Baby ako by ste vnímali keď sa stretávate s chalanom ktorý vám povie že sa nemá moc dobre (rieši nejaké problémy) ale že sa dozvedel že sa bývalá už vydala a že to mu nepridalo este
ucite neni pripraveny na nieco nove.. a teda byt tebou nechcela by som sa zaoberat chalanom ktory prechovava dake city k byvalej (lipne na minulosti) a celkovo ma nedoriesene problemy.. mozes byt max tak kamoska co mu poradi v jeho tazkej chvili ak ty sama chces a on o to stoji a ak nie tak chod dalej
@nikolet29 Jednak, ze stale mysli na byvalu. Trapi ho to, je mu smutno za nou.
Ale inak uz len ked chalan dojde na rande alebo celkovo ide po tebe a povie, ze sa ma zle, tak ja uz by som dala ruky prec. Fakt obdobie, kedy sa vam maju podlamovat kolena a mate sa tesit na rande ta on ide zatazovat problemami? To je proste nevyrovnany clovek a ist s takym do vztahu je zarucene trapenie. Preniesol by to na teba.
celkom ma prekvapuje kolko ludi riesi svojich byvalych. moji "muzi" v zivote nikdy nepoculi ani zmienku o nejakom predchadzajucom a tak isto ani ja o ich ex. skratim to, mne by sa to nepacilo. jeho sracky by ma nezaujimali. ked pri mne nevie uzavret minulost tak ocividne nie som pre neho stred vesmiru a nebudem stracat cas. dovi dopo
od ex sa neodtrihol... Nie si ty len taká náplasť aby sa nepovedalo?
@nikolet29 podľa mňa ešte nie je pripravený na nový vztah. Radšej by som sa asi do takéhoto partnerstva nepúšťala. Potrebuje sa dat dokopy.