Ahojte. Pred nejakym casom som sa z netu stretla s muzom, s kt sme si fajn rozumeli. Stretnutie prebehlo fajn, ale po nom nastala taka mlkvejsia konverzacia, tak som z toho vyhodnotila, ze teda asi nema viac zaujem a prestala som ho kontaktovat. O nejaky kratky cas na to sa mi ozval, ze by sa chcel stretnut. Mala som vtedy tazsie obdobie, tak som mu to vysvetlila a asi trikrat jeho pozvanie odmietla. Na co sa nasledne nahneval (bral to ako vyhovorky), napisal mi nepekne spravy v zmysle, ze sa necuduje mojmu byvalemu, ze sa so mnou rozisiel, ze som detska, lebo by som si radsej pisala nez sla realne von, atd.. Prestala som sa s nim nadobro bavit. A asi o polroka na to mi zavolal, ze si vela veci uvedomil, zachoval sa nespravne a chcel by sa stretnut.. vraj taku ako som ja uz nenajde. Odvtedy mi v pravidelnych intervaloch pise, ze je tu pre mna, keby cokolvek a snazi sa ma pozvat von zakazdym. Aj ked som vysvetlila, ze sa viac neuvidime. Co si o takom spravani chlapa mysliet?
Ze je to blb, nudi sa a pravdepodobne by si rad za...l ale akurat nema s kym.
Blokacia cisla ci mssngeru je zalezitost minuty.
To je uplny nezrely *&&#
Že je to blbec.
Že nenašiel nič lepšie tak skúša u teba…
A ze uz pol roka nenasiel nic lepsie znamena len to, ze je fakt nepouzitelny a povazuje ta za chuderu, čo by predsalen asi mal sancu získať...
Podľa mňa je to idiot ktorý by ti len robil vrásky milo povedané, urazený bol keď si ho odmietala, tebe asi niečo nasepkavalo že toto nie, inak by si sa aj v ťažkej chvíli rada s ním stretla.
Už si mu dobrá nebola lebo jeho ego kustik kleslo. Po čase keď mu žiadna nepohladkala ego, ani nepohladkala vtáka lebo je to debil, tak na teba oslabenú znovu skúša. Každá ho poslala do riti a áno takú ako ty, ktorá by ho asi neposlala ale nechala si ním ničiť život, veru nestretol.
Kazda ho osrala tak ta namotava aby si mohol pichnut😬
to nema zmysel, ked takto reagoval kedysi a zrazu si to uvedomil. Neriesila by som ho, zrejme sa ozval lebo sa nemal komu, nemal koho obhanat, treba sa mat pri takychto na pozore :-/
ze je to magor