Ako by ste reagovali?

nikolet29
24. aug 2021

Baby ako by ste vnímali keď sa stretávate s chalanom ktorý vám povie že sa nemá moc dobre (rieši nejaké problémy) ale že sa dozvedel že sa bývalá už vydala a že to mu nepridalo este

ailiba
24. aug 2021

@nikolet29 podľa mňa ešte nie je pripravený na nový vztah. Radšej by som sa asi do takéhoto partnerstva nepúšťala. Potrebuje sa dat dokopy.

merynka33
24. aug 2021

ucite neni pripraveny na nieco nove.. a teda byt tebou nechcela by som sa zaoberat chalanom ktory prechovava dake city k byvalej (lipne na minulosti) a celkovo ma nedoriesene problemy.. mozes byt max tak kamoska co mu poradi v jeho tazkej chvili ak ty sama chces a on o to stoji a ak nie tak chod dalej

vanda323
24. aug 2021

@nikolet29 Ja by som nechcela byť tá druhá v poradí

janeninka
24. aug 2021

@nikolet29 vyvolalo by to vo mne zvedavost - ake pocity jej svadba v nom vyvolala? Ako to myslel? Mozno len ziarli ze ona sa uz takto posunula a on aj pod tiahou inych problemov take pekne veci este neriesi.. Alebo sa tema jeho ex vo vasom vztahu vynarala aj predtym?

surama
24. aug 2021

@nikolet29 Jednak, ze stale mysli na byvalu. Trapi ho to, je mu smutno za nou.

Ale inak uz len ked chalan dojde na rande alebo celkovo ide po tebe a povie, ze sa ma zle, tak ja uz by som dala ruky prec. Fakt obdobie, kedy sa vam maju podlamovat kolena a mate sa tesit na rande ta on ide zatazovat problemami? To je proste nevyrovnany clovek a ist s takym do vztahu je zarucene trapenie. Preniesol by to na teba.

nikolet29
autor
24. aug 2021

@janeninka vlastne áno napr bavíme sa o nejakom mieste a on povie že tam som bol s byvalou

lija22
24. aug 2021

celkom ma prekvapuje kolko ludi riesi svojich byvalych. moji "muzi" v zivote nikdy nepoculi ani zmienku o nejakom predchadzajucom a tak isto ani ja o ich ex. skratim to, mne by sa to nepacilo. jeho sracky by ma nezaujimali. ked pri mne nevie uzavret minulost tak ocividne nie som pre neho stred vesmiru a nebudem stracat cas. dovi dopo

deti95060810
24. aug 2021

od ex sa neodtrihol... Nie si ty len taká náplasť aby sa nepovedalo?