dieťaťu niečo idem kúpiť, niečo chcem spraviť (oslavu napr) ak dieťa chcem niekam vziať…proste hocičo…tak sa prv poradím s manželom a potom niečo riešim… ak im niečo kúpim tak mu poviem že pozri kúpila som jej toto, tamto. Ide o to, že so mnou o tom nerozprával a vzal ju tam a povedal, že ide niekam inam.
""moje dieťa ma nejakú poruchu ""
Tvoje? Ci vase??
Tak asi sa chcel uistit, ze je vsetko ok. Nestresuj.
A ten doktor tomu všetkému ako uškodí?
A čo vyšlo z vyšetrenia ? Možno chcel len istotu. Poznám veľa takých čo si povedali že dieťaťu nič nie je a skutočnosť je inde. Veľa krát sa to potvrdilo že skrátka nie je ok.
Zobral vaše dieťa vyšetrenie a chcel mať istotu,má na to právo
on chcel a ty nie... preco si myslis,ze len ty mas pravdu.. aj on ma pravo ho vziat k dr..zrejme ti o tom hovoril a ty si nesuhlasila .. ale aj on ma pravo rozhodovat nieje to tvoje ale vase dieta ... ak by si ty mala podozrenie na chorobu a on odmietol vysetrenie-aj tak y si sla
mňa by to hlavne zamrzelo...že robí niečo poza môj chcrbát... už by som mu ťažko dôverovala
Autorka ,ako by si sa cítila,keby si chcela ísť na vyšetrenie lebo si myslíš,že tvojmu dieťaťu niečo je a jeho otec by to nedovolil
Ako píše kocka vyššie, prečo si myslíš,že len ty môžeš mat pravdu. Ma pravo dat dieta vyšetriť, ved uvidis, co lekár povie. Bud sa len utvrdi v tom,že je všetko v poriadku, alebo dieťaťu pomôžu. Každopádne dieťaťu nijako neublížil. Len je smutné, že ma pocit, ze to musí robiť poza tvoj chrba.. silno sa nad sebou skus zamyslieť...
Mal obavy v niečom a nemal tvoju podporu. Nezobrala by som to v nejakom zlom, išiel k lekárovi . . Nič čo by dieťa ohrozilo
doma vam chyba zrejem komunikacia.. on sa ta boji-tvojej reakcie ak si vybusna alebo reagujes prehnane,ale si proste general... mala by si sa zamysliet kde je vo vas oboch chyba a riesit to .. inak vasa spolocna vychova deti bude stale taka aka je .. teraz to nechaj tak-ak sa dokaze e dieta je ok aspon sa manzel ukludni a ty mu s kludom povedz,ze nabuduce to budete riesit spolu a nie za chrbtom,ze si vazis aj jeho nazor a vzdy sa da najst riesenie
lebo si ocividne hystericka semetrika, co vysiluje pre nic, a z komara robi somara.
A presne sa to potvrdilo, ty si zduta jak skysnuta rajcina, a teraz len prskas okolo seba. Lebo trpis utkvelou predstavou, ze iba ty mas pravdu.
A sme doma …..moje dieťa
Pozri, je to otec dieťaťa, to že ty povieš, že je dieťa je zdravé, je ok, ale je tiez ok, ak otec dieťaťa pri podozrení na zdravotný problém zoberie dieťa na vyšetrenie
Ak to musel urobiť za tvojim chrbtom, tak je to smutne, ale asi nemal na vyber
Tvoj muz je rovnaky otec ako si ty matka. Ma rovnake pravo zobrat dieta hocikde ako ty a vobec si na to nemusi pytat povolenie. Tak ako si ty nemusis pytat povolenie od neho. Na kolotoce, k vsokre, na futbal ale aj k lekarovi. V idealnom svete by ste sa dohodli, ale zrejme on vie nieco co nam ty povedat nechces, tak chapem, ze vzal VASE dieta na vysetrenie, pretoze sa o neho boji a zalezi mu na jeho zdravotnom stave. Ked uz je to tebe jedno, alebo si niektore veci neuvedomujes tak kto iny by to mal spravit ak nie otec dietata?
Veď sa nič také hrozné nestalo, aj on je rodič a ak sa mu niečo nezdalo, šiel s dieťaťom k lekárovi sám, lebo Ty si to nepovažovala za potrebné. Možno podobný príklad, ak by naše dieťa spadlo z hojdačky a udrelo si hlavu a muž by mi povedal, že to nič nie je, no ja by som mala pocit, že má možno otras mozgu, tiež by som šla k lekárovi a neoznamovala mu to ihneď...Asi mal aj dôvod urobiť to potajomky, pozňa Ťa a vie, že by si urobila doma zbytočný cirkus 😁
A teda kto mal pravdu nakoniec? Ty alebo manžel?
Tak tvoje dieta ci Vase ? Ak len tvoje, pravo na to nemal.
Ak Vase tak bohuzial , je rovnako rodic ako ty .
Navyse , na vysetreni nic zle nevidim.
Tak treba sa na to.pozriet aj jeho ocami. Mozno sa naozaj o malu boji, nieco sa mu nezda a nevedel, ako inac to ma urobit. Moj muz sa tiez u nasho syna boji jednej konkretnej diagnozy, ja sa jej nebojim, ale tak beriem do uvahy, ze nie som lekar, nemusim mat pravdu a raz za rok idem s malym dat danu vec skontrolovat. Ale zase nechodim kazdy mesiac, proste dohodli sme na na niecom, co je akceptovatelne pre obidvoch.
Aj vy ste sa mohli dohodnut, ze trebars jedno vysetrenie ano, ale zase ak ten lekar povie, ze vsetko ok, tak neobiehat dalsich 10, kym niektory nenajde diagnozu.
Akému doktorovi? Psycholog dieta vyšetrí iba so suhlasom oboch rodicov. Udajne maju take odporucanie z komory. Inak, ak ho nejaka znama zobrala po znamosti, bud rada aspon si nemusela ist ty?
Autorka dostala zaslúženú "hubovku", tak už nereaguje...Podľa mňa mal tatko pravdu a ona to nevie rozdýchať🙈
@betulinka1 nie je to tak. Mne normálne syna vyšetrili a neriešili že nie je otec pritomny dokonca ani žiadne vyhlásenie nechceli.
A keď dieťaťu nejakú diagnózu dajú na základe vyšetrení, ktoré absolvovalo s otcom tak sa mu osoravedlnis alebo si pôjdeš stále svoje a budeš tvrdiť, že dieťaťu nič nie je? On je otec rovnako ako ty matka, takže má rovnaké práva ako ty
@30katrusa40 nam odmietli zobrat jedno dievcatko dvaja psychológovia a dokonca školský psycholog bez súhlasu oboch rodicov. Suhlas dal otec, matka odmietla. Takto nam to vysvetlili nezávisle od seba.
@betulinka1 predpokladam, ze rodicia boli rozvedeny (?)
Podla mna dobre, ze ho zobral. Preco mas problem s tym, ze ho zobral, predpokladam ze k psychologovi, ked ma pocit, ze dieta moze mat poruchu? Radsej nech sa to vysetri ako nieco zanedbat. Ci myslis, ze manzel je uplne mimo?
@anjelicek26 este nie a dokonca na problem upozornila vychovatelka. Preto sa to malo riesit. Ale tym, ze matka nedala suhlas, nezobrala ju ani skolska psychologicka.
Zamyslela sa že čo je v našom vzťahu na prd, ak mi muž musí klamať